Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2009.
Seuraava

Possuflunssasta  3

Kuuntelin radiosta juttua possuflunssan etenemisestä yms. Jutussa kävi ilmi että ministeriöön on tullut lukuisia tiedusteluja yrityksistä, jossa tiedusteltiin johdon rokottamisesta ohi jonon. Vedoten että ovat yhteiskunnan kannalta tärkeitä henkilöitä. Kyllä olin jo tuota odottanut. Pakko sanoa, että on siinä arvomaailma hieman vääristynyt. Tollaisia ei pitäis rokottaa ollenkaan.

Mutsi, sisko ja siskon toinen muksu oli piikillä tänään, kaikki kuuluvat riskiryhmään. Itse en ole menossa piikkiä ottamaan.


Hyvinvointiyhteiskunta  2

Hieno ajatus - mutta Suomi ei ole sitä ollut pitkään aikaan. Tää yhteiskunta on vain kilpailuyhteiskunta, jossa raha määrää. Työtä ei tehdä ihmisten hyvinvointia silmällä pitäen. Vain tuotto ratkaisee.

Tietoyhteiskunta - mihin sitä tietoa kerätään. Kuulin että esim hoitoalalla tehdään helvetisti erilaisia raportteja, joka vie aikaa, vie aikaa potilailta pois.

Miten olis viisausyhteiskunta - miten se toimisi?



Duuni  1

Meni ylitöiks tänään. Duuniautosta meni rengas, siinä paloi aikaa, ku joutui soittelee pomolle ja odottelee apua. Muuten duuni ilta meni mukavasti.

Aamulla kävin vaihtaa talvirenkaat omaan autoon. Puolen tunnin homma, aina pitää silti jättää viime tippaan.




Seuraava