Aamuvirkkuilua

  • millou

Heräsin puhelimen soittoääneen ja olin ihan kaffella että näänkö mä unta vai mitä. Suljin silmäni ja meni tovi niin tuo tuttu ääni tuli korviin uudestaan.
Ponkasin ylös sohvalta jonne olin nukahtanut eilen poikani kanssa kun katsottiin myöhään leffaa yhdessä.
Juoksin alakerrasta yläkertaan nopeesti kun tiedän että ärsyttävä vastaajani menee päälle ihan hetkessä.
Ex soitti ja sanoi että sopiiko että vien lapset Auraan nyt ennen 12 että hän voisi jatkaa siitä sitten Tampereen suuntaan helposti.
No se sopii kun hän on aina hakenut ja vienyt tyttöjä ilman mitään napisemista siitä että ajoa tulee vaikka kuinka ja mulla on itsellä pankkiasioita hoidettavana kuitenkin Raisiossa niin siksikin ok.
Nostan hattua hänelle siitä miten on lapsia hoitanut ja muutenkin siitä että on kaikinpuolin hyvä isä.Kaikilla ei ole yhtä hyvin asiat ja hienoa jos vanhemmat eroistaan huolimatta muistavat että lapset ei ole riitakapuloita ja ajattelevat heidän parastaan asioissa.
Nyt oon pakannut lasten kamat ja aika harmi heidän kannaltaan jos pitää sisällä olla ellei ilmat tästä kohene.
Mahtaa olla ex korvat tukossa kun 5 lasta painaa menemään kämpässä :d
Ex:n nykyisellä on 3 lasta entuudestaan ja nyt sit on tulossa yhteinen lapsi kait tossa parin kuukauden päästä.Ihan hienoa heille. Mun ex on hieno mies ja ansaitsee onnensa vaikka meillä menikin sukset ristiin. Mut elämä on ja mitä sitä suremaan.
Lapset aamupalalle ja hammaspesulle niin tästä se päivä lähtee.
Itse otan kupin kahvia ja ehkä parempi kattoo peiliin ennenkuin astuu ovesta ulos , on meinaan aika röllitukka näky nyt...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus