Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.
Edellinen

Vastauksia kyssäreihin  31

1.Vaihdetaanko puh.nro.

- Mä veikkaan että sun toinen nimi on Urpo ellei jopa etunimi.
En vaihtele numeroita kuin harvojen ja valittujen kanssa ja niinkuin olen aikasemmin sanonut niin ehkä siihen ei nyt riitä "minusta tää olisi hyvä idea" kuitenkaan. Jos nämä on sun ensimmäiset lauseet kun otat kontaktia johonkin ihmiseen niin veikkaan että aika hiljaiseloa olet saanut viettää aika kauan.

- Ei mulla oo oikeen mielenkiintoa vääntää asiaa ihmisen kanssa josta en tiedä mitään muuta kuin puhelin numeron että pleace, antakaa armoa ja älkää suotta ees moisia heittäkö.

2.kerro ittestäsi?kerro mitä olet tehnyt joka päivä?

- No huh huh. Joko sulla ei omassa elämässä ole ihan tarpeeksi tai sit päässä viraa ja lujaa. Blogissa kerron jotain joskus tapahtumia ja ne riittäköön.
Ottaen vielä huomioon että kyseisen viestin oot laittanut monelle muulle myös niin voi olla että sua lykästää ja kohtalontoverisi löydät ja saatte ihgu lapsia yhdessä.
Hei ja sit saat tietää tarkalleen mitä sun missy on tehnyt kokopäivän ja ehkä sellai "kalenteritarkkuudella"

3.Mä tuun pian ja panen sua perseeseen, sopiiko ;)

- Mun reikäni , on mun reikäni ja sun leikkikaluna ei oo mun pypyreikäni :D
Kiva jos ruskeereikä saa sut kastumaan mutta suosittelen lähettää vastaavia viestejä jollekkin toiselle.

- Mun reikäni eivät ole yleisessä jaossa ja suosittelen tässä kohtaa sinuakin työntää jotain patukkaa perääsi jotta saat hymyn kasvoillesi jatkossakin.

- Saanko tulla /ottaa ihan mitä vain kyssärit voitte unohtaa heti jatkossakin..
ei iske niin ei sit vieläkään...

4.soita tai lähetä viesti niin minä soitan 04......

-Älkää suotta laittako niitä puh numeroita. Mä kyllä varmasti itse pyydän jos sen haluun. Ja tämäkään ei ole ihan eka viestinä se paras mahdollinen. Kertoo taas lähettäjästä mulle tarpeeksi. Liekö sit joku huohottaja Hannu taas liikkeellä.
Ja tiedoksi sekin vielä että kyllä mulla on "varaa"puhua puhelimessa etten tarvi mitään koodi juttuja edelleenkään.

Tässä pientä valistusta taas tulevaan :O)


Voi hernee  2

Mikähän siinä on että jotkut miehet kirjoittavat ihan asiallisesti ja ovat sillai ok jutuissaan kun tekevät tuttavuutta. Kun sitten ilmoitan parin viestin jälkeen että en pidä välimatkoista ja parempi katsoa tuttavuus lähempää niin muuttuvat suht siltä seisomalta tyyliin "kiitti ja moro".
En mä ainakaan sillä pahaa tarkoita vaan se on totuus ja kuitenkin asiallisesti ilmoitan että hyvää kesää kuitenkin ja parasta ym..
mutta nämä on kun kakkaa niellyt olisi.

Eikös se ole hyvä tehdä heti selväksi missä mennään ja mun mielestä on muutenkaan aika turhaa mitään kovin syvällistä juttua aloittaa jos ei tunnu itsestä siltä. Mä en ainakaan halua jättää ketään siihen kuvaan että joo voidaan me kenties joskus nähdä jos tiedän sen alkumetreillä että näin ei tapahdu.
Olenko mä se turhan suora vai onko se niin että jotkut miehet ei vaan osaa käsitellä asiaa asiallisesti vaan se on jokotai hyvällä tai sitten haista pee :D

Mä meen metsästää nyt peräkärryä ja ohimennen moisille perääni näytän....


jees jees  1

Tänään taas on ollut aika hulivili päivä. Hiukan rupee silmissä tuntumaan nuo uinnit ja auringon otot. Nyt tulee onneksi parit välipäivät mikä sopii kyllä mainiosti meille.
Huomenna tulossa kylään yksi kaverini pitkästä aikaa ja mä rohkaistuin kysymään siltä että lähtiskös se mun "sukujuhliin" mukaan tossa perjantaina :O) Kiva reilu mä oon mutta aika wau homma että hän jopa suostui rohkeesti lähtemään. Ei mun sukulaisissa kukaan ainakaan purematta niele. No vitsii ,yhtä lepposta porukkaa kun minäkin oon höhöhö..
Eipä tuo ole kyllä mikään poikaystävä mutta mä kun en oo viennyt mun ex jälkeen ketään miespuolista näytille mihinkään niin varmasti voi hiukan kyselyjä tulla ,sillai hyvällä. Mulla nyt sattuu olemaan hyviä miespuolisia ystäviä/tuttuja niin mitäs tuosta. Ilo on mun puolella että saadaan sinne naisten sekaan miehiäkin hiukan lisää. Oon valmistautunut että en ainakaan sanattomaksi jää jos jotain kysellään ,se on varmaa. No mut kiva juttu kun lähtee ja enhän mä olisikaan halunnut että täällä vain päivän olisi kun muutenkin nähdään harvoin.

Nyt me lähdetään naapuriin kesteille lasten kanssa. Tarjolla on munkkia ja hampparia ja mun tyttäret on tänään auttanut siellä "siivouksissa"
Hieno lopetus lapsille tähän päivään ja mullahan on kotihommia vielä vaikka kuinka että tuskin sänkyyn ennen 24.00..

Jep jep taas mennään..


Voi mikä herätys  2

Mulla oli sitten paras herätys taas pitkään aikaan. Lapset tuli viereeni ja kysyivät että äiti heräätkö sä jo :O) no mä siinä venyttelin ja he hieroivat niskaani hellästi ja mä ääneen sanoin että mitähän kello on niin toinen likoista tokasi että puolivartti se jo on. Heh ,aika hyvä ettenkö sanoisi.
Yritystä ainakin noilla tyttärillä on näköjään kertoa jotain kun kysyy.
Noustuamme ylös sit siitä niin he halusivat keittää mulle kahvia ja sen saivat tehdäkkin. Eipä nuo itse kuitenkaan ees ehtineet syömään aamupalaa kun jo piti lähtee ulos sitten.

Eilen oltiin uimassa ja täytyy sanoa että on noi oikeen vesipetoja.
Siellä ne jaksoi painaa 4 tuntii uimassa ja eipä nuo ehtinyt kun hetken aina välillä olee viltillä jotain syömässä kun taas mentiin.
Ainakin uni tuli kummallakin illalla ettei tarvinnut sanoa kun nyt nukkuu ja simmut meni sulki aika pian.

Me eilen siivottiin auto"Tiffany" ja käytiin pesemässä se myös. Mulla jäi hiukan paha mieli kun pyydettiin naapurin pikkutyttöä meidän mukaan autopesuun kun ne on ihan bestiksiä nuo likat. En mä aatellut yhtään että siinä mitään ihmeellistä ole ja pyysin että ulkomaalaistaustainen tyttö käy pyytämässä vanhemmilta luvan tietty. Tyttö meni ja itki ihan hulluna ja ymmärsin ettei hän pääse meidän mukaan vaikka kukaan ei tullut sanomaan mitään. Sanoin tytöille että käy sanomassa että me tullaan pian takasin ja ei paniikkia.
Heillä taitaa olla tosi tiukka tuo juttu ettei kenenkään kanssa saa lähteä mihinkään vaikka olisi kuka.
Mä aattelin tänään pyytää vanhemmilta anteeksi etten ole niin tietoinen heidän tavoistaan ja harmi että aiheutin itkua sit turhaan.
Onhan tuo tyttö ollut meilläkin vaikka kuinka monet kerrat ja ollaan tosi läheisiä keskenään. Naurettu keskenään sitäkin kun tuo tyttö on sanonut että hänen toinen koti on meillä :O)
Ihana likka on ja mulla vain jäi surku vaikka kyllähän mä itsekkin oon tosi tarkka kenen kanssa mun lapset saa mennä ja mihin.
Jotenkin vain jäi kalvamaan tuo asia.

No sattuu noita ja ihan hyvähän se on huolehti lapsista aina ja onhan se niin että oma hoiva paras hoiva. Mä vaan aattelin kun emme olisi pois ollut kun ½tuntii niin ehkä se vain viaton päähänpisto oli sit että pääsetkö messiin sinäkin.
Tarkoitus hyvä kuitenkin..

Tänään vielä rantsulle ja sit pysytään kotona.Hommat täällä rempallaan kun ei millään malta pysyy sisällä näin hienolla ilmalla ...

Nautitaan päivästä..


Unet oli vähäiset  2

Nukuttiin kaikki levottomasti yö kun tyttäriä kiusasi nuo itikan puremat kropassa :O(
Yöllä heräsin laittamaan kortisoonia vuoronperään molemmille tytöille mut ei se haittaa jos vaan voi auttaa sen verran että saa paremmin nukuttua.
Muutenkin kyllä varmasti oltaisiin oltu levottomia kokoyö kun nukuttiin kimpassa ja kuuma oli kun aika vierekkäin siinä oltiin taas kerran.
Mä itse nauttisin joka tapauksessa pienistä ihmisitä vieressäni ja tuntuikin että olisi mennyt ikuisuus siitä kun he olivat lähelläni.
Tänään ohjelmassa uimareissu sitten ja muuta suunnitelmaa ei vielä ole.
Dääm mä ostin eilen uudet uikkarit ja alaosat ok mutta nuo yläosat ei jotenkaan istu kun mulla on tainnut tisut pienentyä entuudestaan kun on toi paino tippunut tässä 2 viikon aikana jonnin verran. Johtunee siitä kun ei ole lapsille tarvinnut ruokaa laittaa niin tuo oma syöminen on ollut vähän heikonlaista. No eikähän tuo kohennu taas pian mut tuskin tuo painonnousu auttaa kuitenkaan tisujen kasvuun tai ainahan sitä sopii toivoa :P


Lasten kanssa  6

Lapset kotiutui tänään ja meillä on aika mennyt yhteisistä hetkistä nauttien. Käytiin rannalla uimassa ja jopa minäkin yhden kerran uskaltauduin kylmään veteen.
Käytiin syömässä ja nyt otetaan loppuilta iisisti. Tytöt läksi kamujansa moikkaa ja se normaali vipinä alkoi siis meillä taas <3
Huomenna olisi kaksi vaihtoehtoa mitä suunnitelmissa lasten kanssa voisi tehdä. Joko taas uimaan ym..tai sitten lähdetään aamusta Väskisaareen. Emme ole siellä ollut ja kyllähän se tyttärille kait olisi se mieluinen reissu. Kovasti kyllä ovat tässä reissanneet isin kanssa nyt 2 viikon aikana että saas nähdä liekö heillä halua olla nyt hetki koto piireissä vielä.
No aamuun on aikaa ja päätös on parempi tehdä sen mukaan miltä kaikista tuntuu.


Kun palat osuu kohdalleen saat kokonaisen sydämen  4

Kerroit jotain itsestäs,
sen olin nähnyt jo sun silmistäs;
menetyksen surun,
kaipauksen, onnen etsimisen...

Mä toivon että,
sä pian onnen löytäisit,
ennen kuin, sitä etsiessä,
ettet sitä ennen, itseäsi,
sieluasi loppuun polttaisi...

Sydäntäsi säästä,
älä sitä turmella anna,
älä edes pala kerrallaan,
sitä varastamaan päästä...

Ettet sitten huomaisi,
kun aikaa kulunut on,
sen kohdalta,
aivan tyhjä olevasi
ja että niin,
sä yksin olet vain
ja onneton...

Hyvää kesää ja Siunausta eloosi!

Harkiten ja rauhassa tutustuen.
Palan kyllä annan kerrallaan niin silloin ei välttämättä sydämeen liiaksi satu turhaan ainakaan <3
Jos en antaisi palaakaan niin eihän mun sydämeen pääsisi milloinkaan.


Tuskahiki pinnassa  1

Kaverini soitteli kyseli kuulumisia ja olotilaa.
Hän oli varmasti valmistautunut kuulemaan unisen äänen ja ehkäpä tuo odotti että mä sanon että mulla posket ohittaa nenän ja hirvee olo.
Yllätys yllätys mä olen ihan pirtee ja kerroin että tässä mä just raspasin jalkapohjat sileiksi ja nyt leikkaan kynsiä ja nou mitään hätää.
Kerroin että pää pelaa mut ainut on kiusana nyt tuo hiki joka pukkaa ulos ihosta ja tänäänkin oon jo 4 kertaa käynyt viileessä suihkussa kastelemassa itseäni.
Yleensä mä kyllä normisti voinkin olla raato kokopäivän ja syöpöttelen roskaruokaa vaan mutta eipä tällä kertaa.
Kamukin tokasi ettei mulla kaikki kotona oo kun tuollaista krapulassa teen ja mitäs mä siihen muutakuin että juuh ei olekkaan aina.

Nyt oon ollut laiska ruoan suhteen kun en oo alas saanut kun yhden omenan.
Kyllä kelpaisi että joku toisi ruokaa nenäneteen ja sanoisi anna palaa ja saako kenties olla muuta :D
Nooh voisinhan mä heittää vaikka jalkapohjahieronta , suukottelua ja jumppatuokio niin siinähän sitä olisi sit kylliksi. Ai niin jos vielä jonkun nannapussin voisit hakea mulle niin olisi jees.

Ei mun on lopetettava haaveilu ja alettava käristää kanaa ja pistää salaatit kehiin. Itsepalvelu on tänään mulla ainakin mitä sapuskaan tulee.
Tuosta muusta ei aina tie milloin niistä saisi toteutettua mutta eipä haittaa mä jaksan odottaa hyvää :O)

Ai hitto no nyt kyllä voin sen päänsäryn saada vielä tähän päivään kun mulle tullaan poramaan pari hyllyä seinään. Kääk ,pitäiskö paeta paikalta vai kestäiskö sen kuin mies..


Iltojen ilta  2

Pientä vapinaa havaittavissa kropassa mutta kaipa tuo olotila tästä kohenee päivän myötä.
Eilen tuli oltuu bailaamassa ja varpaiden arkuudesta voisin päätellä että ainakin tanssittu on kovasti.
Yksin lähdin ja niinkuin sen tiesinkin ei sitä tarvi yksinään istua jos ei halua. Siihen mä lyöttäydyin 5 miehen kanssa praattaamaan ja hiukan tuli muutama snapsi poikien kanssa kumottua.
Sattui siinä porukassa olemaan yksi kaveri jonka muistin lapsuudenajoilta. Aika jännää miten jotkut kasvot jää mieleen ja vaikka aikaa olisikin mennyt se 20v niin edelleen ne muistaa hyvin. Vaikka olihan hän tietty iän myötä muuttunut mutta eipä tuo kasvoista mihinkään ollut kuitenkaan.
Minut tunnisti heti ja muisti jopa nimenkin vielä joka hiukan yllätti. Heh ,mä kuulemma en oo muuttunut myöskään mitenkään :D no joo ,olen minäkin mutta sama face on vaikka muutamia iän tuomia ryppyjä kait on tullut. Eih kun ne on nuo naururypyt kun on syventynyt vaan , sanotaan enemmin niin :O)

Tossa kun 3 päivää sitten oltiin rannalla niin katsekontaktin otin yhden miehen kanssa ja sattumoisin törmäsin kyseiseen kaveriin eilen. Siinä sit jumiuduttiin viettämään iltaa yhdessä ja mikäs siinä kun oli todella bueno mies ja mukavia kavereita hänellä.

Kotiin tulin ihan itsekseni ja ihan sillai kuosissa olin kun jaksoin käydä suihkussa aamutunneilla vielä. Kyllä oli vähän väsy olo kun oli edellisaamuna noussut jo tosi aikasin ja rantareissut ja biletykset takana. Hyvin mä jaksan näköjään ja virtaa riittää vaikka muille jakaa.

Tänään otan lunkisti ja ehkä tuo puhelin pirraa ja luvassa voisi olla illaksi jotain "erityistä tsämminkiä"

Nyt kaipaisi hiukan helpotusta pikku krapulaan :P
Hm..mikähän auttaisi parhaiten *miettii miettii*


Help  3

Krapulassa ei jaksa kämmätä liiaksi..
Mä en saa yhtä suojattua kansiota poistettua millään ilveelläkään.

Olen poistanut kuvat ja silti tuli teksti..
Suojattua kansiota, jossa on kuvia, ei voi poistaa. Poista kuvat ennen kansion poistoa.

Haloo onko jotain mitä mä en ymmärrä?

Eikä tuota saa ees laitettuu näkyville ja sit ottaisi pois...hei oikeesti.

Heikko happi muutenkin niin joku auttamaan mua pliiis...

Edellinen