Ammatinvalinta

  • millou

Mulla on käynyt jo pikkuhiljaa mielessä että olenko mä ihan väärällä alalla.
Olisikohan musta pitänyt tulla palomies esim..
Eilen laitoin kaksi vuokaa uuniin jossa toisessa oli lihapullia ja toisessa perunoita. Otin lihapullat uunista aikasemmin pois ja jätin perunat vielä rauhassa valmistumaan. Siinä aikani odotin ja huusin tytöt syömään. Katoin pöytää ja asetin pullat lautaselle ja otin uunista perunat jotka myös pistin toiselle astialle kun en viittinyt koko vuokaa heittää pöytään sellaisenaan.
Tytöt aloitti ruokailun ja mä sain kuningasajatuksen että laitanpä tuosta astioita heti tiskikoneeseen. Pullavuoka oli jäähtynyt ja nappasin sen vain sinne mitään sen kummempia ajattelematta. No toinen vielä ja sit voin itse myös alkaa syömään. Otin kiinni perunavuokasta ja taas poppaa poppaa ,ja nakit kuumana pitelin sitä kädessäni. Eipä auttanut muu kuin pudottaa lattialle ja se meni pirstaleiksi. Voi voi missä mun ajatus taas oli. Totta mooses se eka vuoka oli viilentynyt kun oli aikoja sitten otettu uunista pois ja toinen tulikuuma kun just otettu. Imuri käteen ja tytöt tuijotti mua ihmeissään että mikä sulle tuli. En sit viittinyt sanoa että äitille tämä ei uutta. Ehkä olisi hyvä oikeesti että toisinaan ajattelisi sitä mitä tekee eikä vaan toohota joka suuntaan. Hyvä juttu oli kuitenkin ettei tullut mun sormista nippu nakkeja kun irrotin tarpeeksi nopeesti siitä.
Huh ,huh..mun kait pitää kohta ottaa se mies itselleni joka joskus kattoo mun perään..niin perällä en nyt tarkoita peppua vaikka moni voisi tästäkin sen vääntää:O)
Mä en ole näköjään mikään keittiöihme..

2 kommenttia

vonStackelbaum

25.5.2008 12:12

Heh hee, loppukaneettis sai mut hyvälle tuulelle vaikkas luulinki et sitä saa odottaa monta päivää, tänks!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:00

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus