Iltojen ilta

  • millou

Pientä vapinaa havaittavissa kropassa mutta kaipa tuo olotila tästä kohenee päivän myötä.
Eilen tuli oltuu bailaamassa ja varpaiden arkuudesta voisin päätellä että ainakin tanssittu on kovasti.
Yksin lähdin ja niinkuin sen tiesinkin ei sitä tarvi yksinään istua jos ei halua. Siihen mä lyöttäydyin 5 miehen kanssa praattaamaan ja hiukan tuli muutama snapsi poikien kanssa kumottua.
Sattui siinä porukassa olemaan yksi kaveri jonka muistin lapsuudenajoilta. Aika jännää miten jotkut kasvot jää mieleen ja vaikka aikaa olisikin mennyt se 20v niin edelleen ne muistaa hyvin. Vaikka olihan hän tietty iän myötä muuttunut mutta eipä tuo kasvoista mihinkään ollut kuitenkaan.
Minut tunnisti heti ja muisti jopa nimenkin vielä joka hiukan yllätti. Heh ,mä kuulemma en oo muuttunut myöskään mitenkään :D no joo ,olen minäkin mutta sama face on vaikka muutamia iän tuomia ryppyjä kait on tullut. Eih kun ne on nuo naururypyt kun on syventynyt vaan , sanotaan enemmin niin :O)

Tossa kun 3 päivää sitten oltiin rannalla niin katsekontaktin otin yhden miehen kanssa ja sattumoisin törmäsin kyseiseen kaveriin eilen. Siinä sit jumiuduttiin viettämään iltaa yhdessä ja mikäs siinä kun oli todella bueno mies ja mukavia kavereita hänellä.

Kotiin tulin ihan itsekseni ja ihan sillai kuosissa olin kun jaksoin käydä suihkussa aamutunneilla vielä. Kyllä oli vähän väsy olo kun oli edellisaamuna noussut jo tosi aikasin ja rantareissut ja biletykset takana. Hyvin mä jaksan näköjään ja virtaa riittää vaikka muille jakaa.

Tänään otan lunkisti ja ehkä tuo puhelin pirraa ja luvassa voisi olla illaksi jotain "erityistä tsämminkiä"

Nyt kaipaisi hiukan helpotusta pikku krapulaan :P
Hm..mikähän auttaisi parhaiten *miettii miettii*

2 kommenttia

kimero

26.7.2008 15:23

Helpotusta krapulaan ... mä olin jo lähössä tuomaan lääkettä, vaan huomasin että rollaattorista kumi puhki, nitrot loppu ja ahistaa ... ei siis voi muuta kuin puhaltaa pipiä kaukaa :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:57

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus