Juhannusta

  • millou

Harmi että paljon jää kuvia pois reissusta mutta kun en kysynyt lupaa saada niitä julkaista niin en myöskään sitä tee.

Perille löydettiin ja heti mökille päästyämme rupesimme rakentaa omatekoista katosta jos vaikka sattuisi sade tulemaan.
Saksalaiset kuvasivat meidän rakennuspuuhia ja olivat ihmeissään kun kaikki mahdolliset tarvikkeet oli mukana siis moottorisahasta puutarvikkeisiin.
Eihän he tienneet että veljeni on kirvesmies ja rakentaa vaikka hela mökin jos niin on. Oma paku mukana jossa hänen työkalunsa olivat :D
Meitä huvitti kyllä itseäänkin kun porukkaa rupesi tulee meidän mökin ympärille kun pipoa hetkessä. Popit soi ja otettiin siinä alkupaukkuja uusien tuttavuuksien kanssa.
Hetkessä pihamaa täyttyi juhlioista ja en nyt ees muista mistä paikoista kaikki tuli.Tais olla Kokkolasta, Tampereeltä, Kouvolasta, Saksasta ym.. mut ei sillä väliä ollut pääasia että kaikilla oli kivaa.
Veli lähti kattoo naapurimökin misuja ja eihän tuossa mennyt kun tovi kun nekin oli messissä. Parhaimmillaan meillä taisi olla 25 päätä ryminässä mukana.
Grillattiin sapuskaa ja ilta ei mennyt pilalle ees siinä vaikka vettä illalla satoi kun esterin perseestä ,oltiinhan me oltu kaukaa viisaita ja osattiin odottaa vettä tulevaksi.
Harmi tosiaan että kuvia on vaikka kuinka mut en tänne niit voi laittaa. Mut muistot tästä reissusta on mielessä onneksi.

Mä sain jossain välissä säärikarva sheivauksen kun oli hätäpäissä jäänyt ajamatta. Ystävällinen naapuri haki höylän ja partavaahtoa ja ei muutakuin hommiin. Sit oli silee kun lapsen peppu mut pikku vekki tuli siinä rapatessa , mut mitä pienistä..
Jossain kohtaa käytiin kattelemassa ympäristöä ja saatiin kutsu saunaankin poikien kanssa jotka rannalla nakuilivat mutta hööh nyt jätettiin väliin kun olivat sen verran nuoria nuo. Vaikka en mä nyt kuitenkaan muutenkaan nyt olisi lähtenyt ,parempi pojat antaa siellä olla keskenään ja nauttia äijä meiningistä. Kuvaa sain nännistä ja pepasta otettua ainakin..hiih..
Lähdettiin illalla laulamaan karaokea ja oikeesti nuo Saksalaiset olivat tosi cool porukkaa.Siellä ne lauloi linda linda ihan kympillä vaikka ei sillai Suomea puhunnutkaan mut ainakin hyvä että se ei heitä häirinnyt eikä kyllä muitakaan.

Jossain vaiheessa hokasin että mun porukka oli liuennut pois pelipaikalta ja joku örkkimörkki tuli siihen juttelee että lähdenkö syömään vielä iltapalaa. No mikäs siinä ,olivat asettuneet aika lähdelle meitä ja vähän oli nälkäkin kun en ollut juurikaan syönyt mitään.Nesteet oli kunnossa mut tärkein jäänyt eli syöminen.
Kaverilla oli sit oikeen bussi mukana ja kipasi sisältä hakee makkaraa ja jotain höysteitä. Siinä juteltiin aikamme kun yhtäkkiä tunsin että nyt tuli hippasen paha olo. Lähdin vessaan ja vähän pyöri päässä ja tuli todettua että nyt on aika rilaxoitua ja suuntasin petiin. Sinne se kaiffari jäi makkaroitten kanssa ja mä lähdin mökille. Sorry vaan mut saat syödä yksin kun mulla painuu luukut kii jo.
Joku on vallannut mun petin yllätys yllätys.
Sinne mä hivuttauduin siskon viereen ja pikku ärähdys tuli että sä oot kylmä äläkä vie sitä peittoo :D
Makoisat unet tuli nukuttua ja ainakaan ei mitään ylläriä ole tehty.Sillai fiksusti oltu ja fiilis hyvä joka tavalla. Se on uusi päivä ja sit piti kattoo mikä meininki.
Vettä satoi ja piha oli kun roskalaatikosta. Jossain nuoremmat juhlijat vielä jaksoivat painaa mut me vanhukset podemme hetken krapulaa ja katotaan mitä tehdään.
Hienoa porukkaa oli kaikki ja oli ilo tutustua ja tiedä vaikka joskus törmätään uudestaan taas....

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus