Mihin sä mut unhoittanut oot Matti?

  • millou

Ei sit unesta tietoakaan ja kello on vaikka mitä. Onkos se unimasa unohtanut mut kokonaan?
Poika on kaverilla yötä ja mä orpona täällä nyt ,ei hyvä. No kaverit lähti baanalle viihteelle mutta itsellä ei nyt ollut suurempia hinkuja mennä baari iltaa viettää. Mä venaan ensiviikonloppuun ja sit urut auki vaikka tulisi pikku-ukkoja taivaalta. Ja toinen syy miksi en innostunut on se että mulla kestää muutenkin se toipuminen parikin päivää niin katsoin parhaaksi senkin takia jättää väliin. Huomenna aattelin heeh siis tänään aattelin mennä katsastaa uuden Ikean joka avattiin juuri Raisioon. Tänään ajoin ohi siitä kun tytöt vein Auran Shellille ja parkkipaikka oli aikas täynnä autoja. Ihmiset taitaa olla huumassa nyy vaikka on se minustakin kiva juttu et tännekkin moinen saatiin. Ei tarvi merta edemmäs mennä kalaan.

Kävin tossa parin tunnin keskustelun yhden uuden tuttavuuden kanssa. Juttua riitti taas niinkuin aina. Mä kyllä oon sitä mieltä et jos mun kanssa tulee "hiljainen "hetki niin sit on vastapuolessa jotain vikaa.
No vitsi vitsi ,ei aina tarvikkaan pölöttää mut se on ihan nastaa sellaisen ihmisen kanssa spiikata kun tuntuu jotenkin niin luonnollista ja se joku pelittää molemminpuolisesti.

Mä vedin näkkäriä tossa just ja teetäkin join ja nyt aattelin vetäytyä kattoo telsuu ja kenties se Matti tulee kohta ja nään unta hm..tämän iltaisesta lottovoitosta vaikka ..hyvää yötä city se on uniaika.

3 kommenttia

Inapt

14.6.2008 01:51

Muitakin unettomia. Mä haen tervettä (?) unetusta tekemällä töistä rästiin jääneitä juttuja. Hiukan surkuhupaisaa, myönnän...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

millou

14.6.2008 01:53

Onhan sekin vaihtoehto unetukseen. Maksa laskuja niin ainakin menee voimat heti :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:59

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus