Siivousta ja äly hyvää päähänpistoa lapsilta

  • millou

Eilen olin juoppokuskina vielä ennen 24.00 kun työkamu soitti että oli kamujen kanssa eksynyt meitä lähellä olevaan baariin. Hän kysyi että lähdenkö mä kaupungille vähän rokkaamaan mutta en viittinyt suoriutua kun olin ajatellut pysyy himassa koska autolla oli kuitenkin ajettava seuraavana päivänä.
Ehdotin että kyllä mä heitän heidät tietty kaupungille että se passaa kun ihan selvinpäin oon.
On se huvittavaa kuunella kännisten jorinoita ja mites se voluume nousekaan aina kun muutaman tropin on saanut.
Kiva oli nähdä työkavereriani pikku hiprakassa myös kun en ollut ennen nähnyt. Mä pidän muutenkin hänestä ihan himmusti ja just sellainen mun tyyppiä oleva nainen kun on niin kovasti aina meillä on hupaisaa porukassa.
Sovittiin että seuraavalla kerralla sit mennään yhdessä ja vietetään kunnon "pippalot"saunomisineen + ruoka ym.. ei paha ei.

Kävin siellä pojan luona nyt eka kertaa kylässä ja olin ihan sillai mielissään ettei mitään ihan pomminäkymää ollut odotettavissa kun sisään astuin.
Pari kamua siellä oli kans joten mitäs mää sit muutakuin otin imurin käteen ja tiskasin ja korjailin muutenkin tavaroita paikoilleen.
Niin ja joo kyllä mä kysyin että sopiiko että jelpin :O)
Käytiin kaupoilla ostamassa pesutarvikkeita ja jotain pikkusälää mitä tarvittiin.
Tyttöjen isä heitti vaahtosammuttimet sinne kanssa ja voitte arvata kuinka ne ihan sekosi kun saivat veljeään nähdä ja suukotella.

Pientä valistusta mä pidin siinä sit ohimennen sällille että huomenna alkaa koulu ja sit on pakko rauhottua täällä myös.
Toki muistutin muutenkin että on sit parempi jos ei päästä asuntoa ihan liian kaaokseksi ettei ole sit kerralla hirvee siivoominen :D

Hyvin kuuntelu pelasi mutta liekö antaa hänen itse nyt touhuta ja olla. Siivoomiset kun jatkossa hoitaa itse ja eräät asiat oppii kantapään kautta.

Kotona lapset kinui heti jäätelöä ja mä ihmettelin kun pakkasessa ei ollut kinuskituutteja vaikka eilen ostin.
Hm.. mitäs mä oon taas saanut aikaan miettisin itsekseni.
Siellä ne oli viileäkaapissa suht vellinä mut enpä antanut tuo haittaa tahtia ja lautaselle pistin tötteröt pystyyn sen minkä niistä oli jäljellä.
On tainnut mulla olla ajatus taas jossain muualla kun oon kasseja purannut..ups , ai kuka sanoi että mä oon sättäri ja toohottaja :P

Tossa likat olivat ulkona leikkimässä ja naapuri soitti mun ovikelloa ja kertoi että tytöt hyppii mun auton konepellillä! Voin kertoo että koko piha kajahti kun mun mätä ääni raikasi ilmoille pihalla kun hippasen komento oli tiukka tällä kertaa. Sisälle ja kumpikin omaan huoneeseen ja mä odotan että mun pahin kiukku laantuu ettei mee huudon puolelle kuitenkaan.
Mistähän helvetistä ne sai tollasen idean ,ei hemmetti. Huh ,huh ehkä on parempi ne istuttaa tohon juttelee kasvotusten paremmin asiasta ja toivoa parasta ettei auton konepelti oo pahasti klommolla.
No se selvii hetken päästä....

3 kommenttia

V.C. Mikko

10.8.2008 19:49

Mun täytyy kyllä todeta, että onpas tyhmä naapuri, kun ei mennyt itse sanomaan tytöille, että alas sieltä ja heti ja sitten vasta olis tullut tyttöjen kanssa sua moikkaamaan... nyt ne sitten sai pomppia siellä muutaman kerran pidempään ja konepellin hiukan enämpi ruttuun. :o(

No jos ei peltiin ole tullut kuin kauniita painaumia ilman teräviä taitoksia, niin sitten vaan äkkiä tuuppaamaan se sisäpuolelta ulospäin takaisin, niin ei kukaan edes huomaa, että mitään olis koskaan tapahtunutkaan... jos taas on niitä taitoksia, josta on maali mennyt pilalle, niin sitten se on autokorjaamon paikka ja kallis sellainen!!! *voi niitä pikkuisia minkä teki*

"Joskus on vaikeempaa kuin aina" on meillä työpaikalla lentävä lause ja sopii kait tähänkin?
*halii*

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

millou

10.8.2008 22:17

Muusikko:Huomenna katson paremmin miten kävi mutta oikeesti vahinko on jo tapahtunut jos niin on.
En mä tästä asiasta kiukkunen enää oo kun näitä sattuu joskus itse kullekkin.
Aina oppii virheistään hekin ja kunnon keskustelu asiasta käydään niin eiköhän sitten ymmärretä ettei ainakaan toiste samaa virhettä tee.
Ovat anteeksi pyytäneet ja saaneet nyt kuitenkin...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:56

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus