Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2009.

ei oo TOTTA!!!!  7

neste mankista tuli eilen sähköposti: tuo verokortti maanantaina niin saan palkan. no, menin viemään sen tänään, ensimmäinen kommentti minkä sain kuulla siel nesteen kassalla oli et 'mitä sä täällä teet?'. annoin ukolle sen verolapun ja se sano et vähä myöhästä. palkka-asia on jo käsitelty. siis mitä??!! nii, vaikka oli sovittu et vien sen lapun tänään nii herra oliki päättäny käsitellä asian mulle ilmottamatta mitään ja tietty siitä pienestä palkasta lähtee nyt sit 60% verot!!
Ei vittu voi olla noin mulkkuja ihmisiä olemassa!
onneks oli mun mies mukana, sanoi sille kusipäälle et toi asia käsitellään vielä. mulkku sanoi ettei oo sen ongelma. no kyllä vittu tulee olemaan sen ongelma kun saavat liitosta puhelun ja kerron kaiken työkkäriin!!! onneks kävi ilmi yks toinen tapaus joka oli ollu samassa paikassa töissä, samoilla kokemuksilla.
pikkusen ärsyttää.


reilua!!??  14

mitä mieltä ootte,ku uuden työntekijän kanssa ei 'keritä' tekemään työsopimusta...?
sain työpaikan tosiaan huoltsikalta, ja olin siel kolme päivää töissä. joka päivä kysyin millon tehdään soppari, ei muka ole aikaa...en saanut perehdytystä työhön mikä mulle luvattiin vaan olin heti ensimmäisen työtunnin jälkeen yksin kassalla. mun vastuulla oli asiakaspalvelu, kassa, veikkaus/keno ym pelikone jota en osannut käyttää, ruokatilausten toimittaminen keittiöön, kahvinkeitto, likaisten astioitten vieminen keittiöön, pöytien pyyhkiminen, hodarien ym tekeminen...aikamoinen työ semmosella perehdytyksellä.
eka päivänä sain pitää kaks 5min taukoo..toka päivänä en yhtään kun erehdyin käymään toisen työntekijän kanssa ulkona alle 5min. kolmantena päivänä myös 2*5min taukoo.
kolmantena päivänä töitten jälkeen kävin sanomassa työnantajalle et kyllä mun tarvii saada se työsopimus, en mä ilmasta työtä niille oo tekemässä. ja et en aio jatkaa töitä ellei sitä sopimusta tehdä. (huom. se pomo oli istunut yli 10 min terassilla kahvilla ja ei mukamas ollu aikaa..) työnantaja sanoi et ok, voit lähtee. menin kertoo muille työntekijöille etten tuu enää ja se pomo tuli siihen ja sano et mitä sä vielä täällä teet, lähe vetää!!
että näin. se siitä työpaikasta.
tuskimpa tulen palkan saamaan niiltä kolmelta päivältä.