Runtua

  • stoneface

Koulussa on painotettu et pitäis tulla ajoissa kouluun, mulla tahtoo aina lipsua semmosen puolituntia, niin kävi myös tänään, meidän virallinen maikka oli palannu lomilta ja sain semmosen läksytyksen että aikuisella miehelläkin korvantakuset punotti :) tietenkin siitä hiukan hetkellisesti otin itteeni, mutta sitten ku alkaa porukkaa tipahella tunnille kamalassa krapulassa ja kaikille vielä kovemmat huudot ku mulle niin mä aloin jotenki nauttia tilanteesta ku olin se vähiten myöhässä ollut :) eikä mulla ollut edes krapula. mä luulen et huomena kaikki on jo hyvässä ajassa koulunpenkillä :) tosin pakko kun on ompelun kirjalliset kokeet!! attelin pärjätä vaikken mikään lukutoukka olekkaan Sitten toinen asia. Mä olen alkanu epäillä ruokalan ruokia ku mulla on aina pakki sekasin ku tuun koulusta kotio ja muuta mä en oo syöny ku kouluruoan. Ihime hommaa kyllä, liekkö vierotusoireita energiajuomista :)

Mä ilmottauduin lampunvarjostin kurssille ja ajattelin tehdä lampun polkupyörän renkaasta, tulee siide. sitten mä pyrin osallistumaan vaateompelijan ammattitutkintoon jos vaikka sais kaksi tutkintoa samalla kertaa :)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:52

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus