Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2008.
Edellinen

Jälkimainingeissa  1

Tänään olen potenut krapulaa, ottaa on jomottanut koko päivän, onneksi näin ehtoolla alkaa jo helpottaan. eli siis asiaan, eile oli ne halloween kemut, ensiksi täytyy nostaa hattua porukalle joka on nähnyt vaivaa juhlatilan koristelussa ja erityisesti Nikolle savukoneesta. Tila oli jaoteltu sillain tavis puoleen ja VIP puoleen, Vip puolella soi tiukka bile musa ja oli neljä tanssipöytää, ihme ja kumma ettei kukaan pahemmin niiltä tippunut :) toinen puoli oli sit kaikkia tarjoiluja ja ylestä keskustelua varten, ja muutenkin oli hyvin hämyistä pimeää :) porukkaa tuli jotain 20 ja mikä parasta kaikilla oli asut päällä :) osa eläyty rooliin liiankin täysillä, ja se sai osan tytöisä suorastaan pelokkaiksi. Mutta allekirjoittaneen lännensankari puku ja kuudestilaukeava vei voiton puku kisassa, en tiiä oliko se nyt niin asnsaittua vai ei, mutta palkintona oli battery pipo ja vyö. meininki oli hyvin lämmin ja neiti domina laittoi ainakin meikäläisen kuriin viuhuvineen ruoskineen ja käsirautoineen, muutenkin taisin olla ainut tanssihaluinen poika joten tanssipartnereita mulla kyllä oli riittämiin, ihan kilpailuksi asti :) kerrankin näin. Tosiaan kokeilin sitä pokemontunnaria, mutta yllättäen sillä ei saavutettu haluttua vaikutusta tytöissä :( Mä luettelen tähän ihan omaksi iloksi näitä asuja mitä siellä porukalla oli päällä, en kyllä tiiä kaikkia enkä kyllä muistakkaan. Lucky luke, lady domina,ron jeremy nuorena, pahatar, piru lady, school girl X 2 toinen oli poika,munkki,fatima(huntu naikkonen) inkkaeita X2,punahilkka, crow,skeletoni,saippuakuplamyrkkyhaltiatar,roviolla poltettu noita, saatana ite, hippi ja sitten X määrä kaikkia muita perukki tyyppejä. muutenkin oli ilo huomata et porukka oli viittiny nähä vaivaa asuihin, varsinkin todella monella oli koko naama maalattuna ja poltetulla noidalla oli puoli vartaloa maskeerattu. iso käsi kaikille. kuviakin tuli ihan kivasti, pitää sit joskus laittaa levitukseen.


Liekeissä  1

Aivan!!! nyt alkaa olla totuudenhetki tunninpäästä Axeli korkkaa ekan sotilaan, SOTILAS = SALITOS+ lime. Kämppis ja eräs toinen meidän kurssilla oleva tytär meikaavat tossa asuihinsa sopivaa meikkiä iltaa varten, tunnelma on jokseenkin käsinkosketeltava ja odottava!! mä näin oikeen unta tanssipöydistä ja kunnon jumputuksesta, outoa on se et välillä siellä mun unessa soi se pokemontunnari ja se sai vastakkaisen sukupuolen edustajat ihan haltioihin... poltin sen levylle pitää illalla soittaa sitä sit kokeilu mielessä :) Tossa tännään salilla tein haukkari kääntöjä 7.5 kg:lla ja siinä vieressä joku fitnes kisu teki samoja huomattavasti suuremmilla painoilla on siinä miehuus koetuksella, terveiset taas vincelle :) ja siellä oli taas joku penskä leikkiny jotain leikkejä, nimittäin siellä oli kaikki vitun tangot öljyssä lattioita myöten, ylätaljaa tehessä ei meinannu tanko pysyä hyppysissä ku luisti niin pirusti, joo tiedän lisää reeniä :) Mä muuten kulutin tänään kahdeksan tuntia sen mun pyöränpenkin kaavoittamiseen ja lopultakin se on valamis, ja huomenna on taas vaihteeksi totuudenhetki. Täältä tähän t. Läski


Vitsi  1

Homo meni tatuoijalle ja halusi parruunsa tatuoida auton, tatuoija kysyi, että laitetaanko neliveto kun se kulkee paremmin paskassa?

BB-extra sheril ja munia

Kun sheril menee lomalle afrikkaan hän saa aamupalaksi Munia ja pekonia...

Joo tiedän EI JATKOON


Muistelmia  1

Mulla menee oikeastaan oikeen hyvin, ku kaikki muistaa mua, varsinkin isot kansalliset laitokset ja yritykset, ihan muutamia mainitakseni Yle, saualahti, sonera, visa ja kelakin muisti mua oikeen mukavalla laskulla. Olen myös saanut paljon postia myynnin ja markkinoinninammattiliitosta ku mama pakotti mut sinne liittymään kun niillä on kuulemma hyviä ilmaisia luentoja, ja varmasti onkin. On tästä lafkasta ollut muutakin hyötyä, mimittäin sain sieltä hianon keinarista väännetyn allakan ja alvar aalto jäääpalamuotin, tuloo muuten hienoja maljakko jääpaloja. Muutenkin ton alvarin tuotanto on tullut hiukan tutummaksi kun ollaan käyty läpi huonekalun historiaa skolessa, ihan mielenkiintoista settiä. Tosiaan tossa viikonloppuna joku oli raiskannu mun fillarin penkkiin reijän ja mä nyt sit oon verhoamassa sitä uudestaan ja mä tein todella hyvää työtä ja se penkinpäälinen oli jo viittä vaille valmis ku tein siihen viimestä katesaumaa ni PAM ... Vitun vapaavarsikoneen neula irtoaa ja repii keinariin liian ison reiän, ja homma alusta... seuraavalla kerralla muistan tarkistaa myös että neula on kunnolla kiinni :) Huomena on ne kemut ja mun puku on valmis mä ompelin tännäännään hapsut kiinni housuihin ja paitaan, oon kyl komee näky tetsoni ja kaikki :)


Naamiaisasun kimpusa  1

Meillä on koululla paikat vielä sekasin kun verhoilupuoli muutti toiseen päähän taloa, mä en oikeen jaksanut keskittyä muuttohommiin vaan aloin väsäileen itelleni juhla-asustetta Mä aion ollan lucky luke niinku jo aiemmin mainittin. Mä tein ase vyön ja kotelon keinarista... mut se kotelo näytti enemmänkin joltain kalukukkarolta :) tarkoitus pyhittää.... jne sit mä väsäsin hapsut housuihin ja paitaan jota mulla vielä ei edes ole :( kirppikseltä löysin jotku 1200-vuotta ennen kristusta valmistetut ratsastus saappaan varret, en mä tiedä mikä niitten oikee nimi on, mut jämäkkää matskua on. sit mulla on tollanen real-aito länkkäri tetsoni kokoa x-large eli hiukan iso mä joudun työntään sinne kaikki mun sukkapallot että se pysyy edes vähän päässä.


perus hommat  1

Taas mä jouduin tylyttään etelän vetelää keilauksessa, on se vaan aina niin mukiavaa, mä olin etulyöntiasemassa koska mulle napsahti kuskinpenkki. parituntia jaksettiin nakella, siinäkin oli jo tunti liikaa jos minulta olis kysytty, mut saatiin alennusta ni jäätiin sit pellaan se toinenkin tunti. muutenkin oli ihan levoton päivä, ihime läppää lensi kokoajan, yöllä alako sit porukalla puhelimet soimaan et jonkun sortin mylly on kasviksella pystyssä, pitihän sinne sit poliisitkin kutsua ku oli paikka saatu suht atomeiksi :) niinku sanottu VIINA on viisasten luoma / juoma. Ja oikeesti vittu mikä keli oli taas yöllä, meitu sotkee pyörällä, tuulee ihan vitusti ja sataa ihan kaatamalla vaakaan, mä en nähnyt hevon vittuakaan, jos joku olis vastaan tullu olis varmasti päälle ajanu. ja ku kämpille pääsi ei tarttenu enään suihkuun mennä :) Niin ja taas joku edesvastuuton hölmö oli käyny näyttämässä puukkoa mun pyöränpenkille ja sitten se ärrän täti ei antanu niitä seittämää oikeen siihen lottolappuun vaikka lupas, mulla oli 10 numeron jerjestelmä, ja arvatkaa montako oli oikeen??????? no ei vittu ensimmäinenkään, lisänumerotkin kiersi kaukaa. Onnea voittajille.


tanssii susien kans  1

Hei taas.
Eilen oli taas vaihteeksi saunamat ja pokeri turnaus paikallisessa, kuuma heads uppi käytiin allekirjottaneen ja erään toisen Teakkilaisen kesken parempi valitettavasti voitti mutta hyvänä kakkosena olin. Siinäs sitten taas otettiin ne muutamat pakolliset juomat ja lähettiin haahuileen kohti kasvista, jalan, mutta kuin tilaukseta puskasta löyty mummiska ja sit me sillä yritettiin kolme päällä päästä eteenpäin, mut eihän siitä tullut vittuakaan, tuli koluttua tien molemmilla puolilla olevat ojat useasti ja hauskaa oli :) kasviksella olikin sitten kunnon ravet menossa ja allekirjoittanut otti heti pöydän haltuun ja paita pois ku tuli kuuma ja kaikki muutkin sitten perässä, oli sika kivaa ja mikä parasta aamulla ei ollu krapula.... voitteko vittu uskoa !!! mulla ei ollut rapsaa, pitänee alkaa dokaamaan useammin :) tänään olis taas luvassa keilailua ja etelän hetelmien nöyryyttämistä. Maltankohan mä enään Ouluun edes mennä ku täällä on niin hauskaa??

Niin mähän olen henkilökohtaisessa konkurssissa tai mä olen ollut jo viimeset viis vuotta :) tää opiskelu tuo mulle rahaa kokonaiset 200 euroa ja sillä pitäs pärjätä.... no kaikki tajuaa ettei pärjää, mutta ihmeiden aika ei ole ohi nimittäin meidän ope ( iso kiitos ) hommas mut työvoimapolittiseen koulutukseen ja mun tulot nousee noin viisinkertaisiksi ei voi kyllä valittaa, on se opiskelu mukavaaaaaaaa:) työttömän elämä on niin mukavaa, ei ihme että porukka viihtyy työttömänä ku rahaa tulee ovista ja ikkunoista.


Epäilyttävät merkit  1

Nyt niitä on sitten taas ilmassa! siis mä oon varma että viimestään perjantaina meikä on vuoteen oma poskiontelotulehuksen takia, mullahan on jatkuvasti kyseinen vaiva joten tiiän jo ennakoida kun tulee oireita, harmittaa vaan ku on päässy hyvään vauhtiin kunnon kohotushommissa, mä varmasti päihitän Vincen räpyläntaitossa jo ens kuun lopussa, tämä on siis haaste! Tännään on taas keskiviikko mikä taas tarkottaa sitä että alkossa kysellään et mikä se tänään maistuis, ja ne tietää jo hyvin mikä mulle maistuu :) elikkäs saunomista, pelejä ja karaoken kuunteloa tiedossa. Meillä on täällä ens keskiviikkona halloween sembalot ja mä aattelin aluksi pukeutua shemale lortoksi, mutta sitten mä tulin toisiin ajatuksiin, ku me kuitenkin mennään paikalliseen ja siellä paikalliset sankarit yrittäs ostaa multa seksiä ja enhän mä nyt ihan kelle tahansa antaudu :) joten mä sitten päädyin Lucky lukeen vähän inhimillisempi, muuten asu on jo koossa mutta saappaat puuttuupi.


Tyynyn teosa  1

Niin, koulusa pitäs tosiaan sohvan tyyny tehä, mä oon jo ihan hermoraunio niitten ompeleitten sun muitten kans, mä en oo yhtään pikkutarkka, vaikka yritänkin ihan täysillä. Joskus onnistuukin joku osa sika hyvin ja viimestään siinä vaiheessa ku meen muille lesoileen tekeleellä huomaan esim vetoketjusta puuttuvan sen ite vetimen ja homma alusta, mulle käy kokoajan noin vituttaa toistaa samoja virheitä kokoajan. mut kyllä mä vielä joskus opin, sainhan mä ne automaalarinkin paperit:) TÄnään Oli semmonen päivä et menin katteleen duunia paikallisista elintarvikemyymälöistä ja alkosta tietty, mihinkään ei yllättäen tarvittu näin pro jätkää ku mä oon :) mä aattelinkin hakea töitä kelalta, sieltä saa semmosen paikan ku opintolainan nostaja :) ja sehän kuulostaa meitun hommalta. Niin ja sitten vielä eilisestä kiipeily reissusta, oli muuten kuumotuksin kuumotus, olihan se seinä piru vie korkee kokonaiset 17 metriä, Mullahan on korkeenpaikan kammo" fiksu lajivalinta" toi kiipeily! kolme kertaa mä kiipesin ja sen jälkeen ei enään sormet toiminu, mut kivaa oli pitänee mennä ens su uudestaan ku on pakko jäähä Teuvalle ku meillä on koulua lauantaina, mut pikkasen viinaa eiköhän sekin viikonloppu siitä suttaannu. t. kynäniska


Viikonloppu Teuvasa  2

Perjantaina pelattiin paikallisessa pokeria, en pärjänny mä olin toiseksi viimeinen eli kahdeksas,no ei väliä ens pe uudestaan. Ei ollut muutenkaan oikeen mistään kotoisin se ilta ku ei ollut halua maistella alkoholipitoisia nautintoainenita, mutta salilla kuitenkin muistin käydä. Lauantaina käytiin Seinäjoella keilaamassa ja mä olin kokokeilahallin toiseksi paras tuloksella 129 eli ei niin kova taso ollut :)
mut kivaa oli nöyryyttää niitä etelän hetelmiä :). Tänään olis tarkootus mennä Vaasaan kiipeilemään vanhalle vesitornille, mä oon jo ihan liekeissä ku en oo kiipeilly varmaan yli puoleenvuoteen :) saa nähä miten onnistuu :) ja täältä tähän.

Edellinen