Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2008.

Runtua  1

Koulussa on painotettu et pitäis tulla ajoissa kouluun, mulla tahtoo aina lipsua semmosen puolituntia, niin kävi myös tänään, meidän virallinen maikka oli palannu lomilta ja sain semmosen läksytyksen että aikuisella miehelläkin korvantakuset punotti :) tietenkin siitä hiukan hetkellisesti otin itteeni, mutta sitten ku alkaa porukkaa tipahella tunnille kamalassa krapulassa ja kaikille vielä kovemmat huudot ku mulle niin mä aloin jotenki nauttia tilanteesta ku olin se vähiten myöhässä ollut :) eikä mulla ollut edes krapula. mä luulen et huomena kaikki on jo hyvässä ajassa koulunpenkillä :) tosin pakko kun on ompelun kirjalliset kokeet!! attelin pärjätä vaikken mikään lukutoukka olekkaan Sitten toinen asia. Mä olen alkanu epäillä ruokalan ruokia ku mulla on aina pakki sekasin ku tuun koulusta kotio ja muuta mä en oo syöny ku kouluruoan. Ihime hommaa kyllä, liekkö vierotusoireita energiajuomista :)

Mä ilmottauduin lampunvarjostin kurssille ja ajattelin tehdä lampun polkupyörän renkaasta, tulee siide. sitten mä pyrin osallistumaan vaateompelijan ammattitutkintoon jos vaikka sais kaksi tutkintoa samalla kertaa :)


Energiajuomat  1

Ne on oikeen terveellisiä eikä niihin voi koukkuuntua... vai oliko se nyt näin vai miten se oli. Kuitenkin mulla on joka ikinen päivä koulussa mahdoton nooli näihin energiajuomiin, koulun kahvilassa ei ole kuin red deviliä ja se onkin mun suokkari nykyjään. Tossa viimeviikolla, oliskohan ollut perjantai ku taas vaihteeksi oppitunnilla maistelin deviliä sain ihan jumalattomia sydämmensykytyksiä mä en ollut varma teinkö mä välitöntä kuolemaa vai en, oli miten oli tunne ei ollut mieleinen ja mä vannoin mielessäni ettei enään ikinä näitä juomia......... niinku arvata saattaa tänään oli pakko ostaa ku teki niin pirusti mieli, onneksi tälläkertaa sydän pysy sille varatussa paikassa:)

Mun pitäis lukee näyttötutkinnon teoriaan mut mä olen hukannut sen mun oppikirjan sokerihumaloissani jonnekkin. Pitää vissiin kääntää koko sepänneliö ympäri :)


Talavi  1

Täällä on jo oikeen talvinen sää, lunta on kymmenisen senttiä ja tänään on luvattu rutkasti lisää myrskyisässä muodossa. Mä näin unta että mä voitin lotosta sen viis miltsii mut uneksi tais taas jäähä. Mietittiin tossa poikain kans et mitäs sitä rahoilla tekis jos sattus voittamaan.... Veikkauskin kehottaa ostamaan ainakin yhden turhuuden :) mä varmaan ostasin kämpän ja kärryn ja kävisin pikkulomalla maailmanympäri HETI. sit palattas rutiineihin koulun penkille :) on sanottu ettei raha tee onnelliseksi, mutta kyllä se elämää kummasti helpottaa. Nyt kun tää talvi tosiaanki on täällä mulla on tullut uskomaton autokuume ja nimenomaan takapotku pitäis saaha. täällä on tätä lääniä missä kurvailla :)


Voimaaaaaa  1

Aaattelin tässä vaan ilmoittaa et nyt alkaa tulemaan voimaa, varokaa vaan kynäniskat :) on semmoset reenit et pienemmät altapois!! Tuli tässä mieleen Tämmönen asia kun Asiakaspalvelu kun tossa viikonloppuna kävin halppishallissa ostoksilla ja ylläri mulla oli hukassa ottavalo ja mua kohti käveli myyjä jolla ei kyllä varmasti ollut kiire mihinkään. Mä esitin sit kyssärin et missä olis ottalamppuja, ni vittu se ei edes hidastanu kävelyään ja sano et en mä nyt muista missä välissä ne on!!! mä jäin siihen toljottaan ku joku idiootti. Mun mielestä tälläiset myyjät/ muut henkilökunnanedustajat pilaavat koko myymälän ja huonolla tuurilla koko ketjun meineen, potkut vaan perseelle. Ja jos joku ei vielä tiedä mä olen PRO myyjä :) Äiti sano..... pakko uskoa. Oli mulla vielä yks juttu, ku ostin fillariin talvikummit, on kivasti nastoja sun muuta, mutta todellisuus yllätti kyllä tänään miten liukkaat nastarenkaatkin voivat olla, mä nimittäin pannutin ku esittelin kamulle niiden pitoa ku mentiin salille, toki niistä nastoista jää kivat rannut siihen jäähän mutta en mä ole ihan varma oliko niistä muuta hyötyä, ainakin tuntuu turvallisemmalta. pitäsköhän se kypärä hommata?? TAI SIIRTYÄ TAKASIN AUTOILUN PARIIN :)


FuTOOn  1

Tosiaan futon on päivän sana, sillä voi kiroilla se on huonekalu eri muodoissa ja ennenkaikkea se on muokattavissa hiukan mun näköiseksi. tää ajatus tuli siitä ku mä mietin et mitä mä voisin tehä iltakurssilla, toki mulla on siellä työn alla meidän vanhat kotimaiset nahkasohvat, mutta mä haluun tehä jotain simppeliä ja suht edullista itelle. Joten mä keksin vuorata ton mun futoni sängyn valkosella keinonahalla :) voisin jopa väittää että tulee siisti ja siihen sitten musta lakana ja valkooset putkityynyt ja paperilamput yöpöydille ni avot!!

Päivän sepitys = Jos hivelee jalkapohjia sulalla se on erottista, mutta jos siihen käyttää koko kanaa se on pervoa :)


Tiistai  1

Meinaa välillä unohtua tämä kirjoottelu ku paljon ollut hommia, tai ei oikeestaan hommia vaan harrastuksia juu juu. Täällä Teuvalla on sillain hienoa ku täällä on porukkaa Suomen joka kolkasta, niin tää verbaalinen sekasotku on ihan sika mahtavaa, täällä kaikki puhuu ihan omaa murretta ja kaikilla tuntuu olevan enemmän ja vähemmän omia sanoja / sanontoja suurin osa minulle ainakin uusia. Mulla on sellainen huono tapa kun mä teen töitä salilla, niin mä lauleskelen ihan taukoamatta, mä en tajua mistä mulle tulee mieleen näitä lauluja tänäänki vedin taas monet joululaulut ja ja tais ainaki Almanmaleh pilabiisi tulla ja mitä millonki, mutta kun mä en yht`äkkia keksikkään mitään laulua mitä voisin hoilata kaikkien (iloksi) niin mä alan hoilaan laulua päivän tapahtumista tai mun opiskelukavereista todella epävireisesti johonki tunnettuun biisiin :) radion jos joku lahjottas :) Tännään on tullut taas uus erä uusia opiskelijoita, en oikeestaan kerennyt niitä vielä näkemään, mut jos sitä huomenna tekis tuttavuutta :) Sitten mä olen saanu uuden kutsumanimen täällä, tosin onneksi kaikki ei sitä käytä vaikka se ihan hauska onkin. Se lyhentyy kirjaimiin TL enempää en kerro, jollekkin voi nimittäin tarttua :)

Sanonta: Älä nuolase ennenkuin tipahtaa..... minusta on parempi nuolaista neenkuin tipahtaa?? vai häh


Viikonloppurutiinit  1

Niihin tulee nyt vähän muutoksia, koska saatiin hankittua yhteensä neljä tuntia liikuntasaliaikaa yhteiskoululta... olihan se prosessi, pyrokratian rattaat tunnetusti pyörii erittäin hitaasti. eli huomenna olis luvassa sulkapallo turnaus, katotaan kuka on kuka ja kuka taas ei :) Muutenkin luvassa ainakin omalle kohdalle mielenkiintoinen viikonloppu, saa nähä miten äijän käy..... pokerit alkaa tossa parin tunnin kuluttua ja on viimekertanen kakkosija muutettava ykköseksi. niin ja se unohtu mainita et meikäläisen depyytti painirinkulassa jäi taas odottamaan itseään ku opettaja teki oharit, mä näin sitä päivällä paikallisessa baarissa, liekkö jäänyt ryyppy päälle :)


Aamu  1

Mua taas väsyttää ihan liikaa vaikka menin nukkumaan jo 18.00 ehkä mä vaan taas nukuin liikaa. Näissä aamuissa on se todella huonoa et mulla ei oo yhtään ruoka maullaan ja jos en syö mulla on huutava nälkä koulunpenkillä, ja sitten ei voi kyllä keskittyä mihinkään.


Teuvasa  1

Taas täälä, alako tulla jo ikävä kotio. Tosa Oulussa tuli käytyä ihan perus settiä ihan järetön humala päälle varsinki perjantaina, lauantainan oli sitten vähän kevyemmät soosit. muutenkin tuntuu ku tulee takasi käymään synnyin seuduillaan ni ei oikeen pääse messiin niihin vanhoihin juttuihin ja ympyröihin, toisaalta kaikella on hintasa :) Mennessä Ouluun oli taas talvi yllättää kesärenkailla ajavat autoilijat, voin kertoa että oli liukasta ja vaaratilanteita riitti. takasin tullessa ei ollut muuta huonoa kun matkan pituus, meinas hermot mennä. On onni et pääsee taas rutineihin kiinni, ja tekemään kunnolla punttia ja muuta liikuntaa. aika hankala uskoa mut mä kävin viis kertaa mäkkärillä viikonlopun aikana ja söin mä vielä paljon muutakin, uskomaton läski taas vaihteeksi!!! Sit mä näin äitiä ja sen kintut oli jo paljon paremmassa kunnossa, sillä ei ollut enään niitä keppejä, mutta se oli hankkinut sellaiset kengät joissa on sillain kupera pohja et niillä pitää sillain tasapainotella et pysyy tolpillaan, mun mielestä se näytti kävellessään nokkamukilta :)