tanssii susien kans

  • stoneface

Hei taas.
Eilen oli taas vaihteeksi saunamat ja pokeri turnaus paikallisessa, kuuma heads uppi käytiin allekirjottaneen ja erään toisen Teakkilaisen kesken parempi valitettavasti voitti mutta hyvänä kakkosena olin. Siinäs sitten taas otettiin ne muutamat pakolliset juomat ja lähettiin haahuileen kohti kasvista, jalan, mutta kuin tilaukseta puskasta löyty mummiska ja sit me sillä yritettiin kolme päällä päästä eteenpäin, mut eihän siitä tullut vittuakaan, tuli koluttua tien molemmilla puolilla olevat ojat useasti ja hauskaa oli :) kasviksella olikin sitten kunnon ravet menossa ja allekirjoittanut otti heti pöydän haltuun ja paita pois ku tuli kuuma ja kaikki muutkin sitten perässä, oli sika kivaa ja mikä parasta aamulla ei ollu krapula.... voitteko vittu uskoa !!! mulla ei ollut rapsaa, pitänee alkaa dokaamaan useammin :) tänään olis taas luvassa keilailua ja etelän hetelmien nöyryyttämistä. Maltankohan mä enään Ouluun edes mennä ku täällä on niin hauskaa??

Niin mähän olen henkilökohtaisessa konkurssissa tai mä olen ollut jo viimeset viis vuotta :) tää opiskelu tuo mulle rahaa kokonaiset 200 euroa ja sillä pitäs pärjätä.... no kaikki tajuaa ettei pärjää, mutta ihmeiden aika ei ole ohi nimittäin meidän ope ( iso kiitos ) hommas mut työvoimapolittiseen koulutukseen ja mun tulot nousee noin viisinkertaisiksi ei voi kyllä valittaa, on se opiskelu mukavaaaaaaaa:) työttömän elämä on niin mukavaa, ei ihme että porukka viihtyy työttömänä ku rahaa tulee ovista ja ikkunoista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus