Gob's pack

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2011.
Edellinen

Tulipahan mieleen...  1

Tänään suunnittelin useamman tunnin kaupassa käyntiä. Mietin pitkään ja hartaasti mitä sieltä ostaisin. Luin jopa fb:n linkkejä ideoita saadakseni, mutta...ostoslista on edelleen tyhjä.

Yksi Pena ehti huudella ikkunasta rivouksia kesken ruoanlaitoin. Tai no...kiehuttelin ihan vaan makaronivettä aikani kuluksi ja harkitsin vakavissani hyvänmakuisen jauhelihakastikkeen pakastamista pakastepurkissa ilman kantta. Mielessä kävi myös pahvisen kertakäyttömukin käyttäminen, mutta ei siihenkään ollut sitä kantta... Kuminauhalla viritelty muovikelmun kappale olisi ehkä ajanut kannen virkaa, mutta onneksi ymmräsin lopulta, että voisin yhtälailla lämmittää sen kastikkeenjämän ja syödä sen makaroniveden kera...

Hieno idea!!! Idiksien idis... Makaroniveteen voi lisätä spaghettia ja siten saan itselleni enemmän syötävää. Vispasin hyvän idean kunniaksi vasenta jalkaani jääkaapin suuntaan muutamia kertoja ravistellen sitä samaan tapaan kuin pieniä lahkeisiin pureutuneita koiria irroitellaan niistä hellävaraisesti.

Siitä kastikkeesta tulee muuten varmasti parempaa, kun sitä lämmittää ensin vähän pienemmällä teholla, asettelee kantta huolellisesti siihen päälle ja sekoittelee korttipakkaa siinä samalla.

Spagettejakin pitää välillä vähän sekoitella. Tuoreita makuelämyksiä siten ainakin saa aikaan ja kirjoittaminen on ehkä kaikkein hauskinta siten, että istuu tyynyn päällä jalat käsien ylitse ojennetuina. Kirjoittaminen pitää tällöin tietenkin toteuttaa molempikätisesti...
En tiedä miten kirjoittaminen spagetin sekoittamiseen mitenkään liittyy, mutta tulipahan mieleen.

Nyt sen ostoslistan kimppuun, jos vaikka saisin sen valmiiksi ennen kauppaan menoa...


Piilomainosbongailua  1

Viikonlopun aikana näin muutaman tv-ohjelman, joissa harrastettiin pahemman luokan piilomainontaa, kuten esimerkiksi erään nimeltämainitsemattoman nikotiinituotteita kaupittelevan yrityksen tuotemerkki... Olikohan kyseessä maksettu mainos ?!?

Hyi, hyi, hyi, hyi!!! Hyihyihyihyi teitä ahneet tv-kanavat ja muutkin julkiset tiedotusvälineet, jotka myytte itseänne pala palalta!!!

RAHASTAKO SE EETTISYYS JA MORAALI RIIPPUU ??? !!! ???

Maksetut uutisetkin tuntuvat nykyään olevan muotia. Bongasin yhden (kotimaisen) mainoksen suoraan erään suositun uutislähetyksen keskeltä.

Voin hyvällä omallatunnolla kertoa, että itse tehty pitsa on huomattavasti halvempaa ja parempaa kuin eineskauppojen hyllyjä koristavat "roiskeläpät". Kaikella kunnioituksella itsenäisiä pizzeria-yrittäjiä kohtaan. Teidän pizzanne lyövät maultaan silloin tällöin myös omatekemäni :D

Kauhia nälkä taas... Taidanpa syödä tässä välissä jotain pientä...


Aamupala...  1

...myös päivän tärkeimmäksi ateriaksi kutsuttu. Pitääkö se paikkansa, sitä en tiedä, mutta sen tiedän, että aamupalan tekeminen on erittäin helppoa, kun sen osaa!?!

Tarvitaan siis:
-nakkei
-tomaattei
-banaanei
-sipulei
-jugurttei
-kaurahiutalei
-pekonei
-päärynei
-veittei
-voiei ...lainasinkohan listalle jotain jostain(?).
-paistinpannu tahi kattila
-sokerei
-salaisia ainesosei

Alkuun silputaan kaikki ainekset kuutioiksi. Lattialle pudonneet käytetään lounasaineksina hyödyksi jälkeenpäin. Tämän käy helpoiten saksein avulla lootusasennossa istuen siten, että ne kuutiot putoilevat suoraan kuumalle pannulle.

Päätön sinne tänne ryntäily auttaa asiassa huomattavasti. Kannattaa miettiä muun muassa mitä kaupasta ostaisi ja suunnitella ostoslista huolellisesti. Ostoslista kannattanee asentaa kauppatakin povitaskuun valmistuttuaan, sillä kaupassa on ikävä tehdä ostoksia ilman sitä huolettomasti olohuoneen pöydälle asennettua kauppalistaa...

Ensin paistatellaan niitä rasvoja, sitten kotimaisia marjoja, joiden jälkeen tuotokset heitetään napaan niin, että se raikuu. Jos et itse pysty edellistä havainnoimaan, voit kysäistä, josko se vieruskaveri olisi halukas varmistaan navan raikumisen ajankohdan, jotta osaat lopettaa heittelyn ajoissa.
Hyvin nautiskellun aamupalan jälkeen onkin mukava lähteä kauppaan ilman sitä ostoslistaa...

Niitä banaanei ja päärynei kannattaa piilotella jugurttein alle, muuten nekin ruskistuvat tarpeettomasti. Kaurahiutaleil voit tehdä mitä lystäät. Ei kai niitä kukaan oikeasti syö, vai syökö? hmm...söinköhän minä sittenkin aamupuuroa...taisin syödä...ei...en syönyt...ei kylmä söin...olikohan se tänään...vai oliko se eilen...
Rypistele kulmiasi mietteissäsi ja muistuta itsellesi, että ensi kerralla kirjaat kaiken syömäsi kalenteriin jälkipolvien hämmästeltäväksi.

Muistithan heilutella jalkojasi, käsiäsi, päätäsi ja nakella niskojasti aina silloin tällöin? Edellä mainittu kun käy niin mainiosti aamujumpasta, jos iltajumppa sattui jäämään syystä tai toisesta tekemättä...
Myös sitä kivaa yöllistä juttukumppania kannattaa muistella jatkuvalla syötöllä hymyssä suin ja samalla surkutella sitä onnetonta kaupassa omaa saamattomuuttaan surkutellutta reppanaa.

Kirjaa siihen kalenteriisi myös se lupaus, jonka teit tuoreelle ystävällesi liittyen toissa kerralla näkemääsi lääkäriin...vai olikohan se edes oikea lääkäri...

Muistithan keittää myös kahvia tai lämmittää vettä teelle tai kaakaolle? Kuuntele vain lyhyen aikaa pätkivää levyä ja vaihda se toiseen.
Tuuleta hieman, laita kattovalo päälle ja toivo saavasi joltakulta kivalta ystävältä tai sukulaiselta lahjaksi jalka- tai pöytävalaisin.

Lopeta blogeilu tältä päivältä, ihmettele miksi kello on jo niin paljon ja jatka vanhan ystäväsi kanssa juoruilemista.


nu' de lei  1

Nyt syödään nuudeleita Klamydian tahtiin!!!

Tarvittavat ainesosat:
-kattila tai joku vastaava
-säkillinen nuudelei ...pussikin käy...
-vodaa, eli vettä
-nälkä
-hiha
-pari tinnittäviä korvia
-roimasti huonoa tuulta
-ripaus lumisadetta ulkona

Kuten tavallista tämäkin homma aloitetaan siivoamisella, eli pyyhkäise se liesi puhtaaksi oikean kätesi hihalla samalla saman puolen jalkaa ikkunasuuntaan vispaten. Mikäli osasit varautua tähän, pysytyt ehkä hoitamaan sen vispipuuron vispauksen samalla asettamalla vispilän oikean jalan varpaiden väliin ja sen vispattavan astian sisältöineen siihen lattialla sopivalle etäisyydelle vartalostasi.

Heilu taas tuttuun tapaani edes takaisin keittiössä, mieti onko sinulla nyt varmasti kaikki ruuvit ja pultit tallella vai putosiko jotain hetki sitten lattialle...hmm...

Lisää kattilaan vettä ja yritä kiehauta se.

Lue ohje nuudelisäkin kyljestä ja kaada se kiehautettu vesi pois, sillä sitä on ihan liikaa.

Jää jumiin musiikin kuunteluun hetkeksi, mutta vain hetkeksi, sillä se vesi saattaa palaa pohjaan...

Lue ohje vielä toisen kerran, jotta varmasti osaisit tehdä kaiken oikein. Kumarru eteenpäin nostaen oikea jalkasi tuolin päälle lähelle oikeaa olkaasi... Älä hymyile, sillä se ei ole sallittua. Harkitse myöskin töihin menoa armeijaan...mee sinne vaan.

Laita se levy päälle, jotta vesi palaisi varmemmin pohjaan. Tee se coolisti, jotta näyttäisi siltä, kuin olisit tarkoituksella jättänyt levyn hetki sitten pois päältä.

Sytytä kynttilä (myös se kuviteltu kynttilä käy tähän tarkoitukseen vallan mainiosti), jotta tuoksut eivät karkaisi naapuriin ja siirrä kattila vasemmalla kädellä kunnolla siihen punaisena hehkuvan levyn päälle.

Lue ne ohjeet jälleen ja muista tällä kertaa toimia niiden mukaisesti.

Hymyile jollekin hassulle ajatukselle liittyen maalaiselämään ja viisauteen.

Tarkista kiehuuko vesi ja rummuta itseäsi hyvän musiikin tahtiin molemmin käsin takapuoleen ja mietiskele syntyjä syviä sekä vanhoja ystäviäsi, jotka niin kovasti yrittävät kaikenlaista.

Kaiva se pussi sieltä roskiksesta, hymyile hetki hassuille sanoituksille, joita ei voi lauleskella kenen tahansa kuullen ja lue ne ohjeet uudelleen. Muista myös tunnustella kellonaikaa...

Pyörittele päätäsi ja harmittele jäykkää niskaasi toivoen samalla saavasi jossain vaiheessa vähintäänkin hartiahieronnan vaihtokauppana johonkin muuhun, josta et vielä tiedä. Ajattele.

Ajattele nyt, jos ruoka olisi jo valmista... Vilkaise oikean kätesi hihaa ja mieti olisiko kannattanut pyyhkäistä se liesi ihan rätillä. Muista myös, että sinulla on aika kova nälkä ja se ruokakin taitaa olla jo valmista.

***
Tästä eteenpäin osuutta on muokattu aterioinnin jälkeen...
***

Kannattaa kastaa siihen ruokailuastiaan jotain leivonnaista, kuten ruisleipää, vaaleaa leipää tai keksiä. Jos kastat sormia, muista imeskellä ne puhtaaksi tai pyyhkäistä johonkin huomaamattomaan paikkaan, kuten pöytäliinan kulmaan, housunpunttiin tai hiuksiisi. Hiuksetkin maistuvat paljon paremmilta mukavasti maustettuina, mutta ne pitää sitten pestä ennen nukkumaan menoa, ettei lakanoihin ja tyynyliinoihin ilmaannu ikäviä tahroja.

Mieti tarkkaan mitä teet sillä ylijääneellä nesteellä... Yritä kaataa se takaisin kattilaan sitä siltikään sinne kaatamatta, vaikkapa kolmeen kertaan. Jätä se lopulta siihen samaiseen astiaan, josta sitä yritit kaataa ja asettele toinen astia sen päälle kanneksi.

Puhalla kynttilä varovasti sammuksiin ja ota pienet päikkärit, sillä sinun on oltava jo todella, todella...todella...väsy...krooh...


olivvähä shoppailee  1

Vähänx tänää oli ihquu ku mä kävivvähä shoppailee ja sillee. Eka oli iha mälsää ku piti oottaa dösääkinii kaua kuse oli myöhäs vaik seoli sen päättäri ja kaikkee. Sit se kuski yritti iha epätoivosesti pokaamua heti ku mä meni sisääsiihe sendösää...kaisix et mulla onnii hyvä beba ja tällee...vaik ei se varmaa ees nähnyssitä ainakaa tänäämmut kummiski se o iha hyvä tällee.
Sitsiihe dösää tuli tosi monta hyvännäköst jäbää mut emmä niistsillee ku emmä oikeeoo miehiipäi kallellaa ollenkaa.
Mumpiti ostaa kaikkee mut sit kumä menisiihe kauppaa nise oli ihahirvee iso ja mä oli iha pihalla et mitä vit"¤# nyt taas ku noi kaikki vaatuijottaa ja kylsä tiiät siel oli semmone mummoki joka kokoaja puhu toisekans puhelimes ja yritti piilotella semmose hyllyn takana mut ei mua noihelposti huijata vit"¤#!!!
Ei sais huutaa kylkai MÄNYSSENTIIÄN ei tartte tulla mulle keuhkoo saa"¤# mut mä sanoisille siltisillee per"¤# ja se lähti juokseekkarkuu toiseesuuntaa ja törmässemmosee seinää.
No...ei täs vielollu kaikki! Sitku mä menivvessaa ni se oli varattu ja mä sanoi sille tyypille sielet oovvaa rauhassa mää kusesun nilkoille ja sitteinnii.
Sitmä meni ostaa kirjaamut eisiel ollu sitänimä otisellasen jota yks mummonnäköne oli ostamas kostoks.
Joo'o. Sitmämeni kauppaa. Siis toisee kauppaa. Sieltmä haivvähä hirvee kuoli ihahirvee nälkä ja kax tyttöö luuli etmä ostaisinniille jotairröökii tai jotai ku mä näytävvähä wanhemmalta kuoonkaa vit"¤#.
Sitmä tulin himaa eikätässit mitää kummempii...vit"¤#.


Tosimiehen osaton omeletti  1

Näin tehdään erittäin onnistunut omeletti.

Tarvitaan kaksi värikästä sipulia, monta nakkia ja paljon munaa, paistinpannu ja öljyä, yksi ystävä ja monta ongelmaa.

Ensiksi taas ne ainekset esille, vatkaa munat ja mausteet oman maun mukaan ulko-ovelle pyllistäen ja naamaa punaiseksi värjäten. Mieluiten kumarassa asennossa niin että selkään sattuu.

Revi sipuleista kuoret irti ja silppua ne pannulle, riko munat lasiin, pyörähtele ympäri lattiaa, kuuntele hyvää kotimaista musiikkia ja pyllistele silloin tällöin ulko-oven suuntaan.
Ilostu silminnähden uuden ystävän saapumisesta, jatka pyllistelyä, vatkaa munia lisää, mutta älä liikaa.

Saksi nakit, raavi niskaa, pyllistele lisempää, laita levy päälle ja sulje se taas tuttuun tapaan hieman ennen pannun sivuun nostamista ja varmista, ettei paistinpannun kahva pala väärän levyn päällä ollessa. Huomioi myös mahdollinen palohälytin.

Lisää äänenvoimakkuutta mielesi mukaisesti, kuten mausteitakin. Kuuntele sipuleiden huutavan pannulla.

Muista säästää muutama nakki aamuksi leivän päälle. Illalla voit syödä sitä eilen tekemääsi loistotonnikalaperunamakaronisipuliporkkanapataa.

Lisää salainen ainesosa sekä hieman sokeria;) ja muista, että ne lattialle pudonneet osaset voin nuoleskella pois illemmalla, kun verhot ovat kiinni.

Juttele hetki mukavia ja ajattele jotain tosi kivaa, kuten elämäsi varrella saamiasi korvapuusteja, harmittele pimenevää iltaa ja laita valot päälle, jotta näet hetken kuluttua paremmin syödä.

Laita pannulle hattu päähän, nosta lämpöä, ota korkea polviasento, lue hetki jotain tosi tylsää ja ajattele kahvia...mmm...<3

Siivoa pöytä, älä tarkista oikeinkirjoitusta, lado valmis omeletti siihen pannun päässä olevaan hattuun ja nautiskele haarukkaa hyväksikäyttäen.

Lisäys/muokkaus klo. 17.11. Muistithan sytyttää kynttilän, sillä tänään on sekä Saamelaisten kansallispäivä että kynttilänpäivä. Tänään on myös kansallisrunoilijamme JL Runeberg:n päivää seuraava päivä, joten kannattaa tutustua tuon jo edesmenneen herrasmiehen kirjallisuuteen, jos siihen suinkin on aikaa...
...jos sinulla ei ole kynttilää tai liekkiä sen sytyttämiseen, voit kokeilla, josko naapurisi voisi auttaa tässä asiassa tahi vaihtoehtoisesti kuvitella sen kynttilän johonkin turvalliseen paikkaan palamaan ja luomaan sekä tunnelmaa että parempaa huomista...


Juttutuokio  1

Rikoin taannoin erään tarkemmin mainitsemattoman kodinkoneen ja olin siitä kovasti surullinen. Jopa siinä määrin, että valittelin siitä sitten muutamalle tutulle. Eräs ystävällismielinen tosi wanha flunssainen ystäväni ryömi lankoja pitkin luokseni piristämään mieltäni. Tässä ihan luvan kanssa taltioitu keskustelunpätkä, jonka tallennan TÄNNE tyydyttämään uteliaiden, nenänsä joka paikkaan työntävien kanssaihmisten luontaisia tarpeita...

Katsoin tarpeelliseksi hieman muokata ja piilotella asioita, esineitä, nimiä ja paikkakuntia...

L= se tosi wanha flunssainen ystävä
M= mmm...mmm...mmm...MÄ!

Tosta se lähtee:

M: -mitä sulla olis tarjolla?
-siis kodinkoneita tietty :)

L: -Heh! Leivänpaahdin ja vedenkeitin noin alkuun

M: -mul on jo:)
-multa puuttuu pölynimurin pää
-ja ****kone
-ja jotain mistä en vielä ole tietoinen
-mun leivänpaahdin on kyl aika vanha....

L: -öö...pölynimurin pää??.

M: -joo. mulla on ihan loistava pölyimuri...ehkä vähän rimpula, mut niin mäkin oon. sen pää on rikki, niinkuin munkin on
-mut sen nimi on mel****, mun nimi ei oo.

L: -okei...kuullostaa pahalta. Mä voin käydä tsekkaamassa sen paahtimen, kun se on tuolla k****rissa. Se ei oo ollu käytössä muutamaan vuoteen...

M: -:D kiitti
-mut asutsä jossain h***jä*****ä? eikös se ole tosi kaukana?
-siis täältä katsottuna...riippuu tietty mihin suuntaan katsoo

L: -H***järvi ei oo kaukana...****imäestä
-mut mä saatan kyllä tulla jo perjantaina H*****kiin katsomaan mopoja messariin

M: -ai...alkaako koulut nykyään näin aikaisin?.
-sori
-lol:)
-mun pitää nyt avata toi mun ****kone, koska se söi mun maton
-ja mä haluun sen ulos...olisko sulla mitään muuta?
-niinku vaik kakkuvuokia?

L: -astiastoo kyl löytyy...yks alumiininen rengasvuoka ainakin

M: -se on mun!
-kerrankin eka valkku

L: -ja sydämenmuotonen pikkunen

M: -no semmoset pienet söpöt käy aina

L: -jolla en oo koskaan tehny mitään

M: -noin aina sanotaan...mä voisin leipoa siihen itelleni synttärikakun

L: -vanhoja ovat, mutta käyttökelposia. laitanko postiin.

M: -jos sun ****kone joskus hajoo silloin kun sun matto on sen sisällä, niin sitä ei kannata yrittää avata takaa...siitä ei oo hyötyä, mä tiedän, koska just avasin sen
-ja kohta suljen
-laita vaan, mut mulla ei oo varaa maksaa postimaksuja :)mä oon ihan totaalisen pa

L: -ei tarvii...tää on hyväntekeväisyyttä

M: -jipii
-no sit

L: -jos sitten osoitteen niin laitan tulemaan

M: -piippiippipii, numeroita, paikkakunta

L: -ok. ne ei painakaan paljoo kun ovat peltiä
-mun tarviikin jatkaa tota kaappien tonkimista kun oon hommannu kirppispöydän

M: -no ni
-säkin sait jotain tekemistä, ettet vaan liho ja laiskistu

L: -no näinhän se on!! Palataan!

M: -tehdään näin
-haittaako sua muuten hirveesti, jos mä tallennan tän meidän keskustelun?

L: -tottakai voit tallentaa, sehän vaan takaa asiakaspalvelun korkean tason

M: -moi

Ja sen hajonneen koneen tilalle saan lähitulevaisuudessa toisen, siitä kiitos lähisukulaisilleni :D


Elintilaa?  1

Katoaako kaikki elollinen maan päältä jonain päivänä?
Onko maailmaa olemassa sellaisena, kuin me sen tunnemme huomenna?
Onko NASA korjaamassa ongelmaa, josta meille ei ole kerrottu?
Miksi Reaganille naurettiin, kun hän teki ehdotuksen SDI:stä?
Oliko siitä mitään hyötyä?
Mihin tarkoitukseen sitä nykyään käytetään?
Miksi kaikkea elollista säilötään?
Voiko kaikkea elollista säilöä?
Miten pakasteet sulatetaan oikein?
Säilyykö kivi pidempään, jos sen jäädyttää?
Voiko alkuaineita luoda uudelleen?
Pystyykö Saturnuksen kaasukehässä virtsaamaan sammalmatolle?
Montako aurinkokuntaa on olemassa?
Syntyykö aurinkokuntia jatkuvasti lisää?
Putoavatko kypsät banaanit puusta?
Kuinka monen ihmisen päähän on pudonnut omena omenapuusta?
Maistuuko ihmisen päähän pudonnut omena paremmalle kuin muut?
Milloin oikea on vasemmalla, itä lännessä ja ylös alhaalla?
Onko kastepisara puhtaampi kuin sadepisara?
Erittävätkö kalat sylkeä?
Kuriseeko nälkäisen lehmän vatsa ja jos kurisee niin mikä niistä?
Sieppasiko sieppari jotain ruispellossa?
Miten siepataan?
Voiko huispausta pelata muuallakin kuin elokuvissa?
Jakautuuko rasvakerros vaakatasossa aina tasaisesti nesteen päälle?
Kiertääkö Kuu Maata vai Aurinkoa?
Mihin suuntaan Kuu kiertää Maata tai Aurinkoa?
Lasketaanko Keniassa pulkalla?
Myydäänkö Alankomaissa pulkkia?
Miten pulkka keksittiin ja kuka keksi sen ensimmäisenä?
Kuka keksi keksin, mistä ainesosista ja paistettiinko se?
Keksittiinkö jääkiekko suomessa?
Millainen on uskomaton?
Osasiko strutsi joskus lentää, vai onko se vasta oppimassa?
Entä emu?
Kuinka monivaiheinen EMU on?
Miksi euroopasta muutettiin amerikan mantereelle?
Voiko ympäri käydä ja yhteen tulla?
Luetko koskaan Aku Ankkaa?
Muistitko pestä hampaasi tänä aamuna?
Kuinka moni ihminen hymyilee tällä hetkellä?
Osaavatko eläimet hymyillä?
Mitä sukeltaminen on?
Sukeltavatko elefantit?
...
..
.


Kokataanks taas?  1

Tänään tehdään kaikki tosi oikein, eli tiskataan eka ja sit järjestellään kaikki ainekset työpöydälle suoraan riviin, jotta kaikki sujuisi varmasti suunnitelmien mukaisesti.

Alkuvalmistelut siis:
Siirtele huonekaluja edestakasin
Mieti erityisen pitkään ylimääräisten huonekalujen paikkoja
Pimpota naapurin ovikelloa saadaksesi apua huonekaluen siirtämiseen
Ole surullinen, kun naapurisi ei avaa oveaan
Säädä nettikaapeliasi saman aamupäivän aikana pirullisen monta kertaa ilman meteliä
Suunnittele tarkasti taustametelin sijainti ja taso
Raavi leukaasi ja mieti meteliä uudemman kerran.
Kävele edestakaisin keittiössäsi

Hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Yritä muistella kuka tuttavapiiristäsi ymmärtää äänentoistolaitteista enemmäin kuin sinä ja toivo hänen ottavan sinuun yhteyttä, jotta saisit kämpässäsi kaikuvat sivuäänet loppumaan ja voisit keskittyä musiikin kuuntelemiseen ihan tosissasi.

Harjaa porkkanat puhtaiksi vettä säästäen. Voit asentaa sen juuri tiskaamasi kulhon pesualtaaseen ja täyttää sen vedellä tahtoessasi. Seiso toisen jalkasi varasssa ja aseta toinen jalkapohjasi sen polvea vasten nojaten samalla tiskipöytään kyynärpäälläsi.

Keitä vesi, johon laitat hetken kuluttua makaronit.
Kuori möys sipulit. Ne punaiset ovat myös aika hyviä. Muistuta itsellesi, että ulkonakin pitäisi käydä...
Vaihda heti sitten valitsemasi paistinpannu siihen toiseen.
Huuhtaise ne porkkanat uudelleen.

Silppua porkkanat tosi pieniksi, sillä ne spagetit on ihan kohta valmiita... Muista siis vaihtaa makaronit spagetteihin :)

Sylje purkka suustasi keittiön pöydälle ja syö porkkana ilman käsiä. Heitä se ylimääräinen sipuli kaappiin ja pureskele se porkkana kunnolla ennenkuin nielet.
Lisää jauheliha ja tarvittaessa hieman rasvaa!

Ota jääkaapista se juuri pois heittämäsi sipuli ja lisää sekin pannulle. Harmittele sitä, ettei Mariska lähtenytkään kanssasi treffeille, vaikka sitä niin toivoit.
Lisää vastakuorittu tomaatti ja varmista, että ne spagetit kiehuvat vielä...tai siis se vesi.

Mausta taas oman makuiseksesi ja harmittele myös sitä, ettei se nuorekas vanha koulukaveri ole vieläkään ottanut sinuun yhteyttä jalat ristissä. Vääntele naamaasi kuin mielipuoli ja venytä myös selkälihaksiasi sekä niskanikamiasi.

Onhan sinulla soijaa...minulla ei...

Anna lisukkeiden hautua hetki lautasen alla ja säästä sitä loppuporkkanaa vielä hetki. Toivo spagetin olevan valmista ja onhan se, jos niin tahdot.

Kaada kaikki spagetit lautasellesi ja pilko ne pieniksi ja nautiskele kynttilän valossa toivoen edes jonkun rakastavan sinua aidosti ja oikeasti, eikä vain sen hauskan mielikuvan vuoksi tai tavoitellen olematonta omaisuuttasi, sillä sinä jos kuka tiedät, ettei sinulla ole rahaa.

Muistuta itsellesi, että seuraavan aterian syöt sitten hyvässä seurassa.

Syö lusikalla, jos siltä tuntuu.

Toivo vielä kerran ihmisten olevan aitoja ja omia itsejään.


How could I forget you  1

How could I forget your smile
How could I forget the sparkle in your eye
How could I forget how sweet you always were
How could I forget you for a while
How could I forget our short walk together in the darkness that evening
How could I forget how your hand felt while it was hiding inside mine

I never forgot you
You were always inside my empty heart
Hiding
Seeking the way out from there

I can still see your smile
I can still see the sparkle in your eye
I can still see your curly hair
I can still remember how sweet you always were
I have always remembered you

I can now remember our short walk together
That special evening

What I cannot remember
Is how your small hand felt in mine

Can I ever feel it again?

Can I have my toy back now !?!

:D pliis?

Edellinen