Gob's pack

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2013.

Myydään kaikki, kelevatti!  1

Sampo myytiin joitain vuosia sitten tanskaan ja nyt Danske jakelee vanhoille työntekijöilleen irtisanomisilmoituksia. Nokia ulkoisti töitään ulkomaille ja jakoi edellä mainittuja ilmoituksia vanhoille työntekijöilleen.

Näitä tapauksia on lukuisia ja lukuisia ja lukuisia. Osa selkeitä ja helppolukuisia, osa ei.

Mikä hiivatti MEITÄ suomalaisia oikein vaivaa, kun kaikki pitää myydä tai "ulkoistaa" ulkomaille??? Ettekö te raparperiaivot vieläkään ole oppineet, että hyvästä kannattaa pitää kiinni???

Vuokraa, älä myy!!!!!!!!!!!!!!!


Linja-autossa on hauska matkustaa  1

Vai onko? Eilen meinasi jäädä pyöräilijä bussin alle Espoossa, koska kuljettajalla oli kiire...

Minne sillä kuljettajalla oli kiire?
- aikataulun perässäkö piti juosta?

Miksi sen aikataulun perässä piti juosta?
- oliko siitä tehty liian tiukka?

Miksi se aikataulu oli niin tiukka?
- eikö matkustajia oltu otettu huomioon?

Sitten vielä ihmetellään, että minkä vuoksi linja-autot eivät pysy aikataulussa.

Yrittäkää rakkaat, hyvät linja-auton kuljettajat ymmärtää, että ne aikataulut eivät muutu mihinkään, jos te ette itse puutu niiden laatimiseen. Ottakaa matkustajien ja kanssaliikenteen mukavuus ja sujuvuus huomioon, älkääkä kaahailko!!!

...tarkoitus olisi käsittääkseni vähentää polttoaineen kulutusta.
- väheneekö se kaahailulla ja yltiöpäisillä jarrutuksilla?

...tarkoitus olisi käsittääkseni olla mukava matkustaa bussissa.
- onko mukava matkustaa bussissa, jossa ei pysy penkillä tai jossa ei edes ehdi istumaan ennenkuin se kaahailu alkaa.

...tarkoitus olisi käsittääkseni saada asiat paremmalle tolalle.
- miten se onnistuu Teiltä, teillemme?


Cityn linkitykset eivät toimi  1

Missä mahtaa olla vika, kun tälle sivustolle on luotu linkkejä, jotka eivät toimi? En pääse muuttamaan blogin asetuksia mieleisikseni, sillä useampi linkki tuottaa "403-errorin", enkä jaksa niistä kaikista luoda koontilistaa, jonka ylläpidolle toimittaisin. Mielestäni on ylläpidon tehtävä tarkistaa sivuston toimivuus ennen käyttöönottoa.




Asiaa- ja kijrouitusvirhei  1

Ai etten osaa edes kirjoittaa? No voi histi, kun tuo oikokulu ei tunnu kuuluvan teksit-tv:kään ohjelmistoon, joten miski ihmeessä sen pitäisi luukua tänne? Kummallakaan valtakunnallisella tv-kanalavalla ei ainakaan juklaistujen uutisten oikolupu ole olut ihan hallussa. Jaktuvasti joudun pilaamaan aamuni kakkenlasten väärinkirjoitettujen tuttujen lukemiseen.

Kannattaisikkos väliltä takristaa niiden jukaistavien tuutisten ulkoasu ennen niiden kaikelle kansalle näyttämistä?

Arvostaisin myös suuresti niiden julkaistavien uutisten todenmukaisuuden tarkistamista. Sensaatiolehtiä on maailma jo pullollaan. Pitääkö niitä sensaatiouutisia julkaista Ylellä ja Kolkillakin ihan vain sen vuoksi, että niitä voi jälkikäteen nolona sieltä kansan nenän edestä poistaa?

Kannattaisiko korjata väärät tiedot oikeiksi?

Ai että...mun edellisessä blogikirjoituksessa oli kansanhyrmä kesoitettu toiseen, vai? Okiko se kartoitustellista?

Mitä jos käy niin, että antaa vääriä tietoja faktoina? Pitäisikö siinä vaiheessa suoristaa asioiden oikea laita (vasenkin käy), jos ne vanhat tiedot todistetaankin vääriksi?

Omien kirjoitusteni ulkoasu on juuri sellainen, kuin se sattuu sormista irtoamaan. Eli en käy oikeinkirjoitusta tahi pilkkujen paikkoja läpi, vaan jatkan ylpeänä yhdeksänsörmijärjestelmän käyttöä.

Ja ei, en pudottanut yhtä sormea matkan varrelle. Ainakaan vielä.

Tapani näyttää avaruusnappulalle vain yhtä peukkua lienee tosiasia, eli fakta. <-- ja tuo oli harkittu lause.


Maailmanloppu 2012  3

...ei sitten tullutkaan. Tarkistin juuri kalenterista, että nyt vietetään jo vuotta 2013. Vai kävikö tässä niin, että vanha maailma loppui ja uusi alkoi kenenkään huomaamatta? Kenties.

Ehkäpä kyseessä oli kuitenkin vain uutisankka. Kuka tietää?

Inkoilla oli tapana vaihtaa maisemaa säännöllisin väliajoin. Vanhat rakennukset ja viljelykset hylättiin tutkijoiden mukaan "yhdessä yössä". Ehkä näin olisi ollut tarkoitus tapahtua juuri viime vuoden lopussa. En tiedä.

Voisiko olla niin, että Inkat ymmärsivät kuluttavansa tarjolla olleita luonnonvaroja liikaa, jos pysyttelisivät yhdessä paikassa liian kauan ja tästä syystä katsoivat parhaaksi aloittaa uuden eran uudessa miljöössä antaen luonnolle aikaa ja rauhaa palautua? Vain Inkat tämän tietänevät.

Käykö tässä vielä niin, että jonain päivänä Inkat palaavat takaisin "ihmisten ilmoille" sieltä jostain, jonne he menivät? Vain Luoja yksin tietää...

...lennetäänkö Marsiin?