Suojelusprkl

tauolla oleva blogini, jota kaipaan toisinaan, jossain vaiheessa ehkä palaan:)

Näytetään kirjoitukset kesäkuulta 2007.

Asioita joita et luultavasti tiedä minusta  1

*Minulla on pääsääntöisesti vain mustia sukkia sukkalaatikossani. Omistan vain parit erikoissukat, jotka eivät ole mustia sekä yhdet turkoosinsiniset varvassukat.
*En ole ikinä ollut lentokoneella
*En ole ikinä syönyt runebergintorttua
*Söin viime jouluna elämäni ensimmäisen kerran joulutorttua.
*En ole koskaan syönyt katkarapua, jonka olisin itse kuorinut.
*Olen juonut elämäni ensimmäiset kännit 18-vuotiaana Vantaan Hotellilla Aikakoneen keikalla.

Lista jatkunee joskus:)


Valheiden jäljet eivät ole lyhyet..  2

...ne ulottuvat vähintään nurkan taakse...

Jos jotain viimeisen vuoden aikana ole oppinut, niin valehtelu kannattaa aina. Eräs ystäväni antoi minulle neuvon, kun menin elämäni ensimmäisen kerran poliisikuulusteluihin hiukkasen vajaa vuosi sitten "Sun ei tarvitse kertoa totuutta" Tuolloin tuo neuvo kuulosti jotenkin hullulta, totta helvetissä pitää aina kertoa totuus virkavallalle, joten miksi ihmeessä hän minulle tuollaista neuvoa tyrkytti. Vasta kuukausia tuon neuvon kertomisesta ymmärsin, että minun ei olisi tarvinnut kertoa totuutta.

Minulle on pienestä pitäen opetettu, että aina pitää puhua totta, eikä saa valehdella. Miksi vanhempani ovat antaneet minulle tuollaisia neuvoja, kun maailma pyörii valheiden katariinanpyörässä?

Valehtelulla pääsee pääsee paljon pidemmälle kuin totuudella.


Oharit on hieno asia  2

http://www.koria-roll.com/
Ensi viikon lauantaina olisi tarkoitus suunnata kaveri kanssa Korialle. Lippuja on matkassa mukana neljä ja kaksi niistä on omistajaa vaille, eli niiden kahden henkilön joiden piti tuonne lähteä ja jotka ovat nyt sitten päättäneet etteivät tuonne halua lähteä.

Eli jos innostaa lähteä Korialle mukaan, heittäkää pikaviestiä tai sähköpostia suojelusprkl@city.fi
Myytävänä siis kaksi ylimääräistä lippua tuonne. Menemme tuonne autolla, joten kyytiäkin on tarjolla menopaluulle. Lähtö on luultavasti Vantaalta, Tikkurilasta ja se tapahtunee joskus yhdentoista aikoihin.






Siipi maassa  9

Fillaroin aamulla töihin ja erään alamäen varrella kulki lokki-parka, jolta oli irronnut siipi. Katsoin pitkään sitä, että miten sen siipi näyttää noin hassulta, koska se laahasi maata ja kun tulin siihen sen kohdalle huomasin, että se siipi oli irronnut siitä linnun kyljestä kokonaan.
Meinasin jo pysähtyä ja nappaa sen lintulaisen mukaani, että olisin viennyt sen jonnekin eläinlääkärille, mutta sitten tajusin ettei täällä ole lähimainkaan eläinlääkäriä.
Sinne se nyt sitten jäi laahustamaan siipi maassa. Jäi kyllä tosi huono omatunto, etten tehnyt asialle mitään.

En tajua miten luontodokumentteja kuvaavat henkilöt pystyvät katsomaan kun joku leijona raatelee seepraa. Mä olisin varmaan huutamassa, että hus leijona mene pois. En kestäisi katsella yhtään, kun luonto hoitaa luonnollista kiertokulkuaan. Itse kun olen jo pelastamassa karvamatoja muurahaisilta:D