Tyylilleen uskolliset

  • suojelusprkl

Huvittuneena seurasin viikonloppuna, kuinka tiettyyn tyyliin jämähtäneet ihmiset eivät pukeudu sään mukaisesti. Pitää laittaa ne pillifarkut ja se ohut pusakka päälle kun pakkasmittari morjestaa 20 pakkasastetta, ja miksi-vain sen tähden kun luulee näyttävänsä hyvältä niissä vaatteissa. Mun silmissä tällaiset ihmiset näyttävät sangen huvittavilta pakkaskeleillä.

Onko mitään kamalampaa katseltavaa kuin ruipelo, jolla on pillifarkut päällä ja juuri ja juuri vyön yläpuolelle ulottuva ohut pusakka jossa on ehkä huppu. Mutta huppuakaan ei pysty pistää päähän, koska tukka menee sekaisin. Eikö tällaisilla immeisillä ole kylmä tuolla viimassa ja pakkasessa?

Itse ainakin pukeudun rehellisesti michelinmieheksi, kun on kylmä, en mä ala persettäni palelluttamaan vain sen tähden että mun "pettämätön tyyli" ei kestä pitkiä kalsareita, tai villapaitaa, tai pitkää toppatakkia. Pipon pistän päähän, ettei korvat jäädy, ihan sama vaikka tukka menee länään. Tai jos on pakko hieman katsoa miten tukka on niin silloin heitän hupun päähän.

Saakelin sokeriperseet. Turha itkeä sitten vanhana, kun niveliin kolottaa, kun olette nuorempana pukeutuneet pakkasella liian keveästi.

2 kommenttia

kaneli

29.1.2007 09:37

Sä sen taas sanoit. Tekee varmaan kutaa, kun viima kutittelee takin reunan alta pilkottavia jenkkakahvoja.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus