Väskää

  • suojelusprkl

Väsymys on epämukava olotila. Olin viime viikolla lähemmäs 80h töissä ja viikonloppukin meni töissä aamu ysistä ilta kymmeneen. Tarkoitus oli olla tänään vapaalla, mutta pienten vastoinkäymisten vuoksi, en ollut vapaalla. Olen ollut koko päivän kuin perseeseen ammuttu karhu. Päätä jomottaa, en näe mitään, ajatukset karkailee päästä. Seuraava vapaapäivä on 10.2 jolloin silloinkin olen työkavereiden kanssa reissussa enkä osaa ylipäätään rentoutua, kuin jos olen kotona yksin. Ei useiden kymmenien työkavereiden ympäröimänä voi sanoa, että on rentoutumassa. Viimeksi olen ollut "vapaalla" vk 3:n la-su, tosin silloinkaan en ollut kotona vaan Kotkassa cityläisten kanssa:/

Odotan "innolla" toukokuuta, jolloin on kaksi helvetin isoa yleisötapahtumaan(toinen näistä on Euroviisut), jonne olen avainhenkilönä sitoutunut menemään "töihin". Noi tapahtumat vievät multa ainakin kolmeksi viikoksi kaikki illat + viikonloput, koska päivisin olen normaalisti päivätöissä ja iltaisin on noita "toisia töitä". Tosin suunnittelin ottavani kesälomaa tuolle ajankohdalle, jolloin ei tarttis mennä kuin illaksi muutamaksi tunniksi "töihin".

En vain osaa olla vapaalla, pitäisi varmaan opetella kohta tuo tapa, etten täysin uuvuta itseäni. Tykkään vaan tehdä noita iltahommia:) Ja kerrankos sitä pääsee seuraa läheltä Suomen järjestämiä euroviisuja:) Jos sitten Euroviisujen jälkeen ottaisi hieman lomaa iltahommeleista.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus