Ylikierroksilla käyminen

  • suojelusprkl

Eilen illalla mietin, että mä en osaa rentoutua. Ainoa tapa, jolloin voin rentoutua on silloin, kun olen kotona. Nukun pitkään, teen ruokaa ja töllötän telkkaria tai käyn lenkillä.

Miten voi oppia rentoutumaan?

Näin eilen tosi kivan, ensimmäisen kerroksen asunnon. Siinä oli tosi mukava ja iso piha. Mulla on ihan hirveä hinku saada oma piha. Viime kesällä istutin parvekkeelleni isoon kukkaruukkuun salaatteja ja yrttejä, niiden kasvamista oli kiva seurata.

Istuttaisin ikkunoiden eteen tulppaaneita ison kasan, vaaleanpunaisia ja liiloja. Kesällä saisin oman pienen yrttimaan sekä tomaatteja ja mansikoita. Kissalle tekisin sellaisen vaijerihässäkän jolloin se sais liikkua vapaasti ulkosalla. Sit ostaisin ison grillin ja pitäisin grillikemuja kavereille. Juotaisiin punaviiniä, syötäisiin pihvejä ja raikasta salaattia.

Kyllä, haluan oman pihan.

Mulla on hirveä hinku päästä upottaa käteni multaan. Saada jotain kasvamaan. Kun mun otteessa kasvaa vain miesten pippelit ja haluankin nyt kehittää kädentaitojani muilla saroilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:33

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus