Benzema tiivisteet voittaa vastaan ​​PSG

  • snapbackhats

Real Madrid pelasi tämän kauden uusi pois pakki ensimmäistä kertaa kolmas ja viimeinen ottelu ennen Yhdysvaltoihin matkustettaessa. Se oli erittäin vaativa testi. Itse asiassa ne olivat edessä puolustaa Ligue 1 Mestarien, joka on myös 15 päivää enemmän ennakkomyynnin koulutusta takanaan. Ottelu alkoi jännittävä muodin mahdollisuudet molemmat joukkueet. Valkoiset olivat ensin ampua maalille. Sen jälkeen Ronaldo ja Iscon n armottoman laukausta 12thand 14. minuutin vastaavasti Benzema laukoi pysäytti Sirigu vuonna 16. minuutin jälkeen hienoja joukkuepeliä.

Se oli ranskalainen, joka joukkueensa johtoon hänen ensimmäinen preseason. Ranskan kansainvälinen tavoite tuli oppikirja vastahyökkäykseen alkoi PSG nurkkaan. Tilanne alkoi Ronaldo, joka lopetettiin virhe, kun hän siirtyi Benzema, joka puolestaan ​​siirtyi Özil ennen ranskalainen itse valmis matala laukaus kierretty nurkassa verkko, joka Sirigu täyttä vauhtia palloon minkäänlaista noin vuonna 23. minuutti. Ottelu ei muuttunut seurauksena syntynyt. PSG oli mahdollisuudet tasoittaa (Lavezzi oli selkein 39. minuutti) ja Real Madrid oli mahdollisuus lisätä johtoa (Benzema voinut hänen toinen 42. minuutti), mutta ei ollut enää maalia ensimmäisellä puoliskolla, jossa Ullevi yleisö oli nauttinut jalkapalloilua, molemmat joukkueet.

Toinen puoli alkoi samalla tavalla, houkutteleva ja intensiivistä jalkapalloa. Kumpikaan Real Madrid eikä PSG pidättelee ja mahdollisuudet tuli yksi toisensa jälkeen. Ennen ensimmäisen kymmenen minuutin puolet oli valmis, Whites oli kaksi selkeää mahdollisuudet. Di Maria, joka oli korvattu Iscon, oli ensin 53. minuutilla, mutta laukaus oli ajanut leveä nurkassa Sirigu. Toinen tuli kulmasta. Argentiinan otti kulman ja Ronaldo, ylimielinen ilmassa, ammuttiin otsikon, joka pakotti Ranskan joukkueen maalivahti loistaa. Se tuntui valkoiset alkoivat hallita ottelua ja heillä oli vielä mahdollisuus jatkaa johtoa kolme minuuttia myöhemmin. Sirigu taas pelasti hänen tiiminsä ampui Ronaldo, joka oli eniten mukana Real Madridin pelaaja alussa jälkipuoliskolla ja olisivat voineet saada jälleen 62. minuutti laukaus rangaistusalueelle.

Oli vain alle puoli tuntia jäljellä ja Blanc, joka ei ollut tehnyt mitään muutoksia, joka on nostettu Verratti, Thiago Silva ja Ongenda. Tuoreet jalat yrittää kääntyä scoreline. Siitä huolimatta Real Madrid vielä luotu mahdollisuudet ja Ozil, että 70 minuutin lähes sai toisen. Kaka, jossa ampui reunasta, voisi ovat tehneet niin 82. minuutti. Sitä ei tarvita. Whites, joka sijoittui puhtaalta pöydältä, kuten he tekivät ensimmäinen ottelu preseason, ansaitsi ansaittu voitto ja lopettivat Euroopan kiertueen lyömätön.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus