Guardiola: Bayern München on valmis

  • snapbackhats

Pep Guardiola sanoo Bayern München on valmis puolustamaan asemaansa Saksan ja Euroopan mestari jälkeen onnistunut preseason jossa se voitti Audi Cup, pelaajan Manchester City 2-1 finaalissa.

Die Roten keräsi uskomattomat 65 maalia preseason ystävyysotteluita, joka huipentui Mario Mandžukić voittaja jälkeen Thomas Muller oli tasaantunut alkaen paikalla jälkeen Alvaro Negredo avaaja Manuel Pellegrini miehet torstaina.

Ja, Saksan cup ensimmäisellä kierroksella kohtaavat vastaan ​​Schwarz-Weiss Rehden tulemaan jälkeen Bundesliigan avaaja vastaan ​​Borussia Mönchengladbach, espanjalainen uskoo hänen puolellaan on valmis haasteeseen, joka on edessämme.

"Olen tyytyväinen. Vuoden alkupuoliskolla soitimme hyvin. Vuoden toisella puoliskolla kävi selväksi, että tämä oli meidän toinen peli kahden päivän" Guardiola kertoi, lisäten: "Olemme valmiita."

Muller, joka netted 13 kertaa Bundesliigan viime kaudella ja teki ratkaisevan tasoituksen vastaan ​​Kaupunki, myös tuntuu klubi on valmistettu sopivalla aloittaa uuden kampanjan.

"Olemme hyvällä tasolla", hän sanoi. "Mutta, vastaan alkuun joukkue kuin Manchester City, meillä on ongelmia on estää pisteytys mahdollisuuksia kuten minkä tahansa [puoli] olisi."

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus