Callejon: Mourinho ovat vakuuttaneet minut pysymään

  • snapbackhats

Jose Callejon paljasti hän olisi voinut vakuuttunut yöpyä Real Madrid oli Jose Mourinho pysynyt vastaa seuran, mutta vaatii hän on innoissaan pelaa Napoli ensi kaudella.

Hyökkääjä päätökseen siirtyä Stadio San Paolo viime viikolla, kun päättää lopettaa hänen toinen oleskeluun los Blancos, etsimään säännöllisesti ensimmäinen joukkue jalkapalloa, mutta hän paljasti väliintuloa nyt Chelsean valmentaja olisi voinut vaikuttaa itseesi hänen päätöksensä.

"Ehkä olisin pysynyt Madridissa, jos hän olisi halunnut ..." hän kertoi Cadena COPE. "Vietin kaksi loistavaa vuotta hänen Madridissa. Joskus asiat ovat olleet epäreilua Mourinho, ja asiat on sanottu, jotka eivät ole totta. Madrid voitti ja hävisi kentällä, ei muuta.

"Viimeinen asia, jonka halusin tehdä, oli jättää seuran rakastan, klubi elämäni", hän jatkoi. "Mutta joskus täytyy tehdä vaikeita päätöksiä. Olisi ollut vaikea jatkaa Madridissa.

"Nyt minun täytyy pelata paljon täällä, tullut viitekehys Napoli ja, jos Jumala suo, jonain päivänä palata."

Nyt jäsen Napoli, Callejon uskoo puolella voi kilvoittelemaan otsikko tänä vuonna.

"Nyt tavoitteenani on yrittää saada mahdollisimman paljon täällä, taistella Scudetto ja Mestarien liigan, joka on kilpailun jokainen haluaa pelata", Callejon sanoi.

"[Rafa] Benitez soitti minulle ja joka antoi minulle paljon luottamusta, että hän halusi minun ja että voisin olla tärkeä joukkue. Napoli oli hyvä kausi ja pääsi Mestarien liigan, ja tämä oli ratkaiseva."

26-vuotias vastasi myös väittää Napoli puheenjohtaja Aurelio De Laurentiis keskiviikkona, että seura neuvottelivat juttu Gonzalo Higuain.

"Olen kuullut kaikki paperit, jotka olemme tarjouksia Higuain. Hän voi tulla tänne, mutta minulla ei ole aavistustakaan", Callejon sanoi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus