Mitä linjalla Bayern, Dortmund, kaikki Saksan CL lopullinen

  • snapbackhats

1.. Tämä ei tarkoita Bundesliiga on paras liiga maailmassa. Mikä on "paras" jalkapalloliigan? Jos se edullisuus, kestävyys, alkuperäiskansojen lahjakkuutta kentillä ja kunnon stadion kokemus, Bundesliiga on laukkuun. Useimmat näistä tekijöistä, kun taas kiitettävää, vain todellinen huolenaihe Saksan faneja kuitenkin. Koska kansainvälinen viihde "tuote" Bundesliiga on kuitenkin hyvin kaukana takana Premier League ja tulee olemaan, joten jos on kolme tai neljä Bayern Münchenin, kilpailevat parhaiden kansainvälisten toimijoiden ja syöttämällä Mestarien liigan kanssa realistisesti voittaa se . Se vie paljon aikaa ja vielä kovaa, älykäs työtä, vaikka lepotilassa jättiläisiä kuten Hamburger SV, 1.FC Köln tai VfB Stuttgart alkaa herätä.

2. Dortmund on enemmän vaakalaudalla. Koettu viisaus viittaa siihen, että kaikki paine on Bayern kahden lopullinen tappiot peräkkäin, ja täydellinen kotimainen kausi, ja se on totta, että Dortmund ei tarvitse voittaa tämän pelin. Klubin virallinen hashtag Lopullisessa - # satu - ehdottaa niin paljon. (Bayern on # packmas, Baijerin versio "Tehdään se"). Mutta Grand järjestelmässä asioita, se on itse asiassa tärkeämpää Dortmund voittaa tämän pelin kuin Bayern. Klopp tiimi - ainakin nykyisessä varjolla - on vain ulkopuolella mahdollisuus saada 90 minuutin kuluessa pokaalin lähitulevaisuudessa, kun taas Bayern jatkossakin haastajia tulevina vuosina. Dortmund näki vuonna 1997, mitä eroa Euroopan cupin tehty sen omaisuuksia: Se on oikotie enemmän faneja, parempia sponsorisopimuksia ja markkinointi kultakaivos. Vuonna liigassa että on elää olevin keinoin, mitään ruokkii menestystä kuin menestys. Jos Dortmund todella haluaa kurottua umpeen Bayern, saada yksi yli Wembley on täydellinen - once-in-a-lifetime - tilaisuus.

3. Saksan jalkapallo on opikseen menneisyydestä. Vuonna 2008 juuri edistänyt TSG Hoffenheim voittaa Dortmund 4-1 painamalla peli uskomaton intensiteetti. Ralf Rangnick vastasi 1899 sinä päivänä. Jürgen Klopp istui Borussia penkillä. Hoffenheim esitykset eivät olleet kestäviä, mutta Klopp, jo uskovainen kollektiivinen jalkapallo, otti oppitunteja aluksella. Pari vuotta myöhemmin, hänen puolellaan pelataan taktisella tasolla, joka ei ollut koskaan ennen nähnyt. Bayern puolestaan hyötyi Louis van Gaal hallussa-pohjainen, asentohuimaus jalkapallo - ensimmäistä kertaa modernin aikakauden, klubi tunnetaan yksittäisten kirkkaimmillaan sen tähdet hyväksyi kollektiivinen taktinen identiteettiä. Jupp Heynckes on sulatettu nämä kaksi tyyliä vastustamaton cocktail. Dortmund on vähemmän tasapainossa, mutta parhaimmillaan, suorempi pelin voi voittaa parasta. Saksan jalkapallon - kerran onnellinen luottaa johtajuutta ja taistelutahtoa - on tullut taktisesti viisas. Tätä kehitystä on tukenut uuden sukupolven pelaajia, jotka ovat paremmin koulutettuja, teknisesti ja taktisesti, kuin kukaan edeltäjänsä.

4. Seuraamukset? Advantage Bayern. Kun viime kauden sydänsuruja lopullisessa vastaan Chelsea, ajatus toisen rangaistuspotkukilpailun näyttää pelottavalta Bayern. Mutta ei ole syytä olettaa, että historia voisi toistaa itseään. Ensinnäkin joukkue on paremmin valmistautunut tämän mahdollisuuden. David Alaba (keskeytetty München) ja Thomas Müller (korvata München), niillä pitäisi olla heidän kaksi parasta ottajia saatavilla. Jos jotain, kovat tosiasiat tehdä Bayern suosiossa jos se tuli alas paikalla potkuja: Keeper Manuel Neuer on hävyttömän hyvä määrä säästää seuraamukset: 34 prosenttia. Virkaveljensä, Roman Weidenfeller puolestaan on huomattavasti vaatimattomampi menestys oli 17 prosenttia.

5. Todellinen voittaja: Joachim Löw. Tämän kauden Bundesliigan ei ole ainoatakaan saksalainen pelaaja, joka oli voittanut kansainvälisen otsikko hänen seuran (Mestarien liiga, Eurooppa-liiga) tai maajoukkueen (World Cup, Euro). Toisin sanoen kokonaisen sukupolven Saksan pelaajat olivat koskaan voittanut suurella näyttämöllä. Kysymykset olivat luonnollisesti kysyttiin puute pullon tai voittaa mentaliteetti. Mutta ei enää: joko Bayern blokki (Bastian Schweinsteiger, Philipp Lahm, Müller, Neuer, Toni Kroos, Holger Badstuber) tai Borussia ehdollinen (Ilkay Gundogan, Marco Reus, Marcel Schmelzer, Mats Hummels) menee kisoissa Brasiliassa kanssa pokaalin niiden vyön. Se, että molemmat finalistit tyrmäsi Espanjan oppositio vain kasvaa maajoukkueen luottamusta siihen, että se voi kaataa Espanjassa (tai muu haastaja) tulevat ensi vuonna.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus