Mitä sitten, kun sitku-haave toteutuu?

  • Tuija

Joku on ehkä saattanut kiinnittää huomiota siihen, että täällä on ollut viime aikoina hiukan hiljaista.

No, kahtokaas, kun siihen on ihan pätevä selitys. Olen nähkääs leikkinyt hiukan "seurustelua". Nyt kun vaikuttaa siltä, että experimentti on ohi, on aika purkaa tilanne.

En ole omasta mielestäni kauhean aktiivisesti itelleni ukkoa hakenut. Olen käynyt ehkä viisillä treffeillä. Omasta poikaystävästä on tullut minulle vähän sellainen etäinen haave, joka on ollut realismitasoltaan samaa kuin lottovoitto. Sellainen "sitku" haave, jonka eteen ei oikeasti jaksa ponnistella. Toisaalta välillä se, ettei oo ketään, on ihan karmean surkeilun aihe.

No, sitten yhtäkkiä minulle olikin suhde. Mies. Hyvänen aika. Tyyppi, joka laitteli viestejä ja oli kiinnostunut. Olihan se nyt vinkeetä. Kunnes...

Tajusin, etten tiedä miten seurustellaan. Kyselin kavereilta, että mitä miehen kanssa oikein tehdään? Pitääkö sen kanssa mennä kävelylle tai leffaan? Entäs jos tommoset ei tule luonnostaan, niin pitääkö alkaa leikkimään yhden naisen ohjelmatoimistoa, koska en osaa sitäkään? Edelleenkään en tiedä. Oon tehny ruokaa ja sit on katottu Netflixiä. Aamulla oon sit lähtenyt tallille.

Tajusin, että tuttavapiirissäni oli ihmisiä, joiden suhtautuminen minuun muuttui, kun en ollutkaan oikeastaan enää sinkku. Totta kai oli niitä, jotka olivat suorastaan ylitsepursuavan onnellisia kun vanhaapiikaa kerrankin onnisti, mutta paljon oli myös toisella tavalla suhtautuvia. Hommaa vähä kuin väheksyttiin (nuorempi ja kamaan Tinderistä, ei sieltä mitään oikeeta voi löytyä) ja nyt kun olen kertonut, ettei suhde ole varsinaisesti edennyt nextille levelille, virnuillaan vahingoniloisena. Ehkä maailman status quota ei kannata järkyttää? Onhan mullakin kavereissa ns. referenssisinkkuja, joista ajattelen, että tuokin, mukava ja nätti, edelleen sinkku, ei tässä mitään hätää. Maailma tarttee meitä referenssisinkkuja!

Tajusin, ettei minulla oikeasti ole aikaa. Käyn viikonloppuna tallilla. Siellä menee aikaa. Talvisin käyntejä ei voi edes hoitaa aamulla ennen sian pieremää tai myöhään illalla, vaan jos valoisassa haluaa harrastaa, on mentävä keskellä päivää. Talvella vuorokausirytmini on niin perverssi, että olen kymmeneen mennessä unten mailla ja duunissakin on aina kaikenlaista, aivoja ei voi laittaa narikkaan tuosta vaan.

Tajusin, että ilman yhteistä aikaa ei synny tunteita. Alan ymmärtää miksi ns. aikuiset suhteet eivät oikein kestä. Nuorena sitä on aikaa seurustella ja viettää kaikki vapaa-aika yhdessä. Sitten muutetaan yhteen ja eletään yhdessä, vaikka vapaa-aikaan tulisikin muuta ohjelmaa. Kun kaksi aikuista, joilla on elämä valmiina, koettavat sumplia et millois nähtäis, vaaditaan aika paljon uhrauksia, että homma onnistuu. Sitten kun se ei onnistu kovin usein, niin tunteet eivät lähde kehittymään ja sittenpä alkaakin olla ihan se ja sama, että ehtiikö sitä näkemään vai ei.

Tajusin, että jos haluan oikean suhteen, minun pitäisi rakastua päättömästi. Kerran olin, tosin yksinpuolisesti, niin rakastunut, että pohdin, että voisin kerran kuussa jättää menemästä viikonloppuna tallille. Että voisin olla miehen kanssa, joka asui toisella paikkakunnalla. Vähintäänkin tuohon tilaan pitäisi siis päästä, jotta suhde etenisi. En näe tätä kauhean helppona asiana saavuttaa.

Mutta silti, en ole ollenkaan allapäin. Päinvastoin. Minulla on nyt hyvä fiilis. En märehdi enää negatiivisuuden kierteessä, missä pohdin, että en kelpaa kenellekään, koska sitä tätä ja tuota ja miehet sucks, kun ovat semmosii tommosii ja tämmösii. Näköjään kelpaan ja kelvollisiakin miehiä löytyy.

Minulla on nyt ikäänkuin realistisempi kuva koko maailmasta.

Siinä maailmassa sinkkuus ei ole maailmanloppu!

5 kommenttia

licence27

2.12.2014 00:42

Tarvitseeko seurustelulle olla joku matemaattinen kaava ja aikaraja? Silloin kun itse enemmän harrastin niin kerroin hyvissä ajoin mistä löytyvät seuran kotisivut ja niinä aikoina kun on treenit en varmasti ole tavattavissa kuten en pelipäivinäkään.

Realiteetit on kuitenkin sellaiset että vuorokaudessa on 24 tuntia ja jos siitä puolet on töissä + työmatkalla ja 8 tuntia nukkuu niin neljään tuntiin pitäisi ahtaa kaikki muu ja se mikä ei mahdu on pois yöunista.

Jos nainen etsii miestä niin en kyllä ekana lähtisi etsimään (ratsu)hevostallilta. Raveissa taas naisen luulisi olevan helppo löytää itselleen hevosmies. Mut jos tuon koko ajankäyttöhomman tiivistää miehen logiikalla niin sinun miehesi täytyy asua hevostallilla tai sen lähellä, mieluiten ratsastusetäisyydellä. Tiedoksi muuten että tännekin seudulle on tullut muuttovirtaa ihan vaan sen vuoksi että saa hevoselle kesälaitumen ja siedettävän hintaista heinää.

Sitten että mitä miehen kanssa oikein tehdään. 1 syödään 2 nukutaan 3 puhutaan 4 pussaillaan... Ei ole mikään pakko käydä elokuvissa, kaikilla ei edes ole televisiota. Tiedät varmaan pelastusarmeijan moton "SSS" suomennettuna saippuaa, keittoa ja sielunhoitoa. Jos suhdetta ylläpidetään hotellissa niin alkuun tulee SSS eli Shit, shave, shower ja sen perään soup, sex, sleep, salvation. Nämä eivät tietenkään ole yleispäteviä

Maailma ei tarvitse referenssisinkkuja, mutta referenssisinkut tarvitseva ainakin pienen osan maailmaa. Sinkun ei tarvitse olla erakko eikä taas seurustelu saa päätää omaa elämää.

Mitä tulee tunteiden kehittymiseen niin kaiken yläpuolella laittaisin molemminpuolisen kiinnostuksen. Jos sitä on niin tunteita voi kehityttyä vaikka toinen on toisella puolella maapalloa. Näköjään se voi johtaa myös siihen että toinen muuttaa toisen perästä lämpimästä kylmään valmistautumaan vaippanvaihdon opetteluun.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuija

2.12.2014 19:22

Veikkaan että kahakka tulisi, jos hevosmiehen ottaisin. Hevosenpidossa on miljoona erilaista näkemystä ja se, että ne menis niin yksiin että vois seurustella, olis jo aikamoinen saavutus.

Joka syksy ois viikon mykkäkoulu, kun ei päästäis yhteisymmärrykseen siitä, milloin laitetaan tilsakumit, väkirehun määrästä olisi viikottainen vääntö ja siitä saako hevosta pussailla keskusteltais vähintään päivittäin.

Ei, parempi että mies löytyy muista piireistä.

Ainiin ja tää oli sarkasmia. Niin ja mun näkemykset: mieluummin liian aikaisin kuin myöhään, jos kavio kestää, mielummin hyvää heinää ja vähän kauraa, ei erikoisrehuja ja saa ja pitää ja myöskin saa ja pitää lässyttää.

Franny_Berry

2.12.2014 20:16

Ihan sen verran, että raveista ei löydä aitoa hevosmiestä. Ne kun tuppaavat siellä keskittymään niihin ihan oikeisiin tammoihin (joka onkin ideana paikan päällä ollessa). "Puoliverisiä" tai harrastehevosmiehiä saattaa kyllä löytää - mutta onko se enää sama asia :) Ks. yllä. Asioista voi saada aikamoista vääntöä aikaiseksi. Nimim. On se hurjaa touhua kuunnella tallilla kun pariskunta vääntää kuolaimista alkaen kaikesta! :D (tässäkin saattaapi olla sarkasmia mukana...)

Tuija

13.12.2014 09:03

Totta, kuolaimet ja loimitus. Joo, ei hevosmiestä! :D

Anonyymi

5.12.2021 10:31

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus