Sinkkunaisen Miehet

  • Tuija

Nainen, sinkkukin, tarvitsee elämäänsä Miehiä. Niille on monenlaista käyttöä. Kaikkia tarkoituksia varten ei tarvita omaa Miestä, lainamieskin riittää. Tai sellainen, jolle voi maksaa, kuten Maksulliselle koskettajalle, joka on siis HIEROJA!

En ole koskaan ymmärtänyt naisia, jotka johonkin feminismiin vedoten opettelevat asioita autostaan ja vaihtavat jopa itse sen renkaat. Aivan hullua. Sitä varten on olemassa Miehiä.

Ja Miehethän tavoittaa Facebookin kautta. Koska autoni on kuitenkin 2000-luvulla valmistettu, sen kanssa ei mitään suurempia ongelmia ole ollut, mutta välillä joutuu kysymään neuvoa. Kerran pyysin vinkkejä, kun autoni ilmastointi ei toiminut tai ainakaan kauhean viileäksi ilma ei autossa helteellä muuttunut. Siinä vaiheessa, kun kommentteja avuliailta Miehiltä oli postauksessani noin 50 ja korjauksen hinta-arviot heittelivät satkun ja tonnin välillä, juolahti mieleeni käydä lukemassa manuaali. Hah, sepäs ei meekkään automaattisesti päälle se ilmastointi, vaan pitää laittaa napista päälle. Sorry, my bad, anteeksi, että tuhlasin aikaanne.

En ole myöskään lähtenyt sille tielle, että ostaisin auton ilman Miehen apua. Ensimmäisen sinkkuautoni ostin matikanopen kanssa (matikanope oli mun bestis kunnes se alkoi seurustelemaan ja katosi maailmastani. Sen jälkeen olen panostanut Miesystävyyssuhteissa kavereiden Miehiin. Ne eivät tee tommosia random-katoamisia).

Lähetin hänelle linkin, et tämmönen ja matikanope kävi, ensin speksit hyväksyttyään (jakopään hihna vaihdettu – check), kattomassa, tinki hinnan valmiiksi ja sitten mentiin yhdessä koeajamaan se ja tekemään paperit. Automyyjä luuli meitä pariksi. Meitä nauratti.

Seuraavaa autoa minun kanssa oli ostamassa Mies, jonka silmät levähtivät lautasen kokoiseksi, kun ostin EKAN näkemäni ja koeajamani auton (siis netissä toki oli tehty esikarsintaa). Olen sitä mieltä, että autoa ostaessa ei kannata turhaan vatuloida. Jos ulkonäkö ja hinta on kohillaan, niin se on nimi paperiin. Toki tämä Mies oli tunnettu kyvyttömyydestään tehdä päätöksiä. Kävihän se minunkin renkaitani potkimassa melkein kaksi vuotta ennen kuin pystyi päättämään, että ei, ei tästä kyllä taida tulla mitään.

Kivannäköinen ja hinta ok. Mihin kirjoitan nimen?
Kivannäköinen ja hinta ok. Mihin kirjoitan nimen?

Niin, sitten on ne renkaat. Sitä varten minulla on Vesa. Alunperin se oli kylläkin hänen vaimonsa, joka lupasi hövelisti, että Vesa vaihtaa sun auton renkaat, se tykkää siitä puuhasta. Kauhean kärsivällisesti Vesa renkaita onkin vaihtanut, mun auto kun on silleen vähän persoonallinen, että viimeksikin tarvittiin kirvestä, että renkaat irtosivat. Vesa käyttää joskus mun autoa myös pesussa, koska en itse uskalla (koska kerran Klaukkalan teboililla sattui pieni inssidentti).

Mutta on Miehille paljon muutakin käyttöä. Esimerkiksi se ystävyys. Kaikki kunnia naisille, mutta kyllä Miesten kanssa on eri rentoa viettää iltaa. Kun herra Renkaiden potkija antoi minulle viimeisen potkunsa, minulla olikin sopivasti illalla menoa. Entinen työkaverimies oli kutsunut minut ja pari muuta äijää grillaamaan. Menin, itkin koko illan ja join nuppini turvoksiin. Miehet olivat kovin vaivaantuneita ja taputtelivat olalle, mutta ainakaan en heiltä kuullut sellaisia klisheitä kuin “SE NIIN EI OLLUT SUN ARVOINEN”.

Muistan miettineeni, et mun pitää hengata enemmän miesten kanssa, koska sydänsuruisena naisten seurassa sitä vaan märehtii menneitä. Mutta ei sitten kuitenkin järkkääntynyt uusia grillaamisia sille kesälle. Kumma juttu.

Ja sitten se Miesten huomio! Ai että. Jos sinkkunaiselta parisuhdeneuvo kelpaa, niin tässä tulee: Miehet, huomioikaa niitä naisianne! Jokaisessa naisessa asuu pieni huomiohuora.

Koska olen viileä ja tyylikäs leidi, en kerjää huomiota roikkumalla Miesten kaulassa Mummotunnelissa tai muissa suoran toiminnan paikoissa, vaan minulla on huomattavasti viekkaammat tavat saada Miehistä huomiota. Kun kukaan ei kotona huomioi, niin on pakko soveltaa eli missäs sitä kodin lisäksi aikaansa viettää, no töissä. Ja töissähän ON välillä tosi raskasta eli suunnittelijaprinsessamekko päälle ja eikun testaamaan, että miten pitkäksi työkaverimiesten pinnan venyy. Osalla venyy hyvin ja ainakin yhdellä ei ollenkaan.

Vastapainoksi pitää sitten joskus olla töissä yhtä aurinkoa, koska siitä ne Miehet ilahtuu. Ja sitten voi taas kohta olla ihan mahdoton!

4 kommenttia

licence27

2.12.2014 01:29

Renkaanvaihto jossa on tarvittu kirvestä ei kuulosta hyvältä. Ei kuulosta, koska ilman kirvestä on selvitty keskikokoisesta työkoneen takarenkaastakin ja ainakin kuviosta päätellen oli ollut paikoillaan ainakin 15 vuotta samoilla ruosteisilla muttereilla.

Heitän villin veikkauksen että allasi on jossain vaiheessa ollut Honda Civic. Olkoon renkaanvaihto kuinka kivaa tahansa niin kyllä naisenkin tarvitsee tietää miten se tapahtuu turvallisesti. Vielä parempi jos vielä pesee pyöränsä, laittaa kenties säilytyspusseihin ja hoitaa jälkikiristyksen siten että ne pultit tai mutterit saa kivuttomasti auki auton omilla työkaluilla. Niin ja nuijimiselta yleensä välttyy kun rasvaa kierteet ja vanteen keskitysreijän.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuija

2.12.2014 19:14

Opel Astra. Tänä syksynä aseena oli metrinen halko. CRC:tä on kokeiltu, pari päivää auringossa hautomista ja lähti ilman hakkaamista.

licence27

2.12.2014 22:24

Uskotko jos sanon että toisen valmistajan saksalaiseen autoon tein kolmena iltana useamman tunnin töitä että siihen sai onnistuneesti vaihdettua navan laakerit ja kiinni edes jarrulevyn. Jos vanne/napa sovite on liian kireä löytyy ratkaisu hiomakoneesta ja "virsikirjasta" ja jos ongelma on vain kesäpyörissä ei mene montaa minuuttia. Niin ja jos vanne on kevytmetallia lähtee varmaan lämmittämällä.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus