NONNI, ÄKKIÄ JOTAIN SUTINAA osa 1. Valitettavasti.

  • FiloSohvi

Nyt riittää yksinolo, huomasin tuumivani tuossa eräänä päivänä. Että on tässä riittävän pitkään suojeltu tota piisamin raatoa ja loukkaantunutta minuutta.
Tähän välii on pakko kertoa, kuinka nuorena naurettiin porukalla, et olis melko pysäyttävää jos laittas pyhän kolmion yläpuolelle tatuoinnin: ”Pelko kangistaa kielen”. Ymmärtäköön kukin sanoman kuten haluaa. Ei tullut otettua. Mikä on sinänsä hyvä, koska nyt teksti pitäisi muokata muotoon: ”Eläinmuseo piisami”.

Ratkaisukeskeisen ajattelun osaavana aloin oitis kartottamaan mitä vaihtoehtoja on olemassa mistä voisi potentiaalista seuraa itselleen etsiä.
Listasta tuli tälläinen:
Ainakin
-nettideittisivustot.
Joo’o, tää on hyvä. Kuin postimyyntikatalogi kun laittaa hakuun ”kuvalliset”.
Paitsi että jostain syystä ihmiset laittaa sangen omituisia kuvia ilmoituksiinsa. Esim: selkeästi kuntosalin sivuilta kaapattuja pyykkilautavatsa- tai ”tule ja iske kyntesi minuun äläkä päästä ikinä irti-pakarat”. Usein nikkinä on joku ” Rane vaan”.
On myös paljon niitä kokonaisen ihmisen näyttäviä kuvia, jotka on poikkeuksetta otettu siinä mielessä pitkältä ettei mahdolliset tutut kuvasta tunnista. Tällä perusteella on myös niin läheltä kuvattuja kasvoja, että niissä näkyy vain vähän vasenta kulmakarvaa ja hiusraja. Hei haloo? Jos joku tuttu näkee sen ilmotuksen, niin sekö oikeesti oli menossa oikotien asuntoja myynnissä sivustolle, mutta sille kävi vaan pieni , yhden kirjaimen näppisvirhe. Niinkö? Myös moottoripyörät, veneet ja autot ovat suosittuja profiilikuvissa. Laittaispa joku potkukelkan. Edes joskus.
Ja sit se itse ilmoitus. Voi olla koko elämäntarina, joka on hieman liikaa yksityiskohtia sisältävänä enemmän masentava kuin tutustumiseen innostava. Voi olla myös erinomaisen ytimekkäästi referoitua tekstiä: ” Mä oon hyvä ja anan aina, soita mulle. Ps. En o hyvä kirjottaan.”
-baarit. Joo’o, tää on hyvä. Näkee heti millanen se on jurrissa.
Valitettavasti näkee myös sen, että se on ihan-liian-jurrissa. Se sönköttää ”käytsä usein täällä ja mun siippa ei tajuu mua”. Näkee myös sen, että joko se on niin tällätty ja laitettu ettei se ikipäivänä voi oikeesti olla sellanen. Ja jos se ei o vimpanpäälle tällätty, näkee et sen siippa yleensä kertoo mitä tänään puetaan näiden housujen kanssa ja nyt kun se on väärinymmärrettynä karannut niin se on mielestään hyvin pukeutunut. Tosin se miettii vielä taxijonossakin mitä poke tarkotti kun kysyi narikassa.” Haluutsä ihan varmasti jättää takin narikkaan?”
Näkee myös, että laatta lentää kohta.
Tai sitten voi nähdä vilauksen siitä, joka on kuskina, selvinpäin ja ihan vitun ujo/kypsä/kertakaikkiaan väärässä paikassa. Ihan kaikkien mielestä. Sen tunnistaa siitä jäätävän jäykästä ryhdistä kun se rennosti nojailee seinään pommacci kourassa ja laskee minuutteja poispääsyyn. Sillä on myös joko hyvin nenänvartta mukaileva tapa katsella ,ihan pikkusen omaa paremmuuttaan vihjailevalla katseella ympärilleen, tai sitten se on kuin rautoihin jäänyt rusakko kun se tsiigailee ympärilleen, että eihän nyt vaan kukaan puhu mulle, eihän?

-ruokakaupat yms vastaavat julkiset paikat. Joo’o, tää on hyvä. haistaa niin samantien onko se hiki, hajuste vai joku muu poisoni.Kyllä nenä kertoo rimmaako kemiat.
Juuh, näkee myös sen siipan ja nälkää, väsymystä ja kuumaa huutavat mukulat. Ja jos on oikeesti ihan yksin siellä kaupassa, näkee kuin sen ”sinkkukori” sisältää rusinattoman maksalaatikon (todennäkösesti koiralle) ja muutta pikkupurtavaa joka ei ole kovin terveellistä mutta energiapitoista kyllä, sekä sikspäkin jonkinlaista hiilihapotettua juomaa.

-facebuukista (omat exät ja kaverien kaverit)
No joo, tää oli kuolleena syntynyt ajatus. Niin kuolleena ettei maksa vaivaa elvyttää.

-uusi harrastus jonka parista voisi napata parin. Emmä haluu enkä jaksa alkaa mitään uutta veivaan. Mul o just nyt rahaakaan tommosiin. Se siitä.

No, nyt alkoi pikkasen jänskättämään. Ei taida mikään listan kohdista toimia käyttökelpoisena vaihtoehtona. sitten kuitenkaan. No onneks tuli funtsittua toikin ni ei tu kiireellä häslättyä.
Pitänee luottaa kohtaloon ja tehdä napakan tarkka kosminen tilaus.Joku päivä sitten vaan törmätään jossain ja se menoo, ehkä jo huomenna? Molemminpuolin ja samaansuuntaan
.
Eikun tositoimiin siis, luomaan tilaukselle hyvät puitteet. Vesihana lorisemaan, että saapi huusholliin sitä ”hyvää fengshuita”. ( Harmi Kun ei ole tullut hankittua sitä suihkulähdettä vaikka niit olis ollu Honkkaris tarjoukses sillon viimeksi kun tuli käytyä. ) Samasta syystä se makkarin nurkan ”puhtaat vaatteet matkalla kaappiin”-tuoli tyhjäksi, se kun on just siinä rakkaus-ruudussa. Oli muute hirvee duuni vetää ne yhdeksän tarvittavaa ruutua tussilla siihi makkarin lattiaan, et osas hahmottaa sen ruudun koon oikein. Se on tosi tärkeetä ettei me vikaan tää juttu.Olis kauheeta huomata et ne kaksi punaista juttua siinä tuolissa ei tuonutkaan kiihkeän romanttista parisuhdetta vaan koliikista kärsivät kaksoset.
Niin ja tuoksukynttilät palamaan, kasa vanhoja lehtiä sohvapöydälle silputtavaksi ja aarrekarttaa askartelemaan. Varmuuden vuoksi vielä viime jussista jääneellä vihdalla tarvii huiskutella nurkissa ilmat (ja pölyt), et lähtee energia liikkeelle. Toivottavasti ne viimoset lehdet pysyy kiinni vihdanraadossa, ettei niit tarvi huomenna imuroida lattioilta. Hei, mähän laitan sen likoomaan ämpäriin enste. Sillä välin teen ja mietin sitä listaa .
Ja sen jälkeen varmistan vielä tilauksen lähtemisen tanssimalla alasti kuunvalossa partsulla ja hymistelen jonku kivan mantran kattilaa koputtelemalla ( mulla ei o noitarumpua ,ei edes tamburiiniä). On se kumma jos ei toimi.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:32

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus