Sen täytyi olla - Maailman huonointa musiikkia

  • Tero

Katsotaas saanko kirjoitettua humoristista pakinaa musiikkia arvostellen:

ANSSI UMPIKELA - LIEHUVA LIEKENVARSI

Korvissa soi. Ihan kirjaimellisesti. Kuuntelin nimittäin tässä Anssi Umpikela-artistin (vitsi?) coveria Timo Turpeisen Liehuva Liekinvarsi-biisistä.

--
Sillä yksi oli liehuva liekinvarsi
ja toinen oli kuivaa puuta
ja minä olin tulehen tuijottaja
jolle tuli niin tukalasti kuuma
--

Jassoo, sano laama ja juoksi dyynin taa. Ja niin teen kohta minäkin jos tämä saakelin skeida jatkuu vielä pitkään. Ja pitkälle saan juostakin ennenkuin ensimmäisenkään dyynin taa ehätän. Eikä se tunnu niin huonolta idealta juuri nyt kun Umpikela korisee tätä suloa korviini. Mun tuurillani siellä dyynin takana olisi Anssi Umpikelan Saharan-keikka. Ja minulla taskussani lippu. Eikä mitään juotavaa tietenkään, mutta keikkapaikalta sitä saisi. Huu, pelottava ajatus.
Ja ettepäi!
Anssi Umpikela. Mahtava artistinimi. Eikun ihan tosi, mahtaa olla kalamieskin tuo Anssi. Kelatkaapa, Umpikela. Ei ihan joka virvelistä sellaista löydy. Vain niistä joissa on sellainen. Siis umpikela.
Okei, tunnustan, yritin vaihtaa puheenaihetta. Sori.
Takaisin biisiin. Argh, en mä haluu! Tää on ihan hirveetä. Ainoa mikä tässä on hyvää on lyriikat. Laulu, tai no mitä toi nyt sit onkaan toi ääntely, kuulostaa siltä, että Anssi on käynyt studiolla juotuaan viikonlopun viskiä ja poltettuaan ainakin kolmekymmentä toppaa röökiä. Ihan tosi. Ääni on niin karhea, että sillä voisi hioa kesämökin kulmat pyöreiksi.
Ja soittimiin; joku "Trio Kesäilta" on otettu studioon, kitaristi on opetettu vetämään tiukempi riffi, sille on näytetty mistä Gainin saa täysille ja Treblen alas skittavahvistimesta. Rumpaliin on pumpattu litra piristeitä, annettu kapulat käteen ja näytetty mitä kolmea osaa setistään hän saa takoa. Basisti käyttäytyy kuin normaali basisti. Säätää siis vahvarinsa niin juuri kovalle, että basson ääni häviää jonnekin taustalle. Vai olisiko tuokin studion naapurissa asuvan perheen pesukone, joka siellä taustalla metelöi?

Vai voisiko olla että miksaaja olisi ryssinyt tämän homman? Kaikki olisi ollut ihan täysin enkelitason hittikamaa, mutta sitten, matkalla studiosta miksaajan kautta julkisuuteen olisi päässyt käymään missaus? Siis miksaus, sori, my bad... tai siis miksaajan bad. Tai en mä ees tiedä. Tää oli tässä.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:24

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus