iltahetki kullan kallis....

  • kulkurikisuli

oih ja voih, juuri olen heräillyt ja unihiekkaa on pitkin simmuja=). Olisi voiut nukkua pitempäänkin, mutta huomenna aamuvuoro, pakko valvoa ainakin jonkin aikaa ettei rytmit mene vielä enemmän sekaisin.

Aamulla karkasin duunista vesisateeseen. Juna-asemalla huomasin että joudun venailemaan junaa vartin ja päätin soittaa kimblelle ja herättää sen aamutuimaan=). etin numeron ja soitin, mutta puhelimeen vastasikin uolevi!! hetkiseksi hämäännyin täysin=). niillä on numerot vierekkäin ja vahinkohan siinä tuli! no, ei se suuttunut, oli ennempi huvittunut, ja juteltiin hetki. Sen olisi kuulemma muutenkin pitänyt jo heräillä. Vaikka hitusen hävettää avuttomien ihmisten aamu-uni-sabotaatio niin myönnän että puhelun jälkeen mulla oli mahdottoman hyvä fiilis=).

Itsekin pääsin vetämään pienet "Aamu treenit", kun pasilan asemalla huomasin että junavaihto aikaa on minuutti...loikin kuin kirahvi aseman läpi ja ehdinkuin ehdinkin=D.
Himassa alkoi jo ylikierrosenergia hiipua ja tuijotin hetken ykköseltä ohjelmaa simpuista ja limaryömijöistä...ei vaan pystynyt nousta ja vaihtaa kanavaa( ja hempukka on hajoittanut kaukosäätimen, rauha hänen muistolleen=D...).

koalatar äsken soitteli ja mulla on pieni muistikuva että bestiksenikin ringasi ja juttelin sille jotain puoliunessa joten eikun kuuntelemaan ihmissuhde ongelmia...kolmatta päivää putkeen=)...( mitä en tekisikään kamusen puolesta=D???)

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus