yösydännä...

  • kulkurikisuli

kello on neljä...ja väsyttää. On ollut lähes rauhallinen yö...mitä nyt yksi mummo on yrittänyt syödä miun pienen eväät suihinsa=). muuten on ylen rauhaisaa. Alkuillasta tein jo ruoatkin huomiselle, kastikkeen ja kinkkukiusauksen ( perunoiden kuorimista unohtamatta). nyt olen viimeisen tunnin vain ollut ja ihmetellyt.
Hassua, olisin voinut vaikka vannoa, että yöllinen hiljaisuus saisi mut miettimään uolevia, mutta jostain syystä en ole pahemmin ajatellut yhtään mitään. Kavereiden huolia kyllä kuunnellut ja ajatellut mutta omiani en. Ehkä se tarkoittaa etteivät ne olekaan huolia. Jospa mun rakas alintajunta on tietoisesti häätänyt uolevin mun ajatuksista eikä päästä takaisin. Tai sitten aivot eivät vain suostu toimimaan rapulassa=)...

illalla tuli juteltua useammankin kamusen kanssa. Ensin soitin bilbolle miten sen duunin pikkujoulut meni. Duuni oli varannut nimittäin koko nosturin kyseistä tapahtumaa varten. Bilbo kuitenkin karkasi ja lähti ystävämme viuhtin kanssa keravalle karkeloimaan=D...
Sitten infoili bestis paniikissa. Epäili että sen kundikamu kosii sitä jouluna.
Ja sitten soitti koalatar rukkani ja itkusti puhelimeen. Se oli vihdoinkin jutellut pusuhuulen kanssa ja kundi oli pyytänyt sitä odottamaan. Seurustelua siis. Koska pusuhuuli ei juuri nyt kykene siihen vaikka koalattaresta tykkää. Tyynnyttelin koalaani ja se rauhoittuikin ja juteltiin pitkään tilanteesta. Se kuulemma helpotti=).

välillä tuntuu että lähipiirini elämä on mielenkiintoisempaa kuin kaunarit=)...

2 kommenttia

Mika

26.11.2006 10:29

Kaunarit onkin jo ihan puhki :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:37

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus