Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2006.

parisuhteet  1

Mitä on seurustelu, tyttö- ja poikaystävät? Miksi ei voi vaan olla? Miksi meiltä odotetaan sitoutumista? Miksi sinkkuus on huono asia? Miksi luullaan että sinkkuus on elämäntapavalinta? Ja miksi pitäsi etsiä?
On seurustelussa hyvätkin puolet. Erityisesti kun kumppani on ihana, hyvä ja suhde toimii. Paras suhde on sellainen, ettei määritellä eikä omisteta.
Mun kämppiksinä on yksi avopari. Oon välillä iahna sanaton, kun katson niiden toimintaa. Aamut tapellaan ja iltapäivällä ei puhuta. Tässä tapauksessa vika on täysin miehessä. Ärsyttää kun M ei ymmäärrä, että se on ainoa osapuoli joka yrittää eikä hän saa yhtään huomiota.
Ne oli yöllä tapellu ja todennut, että ehkä tästä ei tuu mitään. T ei tullut yöks himaa. Aamulla M oli ihan paskana ja olikin sitä mieltä, että hän on valmis lopettamaan. Nyt ne on taas kun mitään ei olisi tapahtunut. Miksi M hyväksyy olevans aitsestäänselvyys T:lle? Vihaan sellaisia naisia. Miksi T ei ymmärrä. Kaveri on niin itsekjäs ja tunnevammanen hippi. Toisaalta sama se mulle.
Asuis ees erillään, nin ehkä suhde toimisikin.
Kevättä rinnassa, kohta kesä ja sit liftaamaan maailmalle.


toimittaja?  1

Tänää oli nuorten parlamentti eduskuntatalossa. Mä olin siellä tekemässä juttua radioon ja Mari lehteen. Pitkästä aikaa oli motivaatiota johonkin. Oli siistii tehdä haastatteluja ja istua median edustajille varatuilla paikoilla. Mua ja Maria kohdeltiin kuin oikeita toimittajia. Oli ihan hullua taistella muiden toimittajien kanssa haastatteluista ja hyvistä kuvakulmista!
Haastattelin muun muassa Paavo Lipposta, Matti Vanhasta ja Ben Zyskowicziä. Jälkimmäinen on pahempi tapaus kun luulin! Ihan kamala porvari ja todella sinisilmäinen. Hänen mielestään Suomessa ei ole köyhiä (Euroopan Unioni julkaisi juuri tutkimuksen, jossa todetaan, etä joka kymmenes suomalainen elää köyhyysrajan alapuolella!). Lisäksi hän on sitä mieltä, että kodittomuudesta ei tarvitse Suomessa huolestua, sillä suurin osa voi kyllä punkata kavereiden tai vanhempien nurkissa. Hullu kaveri, huhhuh!
Nyt baariin!


kevät  1

Limppu lähti just Peten kanssa satamaan. Ne lähtee tänää reissaamaan pariks kuukaudeks. Kävin just hesarilla sanoo niille heippa. Tulee ihan mieletön ikävä molempia. Vaikka eihän kaks kuukautta ees oo pitkä aika.
Mut me ei olla oltu koskaan limpun kanssa viikkoo pidempää näkemättä toisiamme. Ollaa oltu samas koulus ja asuttu yhes. Ja ollaan toistemme parhaita ystäviä.
Hullu ikävä siis.


yksilönvapaudesta  1

Mä oon vähitellen lakannut analysoimasta ihmisiä ja pakottamasta itseäni auttamaan muita. Ennen olen suurella tahdon voimalla halunnut auttaa muita, vaikka olen tiennyt etten pysty.
Nyt olen hieman kylmästikin ja kyynisesti kohautellut olkapäitäni. Palaute on ollut negatiivistä -vedän kuulemma roolia.
En tiedä.
Toisaalta, haluaisinko että minua autettaisiin? Että minut pelastettaisiin?
Totta kai haluan, mutta se on minun pikku salaisuuteni.


päivityksiä  1

- kirjotukset alkaa ens viikolla, en ole vielä edes avannut kirjoja.
- tuparit oli ja meni -emäntä taas kännissä.
- faija pisti välit poikki
- mulla taitaa olla lahja mutterille 9kk:n kuluttua
- takuuvuokrarahat on juotu -saldo loppu kuulle -600e
- libu lähtee parin päivän päästä

" I need to find sense
to thsis absurd mess
my will to believe
well...
Nothing left.
I hate to say it but
thats the fucking truth.
I don't need no one
but still I wait here for you
I search something to fill up
This hole in my soul
wish for some guidance to my journey
to the great unknow."