Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2006.

putken päässä näkyy valoa  1

Mopo karkasi pahemman kerran käsistä abiristeilyn jälkeen. Reilun viikon aikana olen juonut sekä omani että muiden rahat. Päivät ja paikat on mennyt sekaisin ja lähimuisti pettänyt. Pari ystävän kanssa on mennyt poikki ja pakitkin sain.
Kaikesta huolimatta mulla on ollut hauskaa koko ajan -kännissä.
Vaatiiko tilanteen vakavuuden tajuaminen todellakin kimppakivaa?


koti-ilta  1

on tosi kummallista olla vaan himassa lauantai-iltana. Piti lähtee parille, mut luin kämppiksen uuden leffan käsikirjoituksen ja nyt pää on niin täynnä ajatuksia etten saa yhdestäkään kiinni. Siitä leffasta tulee hieno.
M ja T on kaverinsa kanssa alhaalla olohuoneessa avartamassa tajuntaansa, en jaksa liittyy seuraan. Yritän pakottaa itseni tekemään myöhässä olevia koulutöitä, jotka on tehtävä, jotta pääsisin lukiosta pois.
Siitä tulikin mieleen, että 4. jakso alkoi jo torstaina. Mut päätin että tarvitsen omaa lomaa maanantaihin asti. Lopputuloksena on se että nyt vasta tarvitsisinkin omaa lomaa tai kohta on aurora edessä.
Mitä on todellisuus? Mitä on huume ja mitä ei? mistä tietää olevansa riippuvainen? Mitä on läheisyysriippuvuus? Miksi? Milloin? Kuka? Missä?


naiset  1

mä vihaan naisia! ne tekee asioista monimutkaisia ja analysoi tyyliin asioita mitä jengi ostaa kaupasta.
Mut ei, älä luulee et hyväksyn sovinismia!
Mä en haluu olla niin kuin mies enkä niin kuin nainen. Sukupuolella ei ole väliä. Mä olen mä. Sukupuoli ei kerro muuta ku et mulla ei ole penistä. Älä koskaa ikinä lokeroi ketää. Henk. koht se on pahin loukkaus ikinä!


sunnuntai-fiilis  1

sunnuntai fiilis on se kun on sekä henkinen että fyysinen krapula. Eilen aivan liian monta salmaria. Tänään olen vaan nukkunut. Eikä siinä mitään, oli hauskaa ja tänään mulla on omaa lomaa.
Mutta mun ylioppilaaks pääsy on kiinni yhdestä vitun äikän kurssista, jota suoritan aikuislukiossa. En oo käyny siellä aktiivisesti enkä oo tehny annettuja tehtäviä. tänää olis tärkeä tunti, mutta mä en muka ehdi sinne mennä! Eihän mulla oo muuta kun aikaa.
Vihaan itsessäni aikaansaamattomuutta ja pelkoa kohdata asioita. Ehkä mä sit mielummin oon kameran takana.
No joo.Ei maailma tähän kaadu.Ja joo Afrikassa nähdään nälkää.Mun pitäis vaan priorisoida. Paskat.
Tänää semifinaaliin kattoo I walk the linen keikkaa.


vuoden paras päivä tähän asti  1

-nukuin pitkään
-tuntui että olisi ollut kesä
-maukas aamupala yhdessä kämppisten kanssa
-hiukset
-make up
-broidi
-krisse show
-pastaa kämppiksen kanssa
-etkot meillä
-j
-mascot
-loppu ilta volumes
-vanhat tutut
- J<3

Vihaan itsessäni sitä ajattelutapaa, että elämä on vuoristorataa. tiedän pelkääväni ja uskovani, että huomenna kaikki taas romahtaa. Toivon että joku pitäis musta kii.


uusi koti  1

On tosi vaikeeta käsittää et oon muuttanut. Olen asunut tähän asti porukoiden luona kanssa. Mutta nyt asun sörkäs ihanassa ihanassa kämpässä. Neliöitä 130, 4 kämppistä, 2 kissaa.
Oma huone alkaa pikku hiljaa näyttää kodikkaalta, mutta tajusin et mä en oo syntynyt remppaajaks!
Kämppikset ihan ok. Yks tyyppi sellanen et menee hermot, ku se on aika kakara vaikka ikää 24... Ärsyttää ku jengi ei siivoo jälkiään: tiskit tiskaamatta, bioroskis tiskipöydällä, lavuaarit mustia...
Joo, joo, itsehän mä tänne vapaaehtoisesti muutin. Ja tein oikean ratkaisun. Nää tyypit tukee mua, kaikki mestat lähellä, aina seuraa, mutta omaa tilaa niin paljon ku tahtoo.
Mun mielestä porukoiden luota muutto on kuitenkin eräänlainen virstanpylväs elämässä, nyt pystyy oikeesti itsenäistymään. Jokaisen on tajuttava että on oman onnensa seppä. Ei elämässä pärjää kultalusikka suussa.
Mun pää hajoo...ei johdu oikeesti tästä kämpästä. Johtuu siitä että oon ekaa kertaa vuosiin käsitellyt asioita päässäni ilman päihteitä.