Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

VOI ELÄMÄ!!  2

Viikonloppuna kävi sitten niin, että joku idiootti varasti mun puhelimen. Täytyy kyllä myöntää, että tämä idiootti oli todella lahjakas. Puhelin vietiin mitä ilmeisimmin suoraan kädestä, kun olin lopettanut puhelun ja laittamassa sitä taskuun. Huomasin, että laitoin puhelimen taskun ohi jotenkin. Samantien sen jälkeen samassa seurueessa olevat henkilöt rupesivat etsimään mun puhelinta, koska luulin että olin pudottanut sen lattialle. Mitään ei löytynyt mistään ja lainasin kaverin puhelinta soittaakseni operaattorille, että he sulkevat liittymän.

Olisiko mahdollista lähettää koodia omaan puhelimeen, että se räjähtäisi tai ylikuumenisi äkillisesti? Näin se kusipää mulkero, joka sen vei saisi mahdollisesti kärsiä siitä ellei ole jo laittanut sitä eteenpäin (sen verran ammattitaitonen paskiainen se oli, että onnistu viemään sen kädestä kahden mun kaverin edestä kanssa)... Mä ainaskin kiroan sen tyypin, joka pölli mun puhelimen ja käyttää sitä, alimpaan helvettiin. Toivon oikein hartaasti, että se ei huomaa sporaa, autoa, rekkaa, junaa tms kun puhuu siihen ja vammautuu :)

Ei se itse puhelimen menetys nyt niin hirveesti vituta (aika helvetisti kuitenkin), mutta ne numerot ja kaikki jutut siellä vielä enemmän. Toivon vaan, että sille tyypille tulee käymään tästä lähtien todella huonosti! HAISTA PASKA! Noin nyt "vähän" helpotti...