Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

Meen ampumaan itteni!  10

VITTU VITTU VITTUJEN KYRPÄ PASKA!!! MEEN HYPPÄÄ PARVEKKEELTA ALAS...KÄVI SITTEN NIIN ETTÄ POISTIN VAHINGOSSA KAIKKI MUN TIEDOSTOT...IHAN KAIKKI! PITI LIITTÄÄ KAKS OSIOO YHTEEN, MUT SIT SIIN KÄVIKI ONGELMA JA KAIKKI PYYHKIYTY...HELVETIN HIENOA SAATANA! POISTUN NYT...VOI JUMALAUTA....
......
......
.
.
.
.
.

.....


Jotain kirjotusta  6

Tuli sitten käytyä taas osteopaatilla (aivan helvetin hyvällä sellasella!!) kun loukkasin sen saman kohan selästä pulkkamäessä. Paljon helpompi taas olla :) En kuitenkaan pysty lähtemään Poriin kattomaan isoäitiä tai auttamaan kaveria muutossa :(

Se osteopaatti (en oo ihan saletti siitä ammattinimikkeestä...) kertoi, että tää mun selkävaiva johtuu yhdestä nikamasta ja jos sitä ei saa pois ulkokierrosta, mun selkävaiva ei ikinä parane. Nyt kun sain iskun selkään pulkkarinteessä, se on verrattavissa hampaan hermoon joka saa kylmää uudestaan. Ei se tee kovin hyvää.

Samalla hän sitten kertoi kuinka paljon hän ihmettelee sitä, miten pikkulapsia viedään pulkkamäkeen ilman mitään pehmusteita. Sieltä tulee valmiiksi huonoja selkiä ja kaikenmaailman muita oireita, kun lapset sitten kasvaa niiten oireitten kanssa isoiksi.

Jos mä ikinä saan tai päätän saada lapsia, ne ei mäkeen mee ilman jotain pehmustetta! Ikinä! Mä en haluu et kukaan jotuu kokemaan vuosikausia kipuja välilevyn tyrän takia...ei mitään herkkua!

Alla on linkki kuvaan miltä välilevyn pullistuma näyttää pahimmillaan. Sen magneettikuvalaitteen käyttäjä ihmetteli miten ihmeessä mä pystyn kävelemään taikka tekemään mitään, kun on tommonen patti selässä :D (kaikki oli mahdollista sen osteopaatin takia! se teki mun olosta siedettävän)

http://kmme.net/temp/mun_selka.jpg

Mutta kyllä tää tästä taas! Mun huumori on säilyny ennallaan (eli tosi huonona :D) ja tykkään naurattaa ihmisiä. Siinä piristyy ittekin.