Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

.  5

Aaah..SättiRomantiikkaaCityssä !!

12:26:10 (Pertti57) > -Saltsi-: NYT UUSI SPESIAALI! Todella kovan luokan nautinto. Minä, Kalevi ja meidän metsästysseuran miehet (n. 30-40 miestä) pakotamme sinut perinteisesti konttausasentoon. Sen jälkeen jokainen survoo valtavalla raivolla toteemipaalunsa vuorotellen sinun persereikääsi ilman kumia ja rasvaa. Sen jälkeen roiskimme spermat naamallesi. Lopulta imet kaikkien miesten kyrvistä omat paskasi pois.

12:26:14 (Pertti57) > -Saltsi-: Sinulle meillä on aivan oma todella valtava rangaistus. Laitamme sinulle käsi- ja jalkaraudat ja nostoliinat. Kalevi istuu työmaanosturissa valmiina. Minä ajan paikalle Massey-Fergusonin ja Kalevi nostaa sinut traktorin pakoputken päälle ja laskee sinut alas, niin että pakoputki uppoaa persereikääsi. Sen jälkeen minä junttaan traktorin kaasupolkimen pohjaan ja sinä huudat kuin teurassika orgasmia.




=)  3

Kömmit illal kainalooni,pistit pääs mun käsivarrelle..paijailin siin päätäs ennen nukahtamista ja mietin miten pyyteetöntä rakkautta sulta saankaan,täydellistä uskollisuutta,lojaalisuutta..ajattelin tilannetta että susta pitäs luopua..ei tulis onnistuu,ilman kyyneleit ainakaan..me tullaan paketissa ja miehes pitää olla sen verran munaa et tajuaa ottaa oman paikkansa ja jättää koiran alimmaksi jos talon naisen haluaa ;)

Me vedetään Vaan Tunteella...
Me vedetään Vaan Tunteella...