Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2008.

.

Pupu on vammanen
Pupu suuttuu ja mököttää
ko ei perseestä kuvaa saa
Pupu on välillä megaluokan tollo
ja on sillä luusta sika kova kallo
Pupulle on hyvä hv toivottaa
ko tietää ettei suuttumaan saa
Miten pupun puhumaan saa
siinä piNkkiä tarvitaan
Pupu on hyvin ihq
rakas paska nihku <3


!  12

Mun tekee mieli pullaa vaniljapullaa dallaspullaa texaspullaa korvapuustia mansikkarahakapullaa mustikkapullaa omenapullaa rasvasta viineriä omenakampaviineriä vadelmaviineria vadelmamunkkia vaniljatahnamunkkia muffinsia suklaamuffinsia vaniljamuffinsia omenakanelimuffinsia valkosuklaamansikkakakkua hedelmäkakkua suklaakakkua kinuskikakkua marenkikakkua suklaavadelmapaloja mokkapaloja omenapiirakkaa marjapiirakkaa rahkapiirakkaa mustikkapiirakkaa unelmakääretorttua minttusuklaakääretorttua metsämansikkakääretorttua donitseja leivoksia, Jotain!

*syö nektariinia*



.  5

Olen Kymin sisämetsissä, mökillä, yksin, taino otuksen kanssa.
Olen tänään grillannut, en sytyttänyt metsäpaloa.
Olen saanut otsaani mustelman ja kuhmun kun törmäsin oven lukkoon, pikkusormeen veitsestä haavan ja kolautin otsani uudestaan tänään saunassa oven karmiin.
Olen tappanut jättimuurahaisia saunassa, raidilla iloisesti suihkutellen ja näin hianon sisiliskon saunan rappusilla, sääli kun ei kameraa mukana.

Ja kävimme juuri viimeisellä iltapissalla, koska kun tuosta pimeemmäks tulee ei mua saa tuonne pihalle yksin tekemälläkään koska,
Miulla jostain syystä aina ajatus että tuolla metsissä vaanii kirvesmurhaajia, tappajaelukoita, karhuja, susia tai jotain yliluonnollista tai että joku tulee muuten vaan ammuskelemaaan mökkiä kohti..
(kyllä olen katsonut sisältä paikat mihin voi piiloutua ettei saa osumia).

Ulko-ovessamme on noin kolme hakasta ja ketjulukko, sisäovessa kaksi hakasta (tän on pakko olla periytyvää koska äiti nuo hakaset on laittanu).
Verhot miun on pakko pitää kiinne koska muuten joku luonnollisesti tulee tuijottamaan sieltä sisälle.
Ja parahiksi kuulostaa siltä että pikku ukkonen lähestyisi meitä, vettä tulee kuin esterin perseestä. Lavli, taidankin sulkea koneen.
Ja kyllä eteisessä on myös varmuuden vuoksi ämpäri jos minua rupee liiemmalti pissittämään.
Ah, mökkielämä on ihanaa <3

No yrittäkäämme selviytyä tästä yöstä ilman kirvesmurhaajia.