Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Omituista.  1

Suomi on vajonnut tilaan, jossa hallitusta ei kiinnosta puuttua mihinkään, paitsi kansalaisten kiusaamiseen. Lakiesityksiä hyväksytään vaihtamatta sanaakaan, papereita ei edes viitsitä lukea, hyvä se kuitenkin on, RAHAARAHAARAHAA MEILLE!

Uudet lisäykset jo ennestään naurettavaan huumausainelakiin luovat lisää turhia pidätystilanteita, kukkaruukkujen takia.
Poliisit kyttäävät puutarhaliikkeiden kulmilla mahdollisia huumausaineen viljelyn aloittamisen suunnittelijoita. Näitä hippejä sitten ratsaillaan, ja sanotaan vaarallisiksi rikollisiksi.

Noh, mikä tahansa joka kaunistaa tilastoja, kannattaa toteuttaa. Ja lampaat täällä vain määkivät.
Ei kannata taistella, hallitus voittaa -sanovat urheat suomalaiset.


jeps  1

Pitänee tännekin jotain yrittää..Päivät ovat lyhentyneet, koneella istuminen vähentynyt. Yleensä talvi ja syksy istutaan seikkailemassa myspacessa, cityssä ym. ainakin osittain turhissa paikoissa.
Ympärivuorokautinen pimeys on taputtelemassa olkapäälle, joten on hyvää aikaa taas sytyttää piiput ja kaivaa vanha kirjoitusmasiina onkalostaan.
Jäitä lasiin, viskiä, budia ja valkoista paperia telojen väliin. Nauhasta jää mustetta sormiin. Bastards, nauhoja on vaikea löytää, ne piilotetaan ja yritetään myydä digivehkeitä tilalle, viha kasvaa jos nauhaa ei tipu Saatana. Vanha Kehno kuitenkin luopuu omistaan ja päästää minut töihin. Cheers.
A typical confrontation in the world of the freaks.