karseeta.

  • shamaatae

vitun mtv-sukupolvi. kaikkia saatanan nivelpersenekruja hinkkaamassa itteensä renkutuksen tahtiin. jos biisin pohja koostuu parista nykivästä rummusta ja jostain vitun pillistä, niin siinä vaiheessa pitäisi huolestua musiikin tulevaisuudesta. what ever happened to mtv? isokihojen taskut tyhjenivät 90-luvun puolivälissä, joten uutta piti kehittää vaikka kivestä veistämällä. keksittiin r´n´b. mitä rhythm and bluesia sisältää esim mikä tahansa nellyn, kellyn, pussyfartdollssien, tai minkä tahansa muun superstaran biisit?
rokkia tulee tunti viikossa ja puolet siitäkin on amerikkalaista nyyhkyjätkien tekorankkaa ajattelen-ex-tyttöystävääni-ja-runkkaan-tän-tahtiin-musaa. pistetään särökitara ja laahaava rumpukomppi, joku homon näkönen tyyppi siihen laulaan kuinka surkeeta sillä on. voi vittu. krapulassa kun makaa ja miltään kanavalta ei tuu mitään, kannattaa katsoa vaikka tekstikanavaa tai laittaa telkkari kii. muuten voi vitutuskäyrä ottaa uusia lukemia.
kaikkein pahimman kolauksen sain valvomon mikä kesä biisistä. mitään näin ärsyttävää ja paskaa en olekaan kuullut vuosikausiin.onnittelut!

Kirjoitettaessa soi wasp

3 kommenttia

shamaatae

23.8.2006 19:30

eli amerikkalaisten teini-kuiturasta-lökäpöksyjen suoltama "hevimusiikki". tämä yksilö on kuitenkin hyvin kaukana tuosta kategoriasta. olen suoltanut lähes kaikkia musiikkityylejä ulos itsestäni, joten . kirjoittajasta kertoo paljon jos sitä nimenomaista biisiä pitää hyvänä.
sinä olet uhri.lammas muiden joukossa.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shamaatae

23.8.2006 21:42

koska hyviä asia on liian vähän. eikös
angsti kuulu noille teini-ikäisille..?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus