tuossa eräänä mainitsemattomana ajankohtana

  • shamaatae

Tajuan nauravani metron lattialla parin ystäväni seurassa.
-Joku on tainnut polttaa hyvät myssyt-vanhemman miehen ääni toteaa.
-Hm,no, sehän on hyvä, niin minäkin-hän jatkaa ja virnistää.

Ilta oli ollut hyvin päihderikas, olimme hortoilleet ympäri keskustan yötä, muistikuvasta toiseen, päämääräämättömästi.Kuin joku vitun fantastic four. Psychonauts on patrole. The weirdest fukers around.
Viimeisin selkeä ajatus liikkui päässä jossain päin sörnäistä, nojaten kioskin luukkuun ja käärien jointtia. Ystäväni näytti saalista joka oli tarttunut läheisestä reggae-kapakasta hänen taskuunsa.
Hän puristi nyrkissään jotain mustaa, kun katsoin lähemmin, repesin nauruun ja totesin sen olevan pistorasia jonka hän oli pakon johdattamana ruuvannut irti ko. kapakan epäsaniteetti-tiloista.
Eräs seurueemme jäsen tilasi yli kymmenen annosta ruokaa ja maksoi ainakin viidestätoista, unohti puolet sinne.hölmö.Niillä olisi ruokkinut kokonaisen maan Afrikassa.
Muistan metroajelun aikana trippailleeni todella pahasti, ja pyytänyt tämän vanhan miehen mukaamme. Hänen rahallisen tilanteen todettuamme eksytimme hänet mäkkärin autokaistalla, jossa olimme liikkeellä jalan. pidimme infernaalista ääntä kunnes kaiutin vieressämme räsähti.
-Voisitteko olla hiljempaa ja huutamatta siihen mikrofoniin. Tää linja on kokoajan auki. Naisen ääni oli tympääntynyt. Saimme vaivalla tilauksemme eteenpäin, valitus jatkui.
Juuri kun luulimme olevamme selvillä vesillä se kotka älysi kysyä meiltä sen raskauttavimman kysymyksen...
-onko teillä rahaa?
-voi vitun ämmä, luuletko meidän huviksemme täällä seisovan. tee sinä nyt saatana niitä paskaruokias ja pidä turpas kiinni.
Aamulla heräsin sohvalta ja rastoissani oli vahva kissanpaskan lemu.

jepjep. sitähän se.

hyvää luomuhuomenta!

Kirjoitettaessa soi suuri ääni joka sanoo VITTUJUMALAUTA!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:42

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus