Breaking news: Emma soitti

  • Walter de Camp

Emma ja DancingWhiteBoy puhuivat puhelimessa hetki sitten! Emma tsekkaa työvuorolistansa, minkä jälkeen he sopivat tapaamisen. Elokuussa käynnistynyt romanssikeissi ratkennee onnellisesti. Thanks to Walter Cupido Camp.

Tähän mennessä on tapahtunut.

City-lehden Sisäpiiripalstalle tuli elokuussa kysymys, johon vastasin syyskuun alkupuolella:

"Kysymys: Parahin hra de Camp, etsisitkö käsiisi Mauritiukselta kotoisin
olevan Emma-nimisen kampaajan ja kysyisit häneltä koska hän seuraavan kerran aikoo juhlia The Circuksessa? Tapasimme 8.-9. elokuuta Tallinnan-laivalla, meillä synkkasi, sovimme aamiaisesta, sähläsin herätyskellon kanssa, nukuin pommiin, missasin Emman. Harmittaa. Harmittaa ihan vietävästi!
DancinWhiteBoy

Vastaus: Joo, sinähän annoit Emmalle pienellä paperilapulla puhelinnumerosi, mutta Emma hukkasi sen lapun. Hän etsi sitä kovasti seuraavana aamuna, mutta ei löytänyt sitä. Hän olisi soittanut sinulle! Emma käy nykyisin Tigerissa. Hän menee sinne la 19. ja la 26. 9. Älä mokaa tätä! Emma odottaa sinua. Kirjoita sen jälkeen tänne ja kerro, miten onnistuit. PS Jihuu, mä osasin vastata tähän kysymykseen! Mä tiedän kaiken!! Edellinen ennätykseni oli Kadonneen rotsin tapaus. Kaveri ei muistanut, missä kapakoissa oli kännipäissään käynyt ja mihin narikkaan oli rotsinsa jättänyt. Löysin takin!!!"

Jäin kiihkeästi odottamaan tapahtumien kehitystä. Mitään ei kuulunut.

Eilen sain käsiini viestin DancingWhiteBoylta. Hän oli lähettänyt sen Sisäpiiri-palstalle 27.09.2009 18:49:39, mutta jostain kumman syystä en nähnyt sitä ennen kuin eilen. Viesti kuului näin:

"Walter, kiitos upeasta salapoliisityöstä! Mutta...Sinä löysit hakemani suurimmasta kaupungistamme, minä en edes yhdestä yökerhosta. EliTiger tsekattu molempina lauantaina, ei Emmaa. Katsoin kyllä tarkkaan jokaisen juhlijan oikein ystävieni avustuksella, mutta saattoihan tungoksessa muutama jäädä näkemättäkin. Jos huvittaa vielä hieman leikkiä Cupidoa, välitä toki numeroni Emmalle. Olisihan tälle kiva saada jonkinlainen päätös, jää muuten vaivaamaan ikävästi. Toivottavasti pääsen sitten kertomaan hyviä uutisia."

Viesti sisälsi DancingWhiteBoyn puhelinnumeron. Soitin hänelle. Mukava kaveri. Sitten soitin eilen Emmalle kampaamoon. Vapaapäivällä. Tulee töihin tänään klo12. Tänään soitin hänelle. Emma otti DancingWhiteBoyn numeron.

Ja hetki sitten sain DancingWhiteBoylta viestin. "Soitti!"

Siis, pidettyäni 12 vuotta Sisäpiiri-palstaa City-lehdessä, olen nyt onnistunut tekemään jotain hyödyllistä. I keep you posted.

Kommentoi kirjoitusta

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi