Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

Kaksi blondia + auto  1

Marissalla oli työhaastattelu Tapiolassa. Kaikki normaalisti käyttämämme parkkipaikat oli suljettu jonkun idiootin tapahtuman vuoksi joten menimme sitten parkkihalliin. Olimme vähän jo myöhässä kierreltyämme etsimässä parkkipaikkaa ja kun oikea talo vihdoin löytyi, ei paikalla ollut ketään. Marissa soitti paikalle, eikä puheluun vastannut henkilö ollut edes kuullut että heille haetaan uutta työntekijää. Eipä siinä mitään.

Lähdimme hakemaan autoa. S-marketin parkkihalliinhan sen jätimme. Ostimme ruokaostokset ja pyysimme polettia kassalta. Kassaneiti sanoi että ei täältä mitään poletteja saa vaan siitä automaatista olisi pitänyt tulla lippu jonka sitten rei'itän. No ei siitä tullut mitään lippua... Menimme parrkihalliin pyörimään ja etsimään autoa, ei löytynyt. Hetki siinä tuumailtiin.

Sera: Eikös se nyt kuitenkin o helpompaa jos me maksetaan tähän automaattiin toi masku että saadaan toi lippu et päästään ulos täältä
Marissa: Niin... Mutta kun ei se auto ole täällä
Sera: Niin joo, tosiaan...

Ulos etsimään autoa, joka sitten löytyi K-kaupan parkkihallista (siitä suoraan kävellessä ulos muuten näkyy toki ensimmäisenä S-market). Siinä sitten myyjälle selittämään tarinaa. olisi pitänyt kympillä ostaa jotain että saa poletin mutta katsoi että nuo ovat niin idiootteja että menkööt, ja antoi poletin ihan ilmaiseksi. Kiitos :=)

Auto siis löytyi. Portilla Marissa sitten työnsi poletin reikään ja unohti painaa kytkimen pohjaan, auto sammui siihen. Sera naama valkoisena puristi penkkiä ja odotti laskeutuuko puomi ennenkuin Marissa saa auton uudelleen käyntiin ja päästään hallista ulos. Auto käynnistyi ja pääsimme rampista ylös. Marissa kysyi: "kumpaan suuntaan, mihin vittuun mun nyt pitää ajaa" ja tässä vaiheessa alkoi hysteerinen nauru vedet silmissä... Anteeksi takanatulijat... tässä varmaan kesti ennenkuin saimme koottua itsemme ja pääsimme liikkeelle.