Itsekkyydestä

  • Siia75

Mies voi olla viikon poissa etukäteeen ilmoittamatta, toistuvasti, ja se on aivan normaalia. Nainen käy leffassa siskon kanssa ja on reissussa kolme tuntia, se on katastrofi.

Miehellä voi olla treffi-ilmoitus seurustellessaan, naisella on facebook (jossa jumalauta on puoli tuntia kun mies on paikalla eikä humioi miestä), se on katastrofi. Mies voi kuitenkin katsoa joka helvetin päivä Myytinmurtajia telkkarista kolmelta kanavalta useita tunteja vaikka nainen ei voi sietää koko ohjelmaa.

Mies voi pettää, pitää toista naista puoli vuotta (eihän me seurusteltu kun jätän sut joka viikonloppu), jos nainen lähettää tekstiviestejä ystävälleen on se katastrofi.

Nainen on itsekäs koska tekee pitkää päivää töissä. Mies on sankari jos tekee normaalin työpäivän ja käy vielä sen jälkeen kaupassa.

Jos on yhteisiä lapsia, nainen hankkii lapsenvahdin vaikkapa kouluun lähtiessään. Siihen toki ei voi luottaa että mies katsoisi lasten perään, mikäs osuus hänellä on ollut niiden hankkimiseen?

Mies voi ostaa 60 000 euron auton kysymättä keneltäkään. Nainen käyttää liikaa rahaa koiraan messuilla.

Jos rikot tai lapsesi rikkoo jotain miehen omaa vahingossa, korvaat sen tottakai. Jos mies sotkee sohvasi tatuointiväriin, ostat itse uuden sohvan.

Mitä mä en tässä kuviossa tajua? Miksi tää on mun mielestä ihan vitun epäoikeudenmukaista, vaikka mä olen se joka saa kuulla olevansa itsekäs.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus