Jouluo taikaikaa

  • Kukkei

Kannattaa hajottaa känny. Paljon jännempää arpoa keneltä terveiset tulevat. Toisaalta joulusta on se ilo, et saa puuttuvat numerot. Ja tietää kenen kaveri on... Kukkei ei taida olla kenkään kamu, ko se ei lähetelly mitään givoi jouluterqisii. Tai sit sen alert-egot (ALAAAAAAAARM!) lähetti yötä päivää signaaliterveisiä joka suuntaan.

Hassua saada terveytyksiä ihmisiltä (tähän piste, niin on hyvä), joista luuli ettei niitä kiinnosta minkä värinen hevonen. Sittenko viel lopputulos kuorrutetaan pitkään yhteyttä pitämättömien ihmisten txt-lähentymisillä, ni pien piä mänee sekai.

Onneks jouliainen on kertaalleen vuodessa, ni ehkei oo niin hukas koko aikaa. Paitti on lost. Elukooooooo!!!! Kukkei kävi eilen vitoslevelillä, mut yhteyden katkettua isosiskoon, palas samalle nepa-levelille Elukon kanssa. Vitosella oli aika jännää. Nauratti hulluna. Kaikki.

Vaihtuuko vuosi, jos sitä ei pääse juhlimaan? Jos muut on jo vuodella 2007, mut ite jumittaa 2006? Minkä takia ravintoloissa on rajoitettu määrä asiakaspaikkoja? Eikö niitä voisi rakentaa jostain laajentavasta materiaalista? Jotkut ihmisetkin käyttävät laajentavia aineita, mieleänsä varten, ja mahtuvat jos johonkin tilaan.. o_O

2 kommenttia

Kirsi

29.12.2006 17:51

Ja niitä laajentavii aineita joutuu käyttää toooooosi paljon ko pään sisäl asuu useita persoonia...

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:35

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus