Lisempää Atrista ja Psykopaatista

  • Kukkei

Kukkei heräsi. Sillä oli pää täynnä...kysymyksiä. Se luki Elukon viestit ja päähän tuli kysymysten lisäksi outoja möykkyjä. Ne möykyt tahtoivat ulos, alkoivat väkisin muodostaa sanoja ja jopa Kukkeille hankalia pitkiä virkkeitä.

Kukkei koettaa pukea ajatuksensa sanoiksi, mutta luopuu toivosta, kun ei keksi miten niille saa housut jalkaan. Sukat tosin oli helppo pukea.

Kukkei on Elukon atri. Kukkei kuitenkin tarvitsee itse psykopaattia, eikä näin ollen ihan joka kerta pysty auttamaan Elukoa sillä sekunnilla. Tai millään sekunnilla. Kukkein psykopaatti on Eluko. Tämä tilanne tuottaa ongelmia, sillä Suomessa on potilastietosuojakotirauhanoppivelvollisuus. Mitääääääääää?

Eluko kertoo atrilleen (Kukkei) ongelmista. Atri (Kukkei) ei ymmärrä mutta nyökyttelee päätään ja kysyy asiaankuuluvasti asiantuntijan äänellä
"Mmmmm. Miltä sinusta nyt tuntuu?"
Istunto päättyy ja Eluko ei ole aivan varma tuliko homma selväksi kenellekään. Hän kuitenkin sopii uuden ajan atrinsa (Kukkein) kanssa.

Kukkei (Elukon atri) soittaa psykopaatilleen (Eluko) ja kertoo mieltä painavista asioista, jos ei ole ihmisten ilmoilla. Jos on, niin psykopaatti (Eluko) menee kaappiin tilanteen normalisoimiseksi. Kukkei (Elukon atri) kertoo, ettei ymmärrä potilastaan. Psykopaatti (Eluko) nyökyttelee puhelimen toisessa päässä ja koittaa saada selvää Kukkein (Elukon atri) puheista.

Tässä vaiheessa törmätään ongelmaan. Koska Kukkei ei ymmärrä potilastaan ja kertoo sen Elukolle, on vaarana että potilastietosuojakotirauhanoppivelvollisuus tulee rikotuksi. On nimittäin olemassa mahdollisuus, että Eluko keskustelee itsensä kanssa töistään ja voi jalkojen ollessa tukevasti irti maasta lipsauttaa, ettei Kukkei ymmärrä potilastaan. Tästä voisi kuvitellan syntyvän Elukolle kovasti harmia ja mielipahaa. Jos hän tajuaisi asiaa. Luultavasti ei tajuaisi.

uuuuuuuhhhhhhh....

Kukkein päähän tulvii enemmän kysymyksiä.
Kenelle atrit ja psykopaatit kertovat sitten huolensa? Onko niillä samanlainen vastaanotto kuin homeopaateilla on 'homeopaattien vastaanotto'? Täällä joku ottaa vastaan homeopaatteja. Mutta kuka se on?

Miksi täällä haisee kuollut kala?

Miten unissaan voi onnistua keskustelemaan toisen nukkuvan kanssa?

Mitäääää? Miksei tajuu?

Onko töihin pakko mennä, jos ei osaa? Eikun halua?

Elukoooooooooooooooo! Paniiiikki!

3 kommenttia

Kirsi

14.9.2006 11:57

Mitääääää? No comprendo... Mutta jos atri voi kertoa ongelmistaan (=potilaistaan) psykopaatille ni kenelles psykopaatit voi avautua ilman potilastietosuojakotirauhanoppivelvollisuuden rikkomista. Joudun ehkä perumaan illan vastaanoton ;) Emmä tajuu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukkei

14.9.2006 21:10

Emmäkään. Jos niilki on joku vastaanottamassa jossain...?

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:41

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus