Salaoja.com - sinne ne sadevedet menneet on

  • Kukkei

Jos puhuu paljon unissaan, eli pölisee, niin siitäkö se kaikki pöly tulee sängyn alle?

Ounouuuu!

Mä en tajuuu!

Miten voi 1,5 polvea olla niin rikki, ettei niillä voi vipeltää paikasta toiseen? Kukkeisimodoa harmittaa.
"Voiks jostain tilata uuden? Mitää?"

Elukolla oli suunnaton tarve juosta ja juosta. Mikään ei tuntunut pysäyttävän menotarpeessa olevaa Eluko Gumpia.

Kukkeisimodon ja Eluko Gumpin piti kohdata Elukon juoksumatkalla. Ikäväkseen Kukkeisimodo raahusti Sturenkadulta Mäkelänkadulle Eluko Gumpin jolkottaessa Mäkelänkadulta Elimäenkadulle. Kaksoset olivat ihan hukassa ja joutuivat eri tuotantokausille eksymisiensä takia. Eluko oli päätynyt kakkoskaudelle ja Kukkei jumitti edelleen ykköskaudella.

Kukkeisimodolla oli kuitenkin mahdollisuus hypätä ykkösen ratikkaan ja hurauttaa kaikkine vammoineen huolettomasti perille. Eluko Gumpilla ei ollut yhtä hyvä tuuri. Kakkosratikkaa ei kulje, joten hän joutui juoksemaan Wilson-pallon seuraksi saarelle Wilsonin terasille.

Vihdoin samalle siisonille päästyään Eluko Gump ja Kukkeisimodo, kumpikin omalla tyylillään, etenivät Ogelinkoskelanpakilantietä pitkin kohti kotia. Eluko huijasi Kukkein kulkemaan pyörätiellä väittämällä, että Kukkei näyttää ihan pyärältä. Fillarinkellon rimpautus säikäytti kaksoset. Eluko Gump hypähti kevyin juoksuaskelin kävelytien puolelle pusikonraosta mutta Kukkeisimodo jäi pöllähtäneenä väärälle puolelle.
”Mitä tapahtuuuu??!!”
”Tuu tänne!”
”Mitä? Mistä?”
”Tos on tarpeeksi iso rako, tuu tästäää!!”

Läheltä piti, ettei Eluko auttanut Kukkeita tekemään itsemurhaa jäämällä pyörän alle. Tosin jos pyörä olisi jyrännyt Kukkein, oli läskiä roiskunut ympäriinsä ja kuskit olisivat menettäneet hallinnan autoihinsa. Lahden motarin liittymään asti singonneet ihrakappaleet olisivat aiheuttaneet elämää suuremman joukkotuhokolarin ja pyöräonnettomuuspaikan vieressä kolarointi olisi saavuttanut käsittämättömän taiteellisia ulottuvuuksia.

Eluko ei olisi kuitenkaan tajunnut mitä tapahtuu eikä varsinkaan tajunnut mahdollisuutta jäädä itse auton alle, joten hän olisi selvinnyt ilman naarmun naarmua. Eluko olisi oikeastaan ollut onnellinen Kukkein puolesta, sillä Kukkei on aina halunnut saada jotain isoa aikaiseksi.

Onneksi pöllästymisestä huolimatta Kukkei kerkisi väistää varman avitetun itsemurhan.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:40

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus