Pim pom

  • Eija Isaksson

Edellisestä merkinnästä tuli mieleen,

että palovaroittimen paristo pitäisi 9/11:n kunniaksi vaihtaa. Lupasin senkin vaihtaa vuoden välein, 9/11:n aikoihin, enkä sitten vasta, kun alan heräillä sen "tahtoo uuden patterin"-rapsahduksiin vähän väliä.

En varmaan kuulisi palovaroittimen "normaali" rapsahduksia, mutta minullahan on kuulovammaisen palovaroitin, eli sen jokainen vingahdus välittyy kuulovammaisen hälytyskeskuksen vilkkuvaloille ja sänkytäristimelle.

Kuvitelkaa vain tilanne; nukutte autuaasti. Klo 03.06 yöllä täristin pärähtää ja herätyskellon valo vilkahtaa. Olette aivan titityy seuraavan minuutin verran, käytte ovella, käytte puhelimella, ei elonmerkkiäkään. Nukutte loppuyön levottomasti ja kummituksia peläten.

Tämä toistuu muutaman kerran, lopulta sitten niin, että istutte illalla telkkarin ääressä, ja vilkkuhälyttimen merkkivalosta pystytte lopulta hiffaamaan, että hälytys tulee palovaroittimesta. Olisin hiffannut asian jo aiemmin, mutta tuli haluttua herätyskello, missä ei ollut symbolia hälytyksen lähteelle. Turhaa säästöä :p

Että ostamaan palovaroittimen patteria, marrss... on jo 9/17...

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.