Kahviaddiktio: Testissä Kenya Gichathaini

Tämä on Kahviaddiktioon liittyviä havaintoja blogisarjan osa 5: Aikaisemmin tapahtunutta: Osa1: Olen siis tunnustanut olevani [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+1+tunnustaminen/125620]kahviaddikti[/url]. Osa2: Olen hommannut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+2+kriisi+kahvinpapuja+mutta+ei+kahvimyllya/125621]kahvipapuja[/url]. Osa3: Olen hankkinut kahvimyllyn ja opetellut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahvipapujen+jauhatus+kahvimylly+hankittu+miten+jauhan+kahvipavut/125622]kahvipapujen jauhamista[/url] Osa4: [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+4+erilaiset+kahvilajit/125707]Tutustumista…

Turun Kahvipaahtimo: Kenya Gichathaini kahvipapu
Tämä on Kahviaddiktioon liittyviä havaintoja blogisarjan osa 5: Aikaisemmin tapahtunutta: Osa1: Olen siis tunnustanut olevani [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+1+tunnustaminen/125620]kahviaddikti[/url]. Osa2: Olen hommannut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+2+kriisi+kahvinpapuja+mutta+ei+kahvimyllya/125621]kahvipapuja[/url]. Osa3: Olen hankkinut kahvimyllyn ja opetellut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahvipapujen+jauhatus+kahvimylly+hankittu+miten+jauhan+kahvipavut/125622]kahvipapujen jauhamista[/url] Osa4: [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+4+erilaiset+kahvilajit/125707]Tutustumista eri kahvilajeihin[/url] Osa5: Tutkimusta [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/miksi+kahvi+on+kitkeraa/125782]miksi kahvi on kitkerää[/url]?
Turun Kahvipaahtimo: Kenya Gichathaini kahvipapu
[b]Turun Kahvipaahtimo ja Kenialainen Gichathaini -kahvi[/b] "Kahvin paahtaminen on oikeaa ajoitusta ja intuitiota, se on taidetta, jossa aika ja lämpötila määrittelevät lopputuloksen yhdessä luonnon antamien makujen kanssa.", revittelee Turun Kahvipaahtimo nettisivuillaan. [url=http://kahvilasavy.fi/]Kahvila Sävy[/url]:stä Helsingin Kalliosta nappasin mukaan Turun Kahvipaahtimon viime viikolla paahtamia papuja. Ainakin on tuoretta. Jauhoin pavut uudella [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahvipapujen+jauhatus+kahvimylly+hankittu+miten+jauhan+kahvipavut/125622]kahvimyllyllä[/url] puruiksi ja keitin sumpit. Tässä kommentit: [b]Kenialainen Gichathaini -kahvi: [/b] Aromikas, pehmeä, makea. Raikas ja helppo. Hyvä jälkimaku. Hinta: en uskaltanut katsoa, maksoin kortilla silmät kiinni Suosittelen kokeilemaan eri kahvilaatuja ja erilaisia papuja. Kannattaa myös alkaa itse jauhamaan papuja. Herkkuhetkiä elämääsi! ps. lue myös minkälaisia [url=www.city.fi/blogit/lavas/kahviherkkuja+johan+amp+nystrom-kahvilasta/126122]kahviherkkuja löysin Johan & Nyström -kahvilasta[/url] Ilkka O. Lavas sarjayrittäjä