Tämä on Kahviaddiktioon liittyviä havaintoja blogisarjan osa 5: Aikaisemmin tapahtunutta: Osa1: Olen siis tunnustanut olevani [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+1+tunnustaminen/125620]kahviaddikti[/url]. Osa2: Olen hommannut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+2+kriisi+kahvinpapuja+mutta+ei+kahvimyllya/125621]kahvipapuja[/url]. Osa3: Olen hankkinut kahvimyllyn ja opetellut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahvipapujen+jauhatus+kahvimylly+hankittu+miten+jauhan+kahvipavut/125622]kahvipapujen jauhamista[/url] Osa4: [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+4+erilaiset+kahvilajit/125707]Tutustumista…
Cityn toimitus30.1.2014 20:01(Päivitetty: 18.2.2014 00:00)
Tämä on Kahviaddiktioon liittyviä havaintoja blogisarjan osa 5: Aikaisemmin tapahtunutta:
Osa1: Olen siis tunnustanut olevani [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+1+tunnustaminen/125620]kahviaddikti[/url].
Osa2: Olen hommannut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+2+kriisi+kahvinpapuja+mutta+ei+kahvimyllya/125621]kahvipapuja[/url].
Osa3: Olen hankkinut kahvimyllyn ja opetellut [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahvipapujen+jauhatus+kahvimylly+hankittu+miten+jauhan+kahvipavut/125622]kahvipapujen jauhamista[/url]
Osa4: [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahviaddiktio+osa+4+erilaiset+kahvilajit/125707]Tutustumista eri kahvilajeihin[/url]
Osa5: Tutkimusta [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/miksi+kahvi+on+kitkeraa/125782]miksi kahvi on kitkerää[/url]?
[b]Turun Kahvipaahtimo ja Kenialainen Gichathaini -kahvi[/b]
"Kahvin paahtaminen on oikeaa ajoitusta ja intuitiota, se on taidetta, jossa aika ja lämpötila määrittelevät lopputuloksen yhdessä luonnon antamien makujen kanssa.", revittelee Turun Kahvipaahtimo nettisivuillaan.
[url=http://kahvilasavy.fi/]Kahvila Sävy[/url]:stä Helsingin Kalliosta nappasin mukaan Turun Kahvipaahtimon viime viikolla paahtamia papuja. Ainakin on tuoretta.
Jauhoin pavut uudella [url=http://www.city.fi/blogit/lavas/kahvipapujen+jauhatus+kahvimylly+hankittu+miten+jauhan+kahvipavut/125622]kahvimyllyllä[/url] puruiksi ja keitin sumpit. Tässä kommentit:
[b]Kenialainen Gichathaini -kahvi:
[/b]
Aromikas, pehmeä, makea. Raikas ja helppo. Hyvä jälkimaku.
Hinta: en uskaltanut katsoa, maksoin kortilla silmät kiinni
Suosittelen kokeilemaan eri kahvilaatuja ja erilaisia papuja. Kannattaa myös alkaa itse jauhamaan papuja. Herkkuhetkiä elämääsi!
ps. lue myös minkälaisia [url=www.city.fi/blogit/lavas/kahviherkkuja+johan+amp+nystrom-kahvilasta/126122]kahviherkkuja löysin Johan & Nyström -kahvilasta[/url]
Ilkka O. Lavas
sarjayrittäjä