Helena-Reet: Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa

  • Helena-Reet Ennet

Haluan käyttää julkisuuttani ihmisten auttamiseksi tässä maailmassa. Jos en pysty sitä tekemään niin en tarvitse julkisuuttani enkä haluakaan sitä!

Minulla on tyttäret nimeltään Ivanka Shoshana ja Estella Elisheva. Rakastan heitä ehdoitta! Nuoremmalla tyttärelläni on diagnosoitu autismi ja tämän jälkeen koko maailmani muuttui – hän teki minusta paremman ihmisen, hän teki meistä paremman perheen, hän aukaisi silmäni! Hän on niin erikoinen! Jokainen ihminen on ainutlaatuinen persoona! Toivo tekee meistä vahvempia, rakkaus voittaa kaiken! Pidä sydämesi puhtaana kuin lapsella ja rakasta ympärilläsi olevia ihmisiä!

Kuvat: Helena-Reet

Edistääkseni joidenkin muotituotteiden tunnettuvuutta, järjestän erilaisia lukijakilpailuja lehdissäni ja jokainen haluaa osallistua näihin. Mutta kun haluan kertoa ja näyttää maailmalle, että täällä on olemassa syvempiäkin asioita kuin muoti, raha sekä pelkkä hauskan pito – ihmiset eivät reagoi sanomaani mitenkään. Olen tästä hyvin surullinen. Välillä tulee tunne, että haluaisin poistaa itseni kokonaan sosiaalisesta mediasta (Twitter/Facebook) ja lopettaa. En halua olla tähti enkä kuuluisa (sosiaalisessa mediassa vaikuttava nainen), jos en pysty tekemään maailmasta parempaa paikkaa! Ainoa toiveeni on tämä asia. Rehellisesti sanottuna en välitä suosiosta, rahasta tai osakkeista. Se ei vaan ole minun juttuni.

Olen aina kirjoittanut hyviä ja myönteisiä asioita OHMYGOSSIP sivustoillani. Rakastan antaa mahdollisuuden niille, jotka eivät sitä koskaan saa. Olen usein tehnyt haastatteluja henkilöistä, joista muu media ei ole tehnyt koskaan. Poistan myös blogeistani ja sivustoiltani kaikki ilkeät ja ikävät kommentit, jotka tekisivät muille pahan mielen. Uskon, että, kun olet hyvä muille ja maailmalle, maailma palkitsee ja ympäröi sinut hyvyydellä. Miksi sitten aina halutaan vain aineellisia asioita? Tämä koskee minua syvälle. Maailmassa on paljon arvokkaampiakin asioita kuin raha.

Olen kokenut elämässäni paljon asioita. Minulle on naurettu ja olen tuntenut itseni niin pieneksi kuin vain ihminen voi tuntea olevansa, mutta olen tästä selvinnyt. Miksi? Tiedän sydämessäni, että ihmiset ovat hyviä pohjimmiltaan sydämessään. Ihmiset käyttäytyvät joskus ilkeästi ja huonosti näyttääkseen vahvemmilta. Annan tämän anteeksi ja ymmärrän tätä käytöstä. Jaksan elää ilman ulkopuolista tukeakin, luulen niin… :D

Minulla on aina ollut paljon ihmisiä: ystäviä ja faneja ympärilläni, mutta ollakseni rehellinen, olen aina ollut yksin. Kaikki tarvitsevat jonkun, mutta todellisia ystäviä minulla ei ole montaa. Eikö olekin hassua? Nainen, jolla on sosiaalisessa mediassa 2 miljoonaa ystävää tuntee olonsa yksinäiseksi? Kyllä se on totta. Tunnen itseni usein yksinäiseksi. Monet ihmiset eivät välitä elämän syvällisistä asioista, kuten minä. Tavoitteeni ovat rehellisyys ja ystävällisyys. Arvostan näitä kahta asiaa paljon! Ihmiset, joilla on hyvä sydän ja tahto muuttaa maailmaa! Kokeilepa itse!

Tällä kirjoituksellani yritän sanoa sinulle, että avaa sydämesi! Avaa silmäsi ja katso ympärilläsi olevia ihmisiä ja asioita. Maailmassa on paljon enemmänkin. Monilla ei ole edes ruokaa, monet tarvitsevat paremman paikan elää, ja monilla on terveysongelmia. Meidän, joilla asiat ovat paremmin, tulisi auttaa heitä! Ole ystävällinen ja mieti tätä! Tehdään maailmasta parempi paikka kaikille! Anna ja jaa rakkauttasi – niin saat sen takaisin! Auta muita ihmisiä ja he auttavat sinua takaisin! Auttamalla ja välittämällä lähimmäisistäsi voit löytää onnen! Haluan kertoa, että maailman parhaimmilla ihmisillä on hyvä sydän. Sinäkin voit olla yksi heistä!

Lue myös:
Helena-Reet: Täytyy olla intohimoa ja rakkautta!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+taytyy+olla+intohimoa+ja+rakkautta/129643

Helena-Reet: Toivon, että voin pian näyttää lopullisen Ohmygossip iPad mallini!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+toivon+etta+voin+pian+nayttaa+lopullisen+ohmygossip+ipad+mallini/129805

Helena-Reet: Useimmiten vilpittömyys on A-listan tähdille pelkästään mainosstrategia?!
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+useimmiten+vilpittomyys+on+a-listan+tahdille+pelkastaan+mainosstrategia/129655

Helena-Reet: Haluan tehdä yhteistyötä yritysten kanssa, jotka tuottavat PLUS -kokoisia vaatteita
http://www.city.fi/blogit/ohmygossip/helena-reet+haluan+tehda+yhteistyota+yritysten+kanssa+jotka+tuottavat+plus-kokoisia+vaatteita/129690

Seuraa:
@Ohmygossip
@Ohmygossip_USA
@Ohmygossip_fi
@HelenaReet_News

Rakkaudella,
Helena-Reet ❤
www.ohmygossip.com

Tämä blogikirjoitus ei ole kommentoitavissa.