Instagramin tyydyttävimmät tilit

Stressaako? Katso muutama rauhoittava, tyydyttävä Insta-video.

Kuva: zea_lenanet / Fotolia

Ihana Instagram tyydyttää monenlaisia tarpeita (krhm). Jotkut saattavat saada tyydytystä Instagramin ällöttävimmistä tileistä - tai seuraamalla cooleimpia Insta-vanhuksia. Toiset meistä kaipaavat visuaalisesti vieläkin tyydyttävämpää sisältöä. Kas tässä: 

1. Iris Nan, @literaturechild

Maailman tylsimmistä asioista sanotaan, että on kuin katselisi maalin kuivumista. Siinä ei ehkä ole paljoa nähtävää, mutta maalin sekoittaminen on ihan toinen juttu. Oman tyydyttävän sävynsä hommaan tuo lasipaletti, josta lähtee miellyttävä ääni. 

2. Seb Lester, @seblester

 

A video posted by Seb Lester (@seblester) on

Taiteilija Seb Lester kirjoittaa sanoja videoillaan. Kuulostaa simppeliltä, mutta yritäpä tehdä itse perässä. (Psst! Kaverilla on myös YouTube-kanava, jos et saa Insta-videoista tarpeeksesi).

3. Kineettinen hiekka, @sand.isfying

Mitä tämä tavara on ja mistä sitä saa???

4. Leslie Vigil, @_leslie_vigil_

 

A video posted by Leslie Vigil (@_leslie_vigil_) on

Kakkutaiteilija Leslie Vigilin uskomattomien kakku- ja leivosvideoiden katselemisessa on se huono puoli, ettei niitä pääse maistelemaan. Mutta toisaalta teokset ovat niin upeita, ettei niitä ehkä voisi edes kuvitella syövänsä. 

5. Ksenia Penkina, @ksenia.penkina

Lisää kakkuja! Kanadalainen kakkutaiteilija luo persoonallisia, peilikirkkaita vesiväripintoja kakkuihin. Vink vink: jos on asiaa Kanadaan, hän järjestää aiheesta siellä myös kursseja. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi