Instagramin parhaat vanhukset

Sosiaalinen media ei todellakaan ole vain nuorten juttu. Sen todistavat nämä kypsät Instagram-tilit.

Kuva: Baddie Winkle / Instagram

Kuka sanoi, että vanhetessa vakavoituu? Eivät ainakaan nämä Instagramaajat! Viime viikolla City listasi Instagramin kuumottavimmat ällötilit, ja tällä kertaa valokeila kohdistuu hauskoihin senioreihin. Seuraamalla näitä Instagram-tilejä ei hymy kauas jää.

1. Baddiewinkle

 

Kuva, jonka @baddiewinkle julkaisi

 

Instagramin gangstamummo numero yksi, Baddie Winkle, oikealta nimeltään Helen Ruth Van Winkle, 87, on ehdottomasti Instagramin suosituin seniori. Winkle yllättää mitä siisteimmissä asuissa ja paikoissa. Winkle rakastaan värejä, glitteriä, laavalamppuja ja käsimerkkejä. Hänellä nähdään silloin tällöin myös kannabismyönteisiä julkaisuja. Winkle poseeraa toisinaan yhdessä julkisuuden henkilöiden kanssa, ja hänen fanijoukkoihinsa kuuluu muun muassa pop-laulaja Miley Cyrus.

"Stealing your man since 1928" - Baddie Winkle

2. Idiosyncraticfashionistas

 

Näitä leideiltä ei tyyliä puutu. Ystävykset Jean ja Valeria ylläpitävät muotiblogia, jossa esitetään vaihtoehtoisia tyylejä ikääntyneille. Kaksikon mielestä muotia ei pidä ottaa liian vakavasti, eikä tietyn ikäisten naisten tarvitse olla näkymättömiä.

"Setting a bad, bad example for older women everywhere!" -Idiosyncraticfashionistas

3. Gianlucavacchi

 

No nyt on kypsää ja kuumaa! Italialaishottis Gianluca Vacchi on 50-vuotias ja huippukunnossa. Tatuoinneilla ja muskeleilla varustettu italiano postailee kuvia luksuspaikoista kuten veneeltä ja yksityiskoneesta. Fanejaan hän viihdyttää erilaisilla tanssivideoilla, joista ei voi olla tykkäämättä.

4. Fashiongrandpas

 

Miehen paras kaveri koiran jälkeen on räätäli, ainakin näillä herroilla. Tilille on kerätty kuvia tyylikkäistä ikääntyneistä miehistä, jotka hurmaavat vastaantulevat seniorileidit käden käänteessä. Nämä suloiset papat ovat keränneet tähän mennessä yli 27 000 seuraajaa. Tilin ylläpitäjälle voi ilmiantaa oman tyylikkään isoisän.

5. Miss Piggy

 

Kuva, jonka Miss Piggy (@realmisspiggy) julkaisi

2. 02ta 2016 klo 7.54 PST

 

Miss Piggy ei koskaan vanhene. Emme tiedä hänen tarkkaa ikäänsä, mutta tiedämme, että hän on ollut julkisuudessa jo 1970-luvulta saakka. The Muppet Showsta tuttu primadonnapossu on kieltämättä eläinhahmojen diivoista diivoin. Piggy laulaa, näyttelee ja hurmaa miehen kuin miehen. Piggyn Instagram-tilillä voi seurata diivapossun elämää, jossa hän tapaa julkkiksia ja pyörii backstagella. Viimeisin postaus julkaistiin jo kuukausia sitten, mutta uskomme sen johtuvan ainoastaan siitä, että Miss Piggy on kiireinen.

1 kommentti

Nilmar

9.8.2016 03:10

Ah! En tiennytkään et jo 50-vuotias on vanhus..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi