Instagramin kuumottavimmat tilit

Pelkoa, inhoa ja eritteitä somen ällöttävimmillä tileillä ei voi olla seuraamatta.

Niin ihanan kamalaa ettei sanotuksi saa.
Niin ihanan kamalaa ettei sanotuksi saa. Kuva: Fotolia/Dan Race

Instagramhan on täynnä ihania lounaita ja virheettömiä selfieitä, eikö niin? No ei todellakaan! Kun maanantai masentaa tai lomalta palaaminen karmii, näiltä tileiltä löytyy taatusti jotain omia fiiliksiä paljon, paljon pahempaa.

1. Mothmeister

 

A photo posted by mothmeister (@mothmeister) on

Jun 20, 2015 at 10:37am PDT

 

Karmivia naamioita ja huonosti täytettyjä eläimiä unenomaisissa taidekuvissa? Bingo! Näitä tarjoilee nimettömänä pysyttelevä belgialainen pariskunta Mothmeister-tilillä. Tämän Wounderlandiksi nimetyn maailman kuviin ja videoihin on eksynyt toinen toistaan karmivampia hiljaisia naamiohahmoja kuumottavine eläinkavereineen. Jos tuntuu, että painajaisesi ovat viime aikoina käyneet tylsiksi, tässä siihen ratkaisu. Pieni hetki Mothmeisterin kanssa inspiroi takuulla alitajuntaasi seuraavaa yötä varten!

2. Nicole Angemi

 

Philadelphialaisen avustavan patologi Nicole Angemin Instagramista ei verta ja suolenpätkiä puutu. Huippusuosittu valistusmielessä perustettu tili esittelee ehkä maailman katu-uskottavimman ruumiinavaajan työpöydän antimia. Tarjolla on taltiointeja keskenmenoista kasvaimiin ja endometriooseista sappikiviin. Siis todella lukuisiin sappikiviin. Ällötysten välissä yllättävät rouva Angemin ihastuttavat perhekuvat.

3. Dr. Pimple Popper

 

Instagramin eritteiden kruunaamaton kuningatar on ehdottomasti kalifornialainen dermatologi Sandra Lee, lisänimeltään Dr. Pimple Popper, tohtori näppyjen puristaja. Leen finni-imperiumi on levinnyt tämän kalifornian klinikalta Instagramiin ja YouTubeen, joissa molemmissa Dr. Pimple Popperilla on huimat yli puolitoistamiljoonaa seuraajaa. Instagramissa Leen kätten jälkeä voi ihastella yli kahdellatuhannella videolla. Finnien, mustapäiden ja paiseiden poksahtelu vaikuttaa ensinäkemältä oksettavalta. Vuosikausiakin kerääntyneen talin ja mädän valuessa omat ongelmat kuitenkin kuin taianiskusta unohtuvat. Kannattaa aloittaa varovasti – tähän jää helposti koukkuun!

4. Lauren Alice Avery

 

Hollywoodin some-sukupolvi kantaa kummallista hedelmää. Yksi näistä on Los Angelesin maanomistajien miljonääriperijätär, Instagramin kummajainen Lauren Alice Avery. Averyn Insta-tili sekoittaa faktaa ja fiktiota, ja usein on vaikea tietää, kumpi näistä on pelottavampaa. Averyn legendaan kuuluu tarina tämän nuoruudesta kidnapattuna mormonien kasvattamana, ja huhu kertoo vuonna 2015 muotimaailmaa puhuttaneen #bonnetcore-hattuvillityksen lähteneen liikkeelle Averyn viettämästä “lomasta” amish-yhteisössä.

5. Cooking for bae

 

"Kulta mä kokkasin!" on tämän tilin keskeinen mutta karmiva viesti. Cooking for bae -tili kokoaa sen sähköpostiin lähetettyä kuvastoa epäonnistuneista aterioista. Siis todella epäonnistuneista. Näissä kuvissa menevät puurot, vellit, riisit ja toukat sekaisin. Ihana kalkkunapaisti vai yliajettu villieläin? Vaikea sanoa. Jos olet ikinä itkenyt hellan ääressä vieraiden jo soittaessa ovikelloa, tämä on sinulle. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi